SPØRR MEG OM HVA DU VIL ..

Hei! 

Nå tenkte jeg det var på tide og sette i gang en liten spørsmålsrunde, så hiv på med spørsmål i kommentarfeltet. Svarer nok mest sannsynlig på spørsmålene på en videoblogg, for det er så kjedelig å sitte å bla seg gjennom spørsmål.. you know?


Teach me how to jerk ( en sang som blir spilt ofte for tiden, hihi. Hørt den før? )

SPØRSMÅL? ♥ Du kan gjerne spørre om spørsmål angående utvekslingsåret mitt å!
Hva er en ekte venn?

En ekte venn er en du kan stole på, en du kan si alt til uten og være redd for at det blir kleint, også en person som kan få deg fra å gråte til å le og en person som står deg nær gjennom tykt og tynt. Det er en del av min mening på hva en ekte venn er, men jeg vil høre din mening.

  

Hvordan beskriver du en ekte venn?

 

En venn må være.. ?

 

Legg gjerne igjen en liten "historie" der du skriver om den beste opplevelsen du har hatt med en venn og/eller en historie om da du var en ekte venn! 
perfect two
Ta deg to sekunder å gjør "meg" en tjeneste..

Lik   denne siden på facebook. Trykk direkte inn på " denne ". Hadde betydd mye for en venn av meg her i USA! Prøver å hjelpe han, så hadde blitt superglad om dere hadde likt siden hans.Ta deg 2 sekunder å lik denne siden! Tusen takk ♥♥
My day - 8/11

Justin Bieber - that should be me (super søt sang, credz til Elise beste!)

Hei!

I dag har jeg vært på skolen, og var egentlig ganske koselig å se folka igjen etter en stressende helg! Etter skolen ble jeg henta av vertsmor, og vi dro videre til et kjøpesenter for å få kjøpt skijakke og skibukse, så nå er det i boks! Så dro vi å spiste på en kinesisk resturang, var super god mat der. 

Kom hjem rundt i 6-tiden, og har sitti med lekser siden. Nå er klokka snart halv ti, og skal snart legge meg. Skal opp tidlig imorgen, og på skolen skal jeg ha 3 prøver! Ønsk meg lykke til..

 

Homework next!! Then im gonna go to sleep, but I´d better say good morning to you in Norway! love you

Hva er dine planer for dagen? Hva syns du om sangen og bildet?

 Karoline
Denver down town - bildedryss

Hei!

Her om dagen var jeg på fieldtrip med klassen, og vi gikk rundt i grupper. Var ganske slitsomt, men koselig også. Endte opp å gå rundt hele dagen, men bra trening for kroppen. Her kommer det noen bilder jeg fikk knipset!

Rart hvor glad jeg ble av å se H&M! Åpner snart, gleder meeeg ♥


Hun gjorde ikke rent etter seg.. har bevis!Hva syns du om bildene?
Følelsen du sitter igjen med når du ikke oppnår hva du ønsker..

Dette er et hei-hade innlegg.. Føler ikke for å blogge i dag. Blogger senere. Kanskje i kveld om humøret er bedre. Frustrasjonen kommer lett når du får problemer med vertsfamilien, når du ikke oppnår det du ønsker, når du sitter der og tenker på alt du egentlig trenger å gjøre. Kom akkurat hjem fra Sierra´s etter overnatting i en stor dobbelseng som endte opp med en super kul jente liggene sovene over deg! Hehe. Senere i dag blir det kjøpesenteret med Sierra og Courtney. Blogges når humøret er høyere enn dette! 


 //

Noen motiverende ord? 
At the moment: starbucks

Hei!

Akkurat nå sitter jeg med en hel gjeng andre ungdommer super sliten og slapper av på starbucks! Venter på bussen som kommer klokka 3.. En time til. Så skal jeg på fotball kamp med en gang jeg kommer hjem. Får jammen meg mye frisk luft idag. Har tatt masse bilder og noen videoer til dere, so stay tuned! Nå skal vi ut for å planke for vi ikke har noe bedre å gjøre.. Så skal vi på Victoria secrets!! Blogges:)!


 //privat
Blitt tilbudt modelljobb..

Hei!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen, sitter å slapper av med kakao og hjemmelekser. I morgen skal jeg på gutta´s siste amerikanske fotball kamp! Så guttene på skolen har begynt med noen skikkelige frisyrer for å feire at de har vunnet hver eneste kamp utenom ett tap av over tjue kamper. En venn av meg, Will som spiller på fotball laget har barbert bort alt håret pluss øyenbryna! Hadde aldri turt å gjøre det.


aw, sjekk hva jeg fikk på skolen i dag da! Passe søtt, hihi

I dag skal jeg gjøre ferdig leksene mine, dra over til Blake og bare slappe av hos han med noen venner. I morgen skal jeg til storbyen på fieldtrip med sosiologi klassen! Så da blir det 0 skole. Skal lage en video fra hele Denver down town besøket, for det er et skoleprosjekt så kan kanskje poste den på bloggen om dere er interesserte?Men over til overskriften! Har faktisk blitt tilbudt modell jobb her i statene. Høres jo super morsomt ut, unnskyld mamma for at jeg ikke har nevnt dette (hihi). Er ikke noe stort selskap eller noe, er bare noen småe greier. Men fikk med Sierra på å bli med på en eventuell photoshoot. Høres spennende ut! Hva syns dere jeg burde gjøre.. takke ja eller nei?

Karoline Star
American version of Halloween

Hei! 

Halloween er ganske så annerledes her enn den er hjemme i Norge! Folk handler inn tonnevis av godteri, folk pynter opp både innendørs og ute, folk står å venter ved dørene, lange køer uttenfor noen hus er det ofte, og det holder ikke med et lite gresskar hode som man får kjøpt på nille til å ha godteriet i. Vi gikk med to putetrekk per person, og fikk begge fylt opp på under en time! 

Har også vært å besøkt et spøkelseshus, the 13th floor! Er på 11. plass av de meste skumle i hele USA. Følte meg passe tøff etter å gå gjennom hele uten å måtte avslutte underveis og ta en nødutgang som de fleste endte opp med å gjøre.

Image and video hosting by TinyPic 

Her er det en video som jeg fant på youtube fra the 13th floor (spøkelseshuset)! De har ikke filmet alt som var det, men det var et sykt bra spøkelseshus. De hadde seriøst levende slanger, edderkopper, rotter... Ja, trenger jeg å si mer? Kuleste av alt var at vi måtte ta heis inni der, men var igrunn skummelt.

 

 

Hva gjorde du på halloween? hva syns du om videoen?

KarolineJeg heter Karoline, 16 år fra Moss. Jeg reiser til USA, Colorado 11/12 som utvekslingsstudent med STS. Om du har noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, karolineestar@live.no. Blogger så ofte jeg kan og får tid til! :)


arkiv


Mars 2013
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


kategorier


 • » anbefaling
 • » Blogg
 • » blogg vs blogg
 • » dream outfit's
 • » Foto
 • » hot or not
 • » hverdagslig blogging
 • » innkjøp
 • » konkurranse
 • » Liveshow
 • » mote
 • » musikkens verden
 • » om bloggeren selv
 • » outfits
 • » Questions?
 • » USA
 • » Vil lese din blogg


 • linker


  Andrea i USA 11/12 - Louisiana!
  Hanne-Mari i USA 11/12
  Liselotte i USA 11/12 - Scottsbluff!
  Madelen i USA 11/12 - New York!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits