Summer break!

Endelig er sommerferien kommet, selv om det er litt trist også. Det var trist å si hade til mange av vennene mine på skolen, men skal si dere at det var litt av en dag i går! Dro på skolen klokka syv på morningen og hadde tre eksamner, etter skolen dro jeg på kjøpesenteret med en gjeng med herlige jenter, ble hentet av Tyler og Jordan, dro over til Jason's, møtte på Tanner, Austin, Branden, Guilianna, Megan, Tim, Nate og mange flere, slappet av der i noen timer. Etter det stakk jeg å møtte Blake og vi dro til en park og etter det var det tur for en hookabar. Var hjemme rundt halv 1 på nattan så har sovet helt til nå. Litt av en start på sommerferien!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Nå er det 6 dager til jeg skal hjem til Norge, og jeg både gleder og gruer meg. Skal hoppe i dusjen nå for skal straks kjøre til flyplassen der jeg skal møte mamma og søstrene mine. Etter det skal jeg på bassnectar konsert med Alyssa, Madison, Carli og en gjeng med andre folk. Gleder meg! Ha en super dag
Doffen har dævva

jepp, da er det bare 2 dager igjen på skolen. Blir rart å dra hjem igjen tenker jeg, men godt også. I morgen og torsdag har vi eksamner dagen lang. I morgen har jeg 4 eksamner, mens på torsdag har jeg 2. Fredag kommer mamma og søsterene mine, og på kvelden skal jeg og noen venner på Bassnectar konsert!! Gleder meg masseee. Ønsk meg lykke til på eksamenene? 

Over til overskriften.. Satt på skolen etter en lang dag, men heldigvis var det siste timen for dagen. Satt i timen, telefonen vibrerte på pulten og så klart måtte jeg sjekke ettersom jeg er for nyskjerrig til å vente. Var en melding fra Madison, og fisken vår døde! Triste saker.. 

 

 

Image and video hosting by TinyPic

R.I.P

Ha en fin dag:)
bil blogging

Hei dere, nå er jeg i Indiana etter å ha tilbringt helga her. Temperaturen er på det varmeste og i går var det helt oppe i 130fahrenheit, noe som vil si 54 ceclius. Er alt for varmt å ligge ute å sole seg, men har svettet meg gjennom et par timer sammen med Madison. I kveld skal vi ta flyet tilbake til Colorado, så akkurat nå sitter vi i bilen og gjør lekser mens vi skal ut å se på gamle bygninger og så videre. Dere får ha en fin dag, så poster jeg mer når jeg kommer hjem.

Forresten, mamma og søstrene mine har kommet til USA og jeg gleder meg så utrolig masse til å se dem! Vi har eksamen på skolen tirsdag, onsdag og torsdag så kommer de til Colorado på fredag. Can't wait! I'll see you guys later, bye. one of the hardest things in life is to say goodbye

Dear Madison, 

I love you to death and I don't know what I would have done without you. You are so beautiful and gorgeous, and I can't thank you enough for opening your home for me. I don't know how it is gonna be to say goodbye to you.. You are one of the most important persons in my life and I wish it was some way I could show you how much you mean to me. You are an amazing girl and you deserve the best. Keep your head up when things are going down because before you even know it, it will turn and everything will be fine again. Distance is just a test to see how far love can travel, and no matter where I am.. I will always be here for you! You are my best friend and little sister, and I couldn't ask for anything more. It's hard to set words on my feelings because it is so much more to say about an amazing girl like you. I'm gonna miss you so so much and I am gonna miss your laugh, smile and personality. You have been here for me since we met and all I want is to be by your side. This year has been great and you have made my "American dream" amazing. You are so cute, even if you're mad or upset. Thing's are never quite as scary when I have you by my side! 

I am gonna miss our rides to school where I am sitting by your side in the car and dancing like a crazy bitch. I am gonna miss our mornings in the car where we are eating and are ending up with jelly all over our faces. I am not gonna have anyone to say "good night, I love you"to when I leave. I like that we have our discussions about who is the most beautiful of us or who of us that love the another one more. I am going to miss abseloutly everything about you.. It's unfair that we will have to live thousands miles apart.. You know that people say friendship isn't a big thing? They're right, it is a million little things. I think I should stop here because it is soo much more to say about an amazing girl like you. You're my everything, and it's always gonna be you and me. I love you to death! 

 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 
Good night

 

Hei dere! Nå nærmer klokka seg halv to og har akkurat kommet hjem fra en koselig kveld. Ble henta av Sean, Luke og Chad rundt 7-tiden også dro vi på en graduation fest. Etter det stakk vi over til Matt's og slappa av der med så og si alle kompisene til Sean. Har vært en deilig og avslappende lørdag, så nå skal det bli godt å legge hodet på puta og lukke øynene til sove-musikk. God natt dere!

 

Image and video hosting by TinyPic
Videoblogg

Hva syns du om svarene på spørsmålene? 
Sommerdager

Hei dere! Naa sitter jeg paa skolen og det er jammen ikke lenge til sommerferie. Gleder meg saa utrolig masse og grugleder meg litt til aa dra hjem ogsaa. Naa for tiden er veret paa topp og temperaturen er i 20-30 hver eneste dag. Skal prove aa faa tid til litt soling ogsaa saa jeg kan faa brunfargen paa til jeg kommer hjem. Klokka ringer om cirka 10 minutter saa faar nesten gjore ferdig leksene. Lereren stirrer stygt paa meg naa saa vi blogges senere!

Sleng gjerne inn noen bloggtips eller sporsmaal! Ha en fin dag:)
Helg og tid til festligheter

Wiz Khalifa - Get high (motto remix) 

Hei dere! Endelig har helga kommet men desverre er den over snart også. På fredag dro jeg og vertsfamilien ut å spiste middag i downtown Denver og gikk rundt downtown på kvelden noe som var kjempe koselig. I går (lørdag) så bestemte jeg og Madison oss for å dra å fikse håret vårt så jeg stripa håret mitt blondt!! Hvem hadde vell trodd det.. jeg har ikke helt bestemt meg om jeg liker det eller ikke enda, men syns hvertfall det ser helt annerledes og bedre ut i virkeligheten enn på bilder for da ser det litt gulaktig ut.


morgensveis

Senere på dagen ble jeg hentet av Sean som tok meg med på kjøpe senteret for og finne et par sko til han noe som ikke var så veldig vellykket. Etter det dro vi over å leide en film og stakk hjem til han og så på den, endte opp med at Alyssa og John kom over å vi så på Nuggets-Lakers basketball kampen istedet. Nuggets er Denver og vi tapte desverre over Los Angeles (Lakers). Var en morsom kveld med mye latter i hvertfall!

 

Image and video hosting by TinyPic

før jeg stripet håret

I dag er det morsdag i USA så har akkurat spist frokost og hatt en liten feiring. Senere i dag blir det å gå ut på middag igjen og ha en større feiring. men nå venter leksene på meg. Blogges!

 

Image and video hosting by TinyPic

Hva syns du om bildene og sangen? Hva har du gjort denne helga? 
Prom pictures

Dagen startet og hodepinnen slo ordentlig ut. Var redd dette skulle ødelegge kvelden som var meningen å bli min beste opplevelse i USA. Heldigvis ga den seg ettersom dagen gikk og fikk både negler, hår og sminke på plass etter noen timers arbeid. Dro til Connor's hus der vi tok bilder, også kom limosinen og hentet oss etter det, deretter dro vi og spiste middag i downtown Denver på en italiensk resturant. Det var utrolig morsomt i grunn for alt var så ordentlig og alt skulle være perfekt.

Etter en god middag ble vi hentet av limosinen igjen som tok oss videre til dansen der lydnivået og humøret var på topp blant de fleste. Var utrolig morsomt og rart å se hvor mye "dirty dancing" det var i disse lange kjolene. Etter dansen dro vi videre til after prom på skolen, noe som var ganske så lame. Jeg og prom daten min dro videre til enfestder vi slappet og møtte en god del kjente fjes og hadde en morsom natt. Var hjemme rundt halv 6 på morningen så var utslitt dagen etter! 

 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic
min dag så langt

det er når jeg står å rister på en glass cola-flaske jeg vet at jeg er blond. Endte opp med at flaska eksploderte og sitter her nå med kutt over hele kroppen! Men ellers har det vært en ganske så bra dag med herlige mennesker så langt. Kom akkurat hjem fra skolen men hadde off-block på skolen så jeg og noen venner stakk på king soopers der de kjøpte inn masse godteri og vi satte oss i bilen og spiste oss feite men musikk og bass på full guffe. Elsker når du kan nyte livet på den måten, og det at det er sommervær ute også er som sukkeret på jordbæra! Slenger inn noen bilder fra dagen så langt :)


Kjermikk klassen med søte Risa!

 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Har også vært på prom siden jeg blogga sist, så legger ut de bildene når jeg kommer hjem! Nå skal jeg på Madison's lacrosse kamp. Ha en fin dag!

Hva syns du om bildene?
I got my prom dress!!


//mobil bilder

Hva syns du?
...
Videoblogg

Ja, vi veit vi er passe feite.. Men vi er i Amerika! 
Guess who's back?!

Endelig! Mye har skjedd i det siste og jeg har byttet vertsfamilie men jeg kommer ikke til aa komme med en lang begrunnelse paa hvorfor. Hvertfall, jeg tror jeg kommer til aa faa det mye bedre naa og jeg bor sammen med ei venninne. Vi kommer til aa lage en videoblogg til dere senere i dag hvis ikke skolen gir oss alt for mye lekser. Stay tuned!
Bloggpause

trenger en pause, skjer så mye. Blogges snart
Happy Easter

Hei og god påske!

Merker veldig forskjell på Amerika og Norge nå, i og med at i Norge så er vell ikke påskefeiringen noe stor big-deal. Her i statene feirer de påske og tar det like høytidelig som julefeiring, men er i grunn en ganske interessant og morsom opplevelse. Vertssøster og jeg malte egg i stad og har nå fargerike fingertupper i noen dager fremover tenker jeg.

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

Etter å ha malt egg dro jeg til starbucks sammen med vertsmor der jeg fikk kjøpt meg min kjære ice chai! Da jeg kom hjem tok jeg meg en lang og deilig dusj før Sierra kom over. Vi tok bilder, snakket, danset, sang og så på en film. Savnet den jenta der! Var godt å være med henne!

 

Image and video hosting by TinyPic 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Nå skal jeg legge meg så jeg er opplagt til påskefrokost imorgen tidlig, god natt!

Hvor tilbringer du påsken? Feirer du noe spesielt?
Sitting in the library and doing everything but studying

Hey ho! Slapper av paa bibiloteket paa skolen fordi klassen min driver aa gaar gjennom college testing for de som skal gaa videre til college etter high school. Faar en time fri naa ogsaa har jeg off block etter denne timen saa neste time starter klokka 1.30pm og klokka er bare 9.45am naa..

Etter flere uker med sol og sommer har det begynt aa sno idag! Litt av en nedtur og komme hjem fra Florida hvertfall. Klimaendringene er saa utrolig store her og det gaar bare to dager fra 40 grader og full sol, til minus grader og sno. Det er vell en ting jeg baade liker og missliker med USA. But you get used to it!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Hva er dine planer i dag?

PS. Weird kid sitting next to me... Damn it!! Han leste hva jeg skrev og glemte jeg skrev det paa engelsk.. bye library!
Hey, it's monday again

Travis Porter Ft. Tyga - Ayy Ladies (♥♥)

Hei og god morgen! Våknet akkurat opp fra en 9timers søvn, er så utrolig deilig og være uthvilt til en lang skoledag. Gleder meg til å komme meg tilbake på skolen etter ferien å se alle vennene mine igjen! Høydepunktet mitt i mitt utvekslingsår er tiden jeg tilbringer på skolen.. kan du tenke deg det? I Norge vil du helst hjem så fort som mulig, mens jeg kunne vært på skolen dag og natt her i USA! I love the American high school life 

Ha en super bra dag! 

Hva syns du om bildet og sangen? Blogg-tips?
Roadtrip

Hei dere, først vil jeg unnskylde for dårlig blogging. Har ikke hatt tilgang på internett og jeg har vært på en roadtrip med vertsfamilien. Vi kjørte fra Colorado til Kansas, Missouri, Tennessee, Georgia, Florida, Alabama, Mississippi, Louisiana, Texas og Oklahoma. Var en kjempe lang tur men også deilig å få tankene på noe annet å komme seg bort. Slenger inn noen bilder og de er blandet.

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic 

Image and video hosting by TinyPic

Elsker florida! Var uten tvil min favoritt stat

Hva syns du om bildene? 
I found myself and there's no way I can hold it in

Nå har jeg hatt muligheten til å leve et liv akkurat som du ser et ungdomsliv blir vist på filmer. Jeg føler meg så utrolig hjemme, og har vokst så utrolig mye på dette året. Jeg har lært så mye mer om meg selv, en annen kultur og og det å lære seg å tilpasse seg andre folk. Folk er så falske til tider og du må lære deg å kjenne hvem du kan stole på og ikke. Har selv havnet i denne fellen et par ganger under mitt opphold her, men jeg har nå lært å se hva som er ekte og ikke. Jeg har funnet meg selv, og hvem jeg virkelig er og hva jeg står for. Jeg har fått sterke meninger om hva jeg tror på, jeg vet hvor mye folk faktisk betyr for meg hjemme og hvem som er verdt å bry seg om og ikke. 

Hørt ordet kultursjokk? Ja, det er når du kommer til en ny kultur og alt blir så overvelvende til tider på grunn av alt det nye. Sagte men sikkert, vil alle utvekslingsstudenter få en smak på denne typen sjokk. Ting er så annerledes, og ikke bare ting.. folk også! Ikke ta meg feil, jeg har ingenting i mot amerikanerne! Dette er generelt, men amerikanerne var en oppvekker for meg å se hvem som vil virkelig være her for meg om jeg trenger dem. 


I was afraid to tell the world what i got to say, but thats changed now.. I found myself and theres no way to hold it in! No more hiding who i wanna be.... this is me! 

Jeg får stadige spørsmål om jeg vil anbefale andre folk å ta et år i utlandet? Ja!! Go for it. Du lever en gang, du lærer så utrolig mye om deg selv og alt annet. Ikke la mamma, pappa, kjæreste og/eller venner stoppe deg fra å leve livet ditt?!!  Gjør det, det er en opplevelse for resten av livet ditt! Jeg har lært så mye om meg selv og jeg er blitt så mye sterkere. Er ganske så stolt over meg selv og ubeskrivelig glad for at jeg tok denne sjansen til en opplevelse og kunnskaper jeg aldri vil glemme! Takk for at jeg fikk muligheten til denne opplevelsen. Skal leve den fult ut de siste månedene!

Forsiden av topp.no

Zendaya - Something to dance for

Hei! Gårsdagen var veldig vellykket. Hadde det super koselig! Jeg og lille Allice bestemte oss for å ta et boblebad i og med at det var så varmt i lufa og at sola ikke skinte noe særlig så vi hadde ikke noe bedre å gjøre. 

Image and video hosting by TinyPic

Endte opp å bli henta av James, Branden og Tanner sammen med Carys, Zoe og Reid. Vi dro til Branden der vi møtte på fler folk som Nicole og Lexi! Takker så mye for at jeg kunne komme, tror ikke jeg har ledd så mye på lenge! 

I dag har vært en skikkelig slakk dag! Har vært super trøtt.. Noen gang våknet opp å følt hode ditt skal eksplodere? Jada der har du meg. Sitter her å tvinger hjernen min til å jobbe i og med at jeg har lekser som må være ferdig til i morgen. Er bare 1 uke igjen på skolen så er det spring break! Gleder meg så utrolig mye, skal til Florida!! Ellers fikk jeg en veldig morsom overraskelse i dag, og det er at jeg er på forsiden av topp.no!! Du kan sjekke det ut her

Image and video hosting by TinyPic

Trykk på bildet for å komme til artikkelen

Nå skal jeg gjøre ferdig leksene, ta meg en dusj og legge meg! Blogges:)

Har du noen gang vært på forsiden av et eller annet før? Hvordan har helga di vært?
God morgen!

Hey! Sola skinner og svetten renner. Jada, høres deilig ut? Syns vel selv det høres litt ekkelt ut men men.. I dag har jeg ingen planer, annet enn å kanskje møte Sierra og Tanner senere i dag! Som dere sikkert skjønte er været på topp og jeg sitter her å døtter i meg frokosten ute på trampolina! Ha en fin dag dere

 

Image and video hosting by TinyPic

Hva er dine planer for dagen? Hvordan er været der du bor?

Peace out!
Hetebølgen er kommet

Tinie Tempah Feat. Ester Dean - Love Suicide

Hei! Kom hjem fra skolen i dag og gikk å skifta til den nye bikinien min fra victoria secrets og la meg ut på trampolina! Lå der å stekte for en times tid, er så sykt deilig! Det er rene hetebølga som har kommet inn til Colorado. Slenger på meg en shorts, t-skjorte, sandaler og solbriller hver dag jeg drar på skolen nå- super chill!

 

Image and video hosting by TinyPic 

Image and video hosting by TinyPic 

Image and video hosting by TinyPic

Senere på kvelden kom Branden og Tanner over på besøk så det endte opp med at vi tente bål i hagen og grillet marsmellows. Koselig eller hva?  

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic 

De dro hjem for knapt en halv time siden. Var en knall bra kveld! Ha en bra helg dere!!

Hva er dine planer for helga? Hva syns du om bildene og sangen?

Peace ouut
Sommervær

Hei!

De siste dagene har været vært på topp. Har kommet hjem fra skolen og slengt meg ned på trampolina ute for å sole meg. Da jeg kom hjem fra skolen idag dro jeg for å ta massasje med vertsmora. Det var så utrolig deilig! Følte meg som en prinsesse... Fikk varme steiner på ryggen, fikk massasje på kroppen og i ansiktet og ble skikkelig be

handlet. Nå ligger jeg her og føler meg super ren!

 

"Experience the deepest form of relaxation. Your muscles will melt under warm basalt river stones that deeply penetrate tense muscles, releasing toxins. Restore balance to the body leaving you calm, relaxed and stress-free."
There aren't enough days in the weekend.

Hei dere! 

Da er helga nesten over allerede.. Den går så alt for fort. Syns det er litt kjipt at det er så kort fra fredag til mandag, men mandag til fredag er så utrolig lang.. Denne helga har jeg vært i bakken å stått på ski for siste gang her i Colorado på en stund! Litt trist i grunn, er faktisk 3 måneder til jeg skal hjem til Norge igjen. 

I går kveld var det fullmåne, og så glad som jeg er i å ta bilder tok jeg med meg kameraet ut å knipset et par. Legger ut ett av dem for de ble vel i grunn ganske så like!


//Canon eos 600d, 55-250mm

Nå skal vi hjem fra Steamboat, så når jeg kommer hjem tenkte jeg å prøve å lage en videoblogg! Blogges
Friendship is a single soul dwelling in two bodies
Good morning haters

Good Morning - Chamillionaire

Hei og god morgen!

Etter å ha trent og solt meg om tirsdagen dro jeg ut sammen med Tanner, Tim, Shelby og Jake. Vi slappet av og hadde det gøy! Ble tidlig kvelden på meg den dagen, var helt utslitt. I går kom jeg hjem fra skolen rundt ti tiden på grunn av Tcap-testing av freshmen og sophomores. Formen var(er) ikke helt på topp så jeg slo til med en inne-dag.

 

Også fikk jeg et par spørsmål fra Lise i forrige innlegg. Slenger inn svarene under her!
Hva heter skolen du går på? - Ralston Valley High School

Er det mye lekser? - skolen jeg går på er den 2. beste skolen i hele Colorado så det er igrunn et mye vanskeligere nivå enn vanelige amerikanske skoler. Blir en del lekser, men de er ikke så vanskelige.

Hvordan er det på skolen? - Jeg elsker skolen!! Der jeg har fått meg så mange venner og det er det jeg er mest i grunn. Koselig å komme på skolen å få en gjeng løpe over til deg " Karoline!! We´ve missed you. We have a lot to tell you too ". Amerikanske high school er nok noe av de bedre skolene jeg har vært på. Norske skoler er kjedelige..

Hvordan var det i starten å begynne på skolen? - Det var kjempe gøy! Var ganske så nervøs de første ukene i grunn fordi det sies jo at du blir ganske populær i starten og at det på en måte "daffer" av etterhvert. Jeg var alltid redd jeg skulle komme en dag på skolen og ikke ha noen. Men har ikke slitt noe med det problemet i det hele tatt faktisk, lærerene og studentene er supre:)

 Hva har du gjort i det siste? Var svarene til noe hjelp? 

Peeace out
I love getting out of school early

I dag starta jeg på skolen klokka 8 og var ferdig halv 10 på grunn av TCAP testing for freshmen og sophomores. Nå skal jeg ut å spille basketball og sole meg, så kanskje jeg stikker ut litt senere med noen venner! Ha en fin dag


bikinien som syns haha
SUMMER FEELIN♥♥
"I am living the time of my life"

Noen ganger må jeg spørre meg selv om jeg faktisk lever " the time of my life." Har nå sittet å spilt Drawsomething på ipoden min i nesten 3 timer. Joda, er avhengighetsskapende det spillet der. I dag har vært en slitsom dag på skolen, hater virkelig mandager. Stå opp tidlig etter en lang helg, komme deg i dusjen mens øyna dine ber om å være lukket fordi lyset er så alt for sterkt, holder på å sovne i dusjen, hastverken du får når du står i dusjen for lenge og du må kjappe deg til skolen, sitte på skolen i 8 timer med bare en lunsjpause.. Ja da, det forklarte vell morningen min ganske så bra! 

Etter skolen i dag dro jeg og vertsmor på en meksikansk resturant der vi spiste middag, og etter jeg kom hjem har jeg ligget på gulvet å hørt på musikk og spilt drawsomething. Nå skal jeg snart pusse tenna og legge meg så jeg er mer opplagt imorgen!Girls just wanna have fun

Hei! 

Gårsdagen førte til å bli en kjempe koselig dag! Ble henta av Branden rundt to-tiden med Carys og Zoe. Vi henta Travis, James og Parth også og ble kjørende rundt å lete etter en bensin stasjon. Det var en morsom halvtime i og med at vi hadde bare 2 miles å gå på når vi først fant en bensin stasjon!

Etter å ha fylt opp tanken kjørte vi til jumpstreet, littleton. Er en slags trampoline-verden. Hah, var morsomt å sprettende! Har en video jeg fant på nettsiden deres også.

//fra nettsiden deres.

Etter å ha vært der en stund dro vi til Chili´s grill and bar resturant for å få i oss litt mat. Etter det ble jeg kjørt til vår siste hockey kamp og vi tapte desverre 3-2.. Skolens første tap! Var ganske så trist faktisk. Satt på med Tim, James og Tanner hjem og vi dro videre til chipotle å møtte en del folk. Kvelden min endte godt, og jeg hadde en super morsom dag! 

Fake a smileeeeeee

I dag er formen så og si på bånd, skal gjøre litt lekser i dag og prøve å bli frisk. Kanskje jeg får spilt inn en videoblogg senere idag? Vi får se. Blogges:)

Hva har du gjort denne helga? Har du noen gang vært på trampoline-land? 
Hockey game!

Hei! 

I går kom hjem fra skolen, hoppet i dusjen, sminket meg og ble henta av Branden, Carys, Jake, Gavin, Tim, Zoe og Reid for deretter å dra på hockey kampen på Denver University. Skolens hockey lag, Mustangs vant 7-2 så i dag er det finale! De er nå det beste hockey laget i hele Colorado! Sykt eller hva?


Noe nytt! Det andre laget (mørk blå) var kristne så de hadde som tradisjon og be før alle kampene sine. Dermed joinet noen fra vårt lag dem også!Etter hockey kampen satte vi oss alle i bilen og kjørte til McDonalds der vi møtte en god del folk. Rart det der, i helgene er McDonalds blitt et møte sted for alle ungdommene? Sånn er det hvertfall ikke i Norge. Etter å ha sittet der å skravlet en times tid dro jeg med Tim, Victor, Gavin og Jake hjem til Tim der vi fortsatte kvelden og hadde det koselig! Nå sitter jeg her med lekser og telyset tent mens jeg hører på gamle sanger som bringer frem gode minner! Senere ikveld skal jeg kanskje på en ny hockey kamp og henge ut med venner etter det. Vi blogges senere!

Hva syns du om hockey?Jeg heter Karoline, 16 år fra Moss. Jeg reiser til USA, Colorado 11/12 som utvekslingsstudent med STS. Om du har noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, karolineestar@live.no. Blogger så ofte jeg kan og får tid til! :)


arkiv


Mars 2013
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


kategorier


 • » anbefaling
 • » Blogg
 • » blogg vs blogg
 • » dream outfit's
 • » Foto
 • » hot or not
 • » hverdagslig blogging
 • » innkjøp
 • » konkurranse
 • » Liveshow
 • » mote
 • » musikkens verden
 • » om bloggeren selv
 • » outfits
 • » Questions?
 • » USA
 • » Vil lese din blogg


 • linker


  Andrea i USA 11/12 - Louisiana!
  Hanne-Mari i USA 11/12
  Liselotte i USA 11/12 - Scottsbluff!
  Madelen i USA 11/12 - New York!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits