Happy new year!

Hei!

 

I dag er den siste dagen i 2011, så i morgen våkner vi opp til et nytt år med nye opplevelser, oppturer og nedturer, sorg og glede. Håper dette blir et fantastisk år for folk flest og at vi nyter denne siste dagen av dette året. Ha en kjempe fin nyttårsaften!

 
Ski-bakken!

Hei! I dag har jeg vært i ski-bakken, og senere idag blir det hot-tub og kino! blogges"I'm often silent when I am screaming inside"

 

Føler denne overskriften beskriver meg selv en gang i blant.. Lyst å skrike ut, bare fordi det endelig har gått opp for meg hvor bra jeg egentlig har det hjemme.

 

Det å være en utvekslingsstudent i et annet land er ikke alltid like lett. Du vil alltid tenke mye på hvor bra du egentlig har det hjemme, og du lærer deg å være mer takknemlig over mindre ting som tidligere har vært en selvfølge. Jeg er utvekslingsstudent i USA, og må si jeg savner Norge veldig mye. Jeg savner venner, familie og tryggheten jeg har hjemme. Jeg savner også tilgjengeligheten på alt. I Norge er det faktisk helt normalt å gå til skolen eller gå til butikken. Her i USA bruker de bilen til alt, fordi avstandene er så mye lengre. Og som sagt så savner jeg tryggheten jeg har hjemme, her er alt så stort og nytt, og du har egentlig ingen du kan si du kan stole på for fult. Du kan ikke bygge opp tillit til noen på ett år? I mitt tilfelle kan jeg si at jeg kan stole på tre personer her, men jeg kan ikke stole på dem like mye som jeg kan stole på de jeg har hjemme. Det er nå som jeg har vært borte en stund, jeg virkelig kan se hvem som er de ekte vennene mine og ikke. Jeg er så utrolig glad for at jeg har holdt kontakten med de nærmeste, men det er litt trist å se at de du trodde var en av dine beste venner ikke har vært din beste venn like vell.

 

Jeg har snakket med tidligere og nåværende utvekslingsstudenter, og mange har hatt problemer med å skaffe seg venner. Jeg har ikke hatt det problemet i det hele tatt. Har i grunn blitt ganske "populærr" her borte, noe som var utrolig spennende og morsomt i starten men som nå begynner å bli veldig slitsomt til tider. Jeg tror av egen opplevelse, at det er vanskeligere å få seg venner man kan stole på om man er en av de populære. Jeg har vell egentlig ikke prøvd å bli noe populær, og det er ikke noe jeg sitter å vil skryte av fordi jeg skulle faktisk ønske jeg var en av de personene på skolen som de fleste ikke la merke til. Det å være populær på en amerikansk high school er ikke bare-bare. Du får mange komplementer hver dag, men folk går også bak ryggen din. Jeg har ikke opplevd noe negativt med det enda i mitt tilfelle, men jeg har merket at det er vanskeligere å kunne være seg selv til absoultt alle. Føler jeg må passe på hele tiden hva jeg sier, hvordan jeg oppfører meg.. Ja, jeg har fått noen kjempe gode venninner her som jeg digger. Jeg kan være meg selv, og kan faktisk tulle om ting uten at de tar det seriøst. Har også vært på tanken at det å måtte forlate dem.. må bli helt jævlig. Unnskyld språket, men det kommer til å bli ubeskrivelig. Jeg vil aldri være sikker på om jeg kommer til å se alle igjen, men har håpet oppe.

 

Det å sitte på andre siden av jorda å tenke på hva som skjer hjemme er vanskelig til tider. Skulle så gjerne deltatt på alt det som skjer hjemme, men når jeg er inne på den tanken.. må jeg alltid tenke på hva jeg opplever som de hjemme ikke får opplevd. 

 
Valgte å skrive dette innlegget her fordi jeg får stadig spørsmål om hvordan det er å få venner her borte, hvordan de oppfører seg, hvordan det er å sitte på andre siden av jorda, hvordan status jeg har på skolen jeg går på osv.. Følte jeg fikk svart på noe!
Dagens antrekk

Topp h&m - Skjerf forever21 - Tights h&m
Opplevelser

Hei! 

Nå har jeg opplevd så mye forskjellig! Har vært innom Arizona, Utah, Nevada (Las Vegas) og California (Palm Springs og Los Angeles). Nå sitter jeg i Steamboat, hvor vertsfamilien eier en slags hytte og vi kommer til å stå på ski ogsånt. Har vært utrolig rart å ferie jul med sol og sommer,  men brunfargen har kommet for fult! 


Å-jada.. 

Hva har du gjort i jula? 
Palm Springs, California

Hei!

I går kveld var den beste på lenge! Var på et show på hotellet i Vegas, og så på dansegruppa jabbawockeez! De var helt syke.. Var litt usikre på om vi var i Kina eller om vi var i USA der vi satt. He-he, grunnen til dette er fordi det var så utrolig mange kinesere der. Vi satt omringet av kinesere, men ja.. uten om det, et kjempe bra show! Sjekk ut noen videoer fra dansegruppa her!!

I dag har vært en helt herlig dag! Dro fra Las Vegas i dag tidlig, og var fremme i Palm Springs (California) 12am. Har ligget og slappet av i bassenget og sola meg i hele dag. Skilla har kommet på det sterkeste! Rart å tenke på at det er vinter når jeg sitter her med beina i bassenget og kjenne sola steke. 


Hva syns du om bildene? Hva driver du med i juleferien?

Karoline Star
Some pictures from Vegas so far

 Fikk ikke bildene til å bli større.. 
Christmas day

Unnskyld for forstyrrende musikk, he-he

Las Vegas på juleaften!

God jule-morgen ♥

Nå ligger jeg på hotellrommet med Carys, og jeg ligger i en stor dobbel seng - som kunne passet tre - helt alene. Føler meg som en liten prinsesse i grunn! I dag er det juleaften i Norge, og jeg ville ønske dere alle en kjempe god jul! 

Amerikanere åpner pakker på Christmas Day (25. desember) tidlig på morningen. Må si jeg liker den norske jula bedre, i og med at da går man hele dagen og venter på å åpne pakkene. Håper alle dere i Norge får hva dere ønsker dere!


Her chiller jeg nå.. dårlig bilde - ja jeg vet. Men er trossalt utsikten fra hotellrommet og tatt med ipoden:)

Har du noen gang vært i Las Vegas? Hva liker du best ved jula? 
Merry Christmas
Christmas in the US


All i want for christmas is..


New favorite show


Hørt om det før? 
LAS VEGAS NEXT!

Nå starter snart vår lille road trip til alle de forskjellige stedene. Er mest spent for å oppleve Las Vegas, men reiser først til Durango i dag. Blir borte helt til etter nyttår engang og vet ikke om jeg får internett tilgang, så det med bloggingen kan bli slækt. Jeg skal prøve! Ha en super fin jul hjemme i Norge!!Hva er dine planer for juleferien/nyttår?
Fail!

Dette er Will i engelsktimen, haha. Jeg ler like godt hver gang. Han ble snurra rundt på den stolen i 4 minutter, før han løp, men det er i grunn veldig synd på han for han slo kjeven ut av ledd og har kanskje fått hjernelystelse. Joda, im sorry Will! 
THANKS A LOT!

Dj Bounce - Close to you ♥♥

Tusen takk for en herlig bursdag! ENDELIG er jeg 17 år!!! Takk for alle gratulasjoner, gaver, klemmer og ikke minst tanker. 

Image and video hosting by TinyPic

Må si jeg ble super glad av å se at bestevennen min fra Norge husket passordet til bloggen min, og postet et "gratulerer med dagen" innlegg! Det morsomme med det var vel at jeg skypet med henne og hun begynte å si at jeg hadde fått kommentarer på bloggen jeg ikke husket jeg hadde godtatt, og logget inn for å  sjekke da jeg pluttselig så et ukjent innlegg. Tusen takk, Elise.  Love you! Takk for alle som har sendt meg gratulasjoner i dag, har fått over 1000 og det er ny rekord for meg. Hehe, har vært i byen med jentene i dag, ute å spist og vært på basketball kamp! Tusen takk! 
Gratulerer med dagen!

Hei alle sammen!
Idag blir Karoline 17. år. Så det hadde vært veldig hyggelig om dere hadde tatt dere tiden til å legge igjen en liten bursdags hilsen !

Karoline er en utrolig jente, ho står på uansett om livet er hardt. Ho gjør det ho kan for at alle runt henne skal ha det så bra som mulig. Karoline er en person man kan stole 100 % på. Le og Gråte med. Ho er en utrolig jente som står på der borte i USA. Og vi gleder oss alle til å få ho tilbake til Norge igjen!
Så la oss alle bare ta et halvt minutt å skriv en bursdags hilsen som kommentar. Så gjør vi dagen hennes der borte litt lettere, og bedre!

Mange gratulasjoner og hilsner fra Elise Marie <3
VIDEOBLOGG TIL DEG
Svar på spørsmålsruden del2

Hvis ikke du fikk med deg svarene på del1: link
USA vs. Norge

Tenkte jeg skulle lage et innlegg om hva jeg liker bedre av USA og Norge, for det er egentlig et ganske vanskelig spørsmål. Men har delt opp i forskjellige deler, så jeg lager et innlegg om dette.

 

Skolen

Jeg trives ganske godt på skolen her i USA. Leser andre utvekslingsstudenter sine blogger, og alle sier at skolen her borte her så mye lettere. Men jeg må si det omvendte, jeg har kommet på en skole der de underviser etter collage-nivå og vi har lekser hele tiden. Undervisningen på skolen er litt mer kjedelig, og lærer ikke så veldig mye. Skolen i Norge har mer nyttig undervisning, lærer mer, og de underviser på mitt eget språk. Så må nok si at jeg liker den norske skolen bedre!Maten

Elsker den amerikanske maten - junkfood! Neida, hehe. Maten her er mye mer mektig og det går ofte i McDonalds, Burger King, Panda, Tacobell og Buffalo wild wings. Savner i grunn maten i Norge for den er mye mer sunn, og føler at den amerikanske maten er mat dyppet i fett. Savner de norske pølsene, for her borte er de gigantiske satt sammen med masse smakstilsetninger. Amerikansk mat er godt i blant, og er glad at vertsfamilien min lager alt fra kinesisk til meksikansk mat! Går lett for den norske maten.
Godteri

Amerikansk godteri er bare ekkelt, det er ikke godt i det hele tatt. Jeg er en stor fan av "gummi" godteri, og ble så glad når jeg så de hadde de samme gummi bjørnene her. De smakte helt annerledes, og holder meg unna godteriet her i Amerika. Kanskje en fordel! De legger rett og slett mer vekt på mat istedet for godteri. I ♥ Norwegian candy!!

Klesstil

Tror jeg må gå for den norske stilen. Her bruker de fortsatt slengbukser med diamanter på baklommene, magetopper, stramme "joggebukser" fra victoria secrets, uggs, hoodies.. ja. Den norske stilen er vel mer pynta, og må si jeg liker det mye bedre. Prøver å mikse norsk og amerikansk stil, så ikke jeg blir en outsider. Hehe

 

Shopping/Butikkene

Her vinner Amerika lett! Det er rundt 6 kjøpesenteret i området her jeg bor, og alle kjøpesenterene er gigantiske. Det er så mange butikker, og du har så mye å velge i! Jeg elsker amerikanske kjøpesentre, og mine favoritt butikker nå er Charlotte Russe, Forever21, H&M, Hollister, Victorias Secret og Koal´s. Og best av alt, det er SYKT billig! Er ikke å handler klær så ofte i grunn, men når jeg først shopper så finner jeg ting jeg virkelig trenger og som jeg vet jeg kommer til å bruke. Norge har virkelig noe å lære av Amerika når det gjelder kjøpesentre og butikker!

 

Hus/Design

 

Jeg må nok si jeg liker amerikanske hus bedre. Husene er store med en elegant stil både på utsiden og innsiden. De har så mye mer plass, og høye tak med lamper hengene ned. Jeg elsker amerikanske hus. Mange hus har hvertfall 4 soverom, og har et bad til hvert soverom. Amerikanske hus består skjelden av en etasje, ofte 3 etasjer. 

 

Bil

Nesten alle kjører biler som det på bildet under. Go truck´s! Ungdommene får bil av foreldrene sine i bursdagsgave når de fyller 16, og kan vell lett si at amerikanerne er bortskjemte når det gjelder det der. Digger at du har lov å kjøre når du er 16 år her, for det gjør det så mye lettere å komme seg rundt. Jeg har ikke lov til å kjøre bil, selvom jeg er over 16 på grunn av regler i utvekslingsprogrammet mitt. Men det å kunne sitte på med venner over alt, gjør alt mye lettere.

 


 

Spørsmål?
Dagens planer

Colbie Caillat - One Fine Wire

Nå ligger jeg i senga, våknet ved at sola skinte i ansiktet. Klokka nærmer seg bare 8.30am, men skal nok stå opp straks. Har en hel haug med lekser jeg må gjøre ferdig idag, og til uka har vi eksamen i alle fag. Ønsk meg lykke til?

I går lagde jeg pepperkakehuset til meg og Courtney som er et skoleprosjekt som partneren min klarte å ødelegge to ganger. Så denne gangen jukset vi, så jeg tok det med meg hjem for å lage det over helga. 

Kom i skikkelig julestemning i går i og med at vi lagde pepperkakehus, julemiddag, åpnet noen pakker og julemusikk.

I dag er det 1 uke til vi reiser til Las Vegas, California, Arizona, Durango og Steamboat(Colorado)! Skal noen steder til, men husker ikke navnet på de. Og til fredag er det bursdagen min, da blir jeg stor jente♥♥♥ haha, just kidding.

Ha en kjempe fin dag videre!

Hva syns du om bildene og sangen? Hva er dine planer for juleferien?
Tonight's Outfit

Mario - How do I breathe
Topp: Charlotte Russe Bukse: Kohl's Hårpynt: Forever21

I kveld har vi hatt julemiddag, og bare slappet av i grunn. Formen min har ikke vært på topp i dag, så tok meg tid til å lage pepperkakehuset til meg og Courtney vi har til matlagingstimen i og med at Courtney ødela våres to ganger.. Hehe

Hva syns du om kveldens outfit? Hva er dine planer for dagen?

Nå skal jeg se på gårsdagens episode av Hotel Cæsar på tv2 sumo! Snakk om avhengig..
CHEERLEADING - Ralston Valley (VIDEO)

 

Hva syns du? 
TODAYS OUTFITTopp - Forever 21, Tights - Forever 21

Har tysk fremføring i dag, og er kjempe nervøs for har ikke hatt tid til å øve! Så klart må vi huske alt vi skal si, og ikke ta med notater opp.. vell, ønsk meg lykke til?

Hva syns du om dagens outfit? Ønsk meg lykke til?
I got a hangover
Videoblogg: svar på spørsmålrunde del1

Fikk du svaret på det du ønsket i del1?
Snowday? yes please

Big Sean - Dance Remix ft. Nicki Minaj

Hei!

Siden igår ettermiddag og frem til nå har det snødd i ett. Håper veldig på at det blir "snowday" på skolen i dag. Noe som betyr at vi får fri fordi det er for mye snø ute! Trenger virkelig en dag fri.. I går var jeg, Autum og Carys hos Jesse og slappa av. Når jeg kom hjem i 4-tiden satt vi opp juletreet og etter det satt jeg med lekser til midnatt. Krysser fingrene for snowday i dag! Da kunne jeg fått tid til å svart på spørsmålsruden hvertfall.

Hva er dine planer i dag? Hva syns du om sangen og bildet?
Exchange student holiday party

Hei! 

Tenkte å skrive litt om gårsdagen, i og med at den var litt forskjellig i forhold til andre dager. Dagen startet med at jeg sminket Carys og Zoe, for de skulle på skoleball på kvelden, etter det dro jeg og vertsmor til et sted i Colorado kalt Parker for å møte kusinen hennes og slå av en prat. 

Når klokka nærmet seg 5, tok jeg og Devon turen videre til et utvekslingsprogram party. Der var det en del andre utvekslingstudenter fra både Tyskland, Sverige, Korea, Kina, Sveits, Russland.. Ja, en del folk fra forskjellige steder. Var faktisk ganske koselig, og jeg hadde samtaler på norsk med den svenske jenta! Var utrolig uvant å snakke norsk "in-real-life" igjen. 


Ikke alle er utvekslingsstudenter, noen av de er vertssøstre eller vertsbror.. osv


Annika fra Tyskland

Ho lille jenta der var bare helt nydelig!

Isa (Sverige) og Annika (Tyskland)

Victor (Brasil) og Pedro (Brasil).

Etter partyet dro vi på Ikea, og det var jo bare såå stort.. Du kan jo prøve å forestille deg det hvis du tenker på Ikea (Oslo) fire ganger så stort.. Var mye fint og billig da! I dag skal jeg i kirken til en venninne også tar vi turen videre opp på fjellet til en kompis for å hogge juletrær. Ha en fin dag!

Hva syns du om bildene? Hva er dine planer for i dag?

Karoline Star

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN KOMMER I LØPET AV NESTE UKE (har sykt mye lekser for tiden så unnskyld for at det tar så tid)
t-o-d-a-y

Little Bad Girl

Hei!

I dag er det 1. desember. Endelig er "no shave november over" så guttene fikket shavet vekk all skjegget. I dag har jeg sittet å gjort diverse lekser, og skal nå legge meg. Interesang dag må jeg si.. Gleder meg til juleferien må jeg si, men før det har vi en haug med eksamner på skolen, noe jeg gleder meg litt mindre til.. I juleferien skal jeg til Las Vegas med vertsfamilien, er kjempe spent!Øynene mine triller rundt etter å ha sett og jobbet med tall i hele dag. Math blows! Nå roper senga på meg, night night!

Hva er dine planer for jul?

xoxo

PS. Ja, jeg kan legge ut en sminkevideo så fort jeg får tid:)
Having a hard time...

Har vanskeligheter for å få tid til å blogge, og i det hele tatt blogglysten.. Men jeg vet jeg bør oppdatere oftere enn det jeg gjør. Har skjedd mye i det siste, og hjemlengselen har kommer på fullt nå som jula nærmer seg. Men det er jo en del av utvekslingsåret. Never give up!!Forrige uke hadde vi fri på grunn av "Thanksgiving" og vi tilbringte ferien i Steamboat der vi stod på ski og slappet av. På Thanksgiving aften (torsdag) spiste vi kalkun og hadde forskjellige typer pai til dessert. 

Nå har jeg akkurat kommet hjem, og det er rundt 9-tiden på kvelden her i Denver. Rett etter skolen i dag dro jeg og Carys over til en venninne, Zoe og slappet av der før vi tok turen videre tilbake til skolen for å se på basketball kamp! Har en del venner som er med på laget, så var morsomt.

Største flausen noen sinne var når jeg skulle forlate gymsalen - der det var rundt 150 mennesker - og det andre laget hadde et stort flagg som de absolutt skulle treffe meg med å endte opp med at jeg tryna å lå under flagget.. Største flausen, ever!


Nå sitter jeg her, stuck med lekser.. Planene i kveld er å gjøre ferdig leksene, og få seg en god natt søvn! Blogges.

Svar på spørsmåls runden kommer til helga! So stay tuned. Jeg heter Karoline, 16 år fra Moss. Jeg reiser til USA, Colorado 11/12 som utvekslingsstudent med STS. Om du har noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, karolineestar@live.no. Blogger så ofte jeg kan og får tid til! :)


arkiv


Mars 2013
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


kategorier


 • » anbefaling
 • » Blogg
 • » blogg vs blogg
 • » dream outfit's
 • » Foto
 • » hot or not
 • » hverdagslig blogging
 • » innkjøp
 • » konkurranse
 • » Liveshow
 • » mote
 • » musikkens verden
 • » om bloggeren selv
 • » outfits
 • » Questions?
 • » USA
 • » Vil lese din blogg


 • linker


  Andrea i USA 11/12 - Louisiana!
  Hanne-Mari i USA 11/12
  Liselotte i USA 11/12 - Scottsbluff!
  Madelen i USA 11/12 - New York!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits