Bildedryss

 joda, har ikke skjedd så mye men! noen bilder til dere hvertfall

hva syns du om bildene? hva har du gjort i det siste?
Da var det på tide med litt kulde til Colorado..

Jason Derulo - Fight for you

Hei! 

I dag har det snødd som bare det! Klimaendringene er store, i over i går var det 30 varmegrader! Nå er det kaldt som bare det, og snør som om det skulle snødd på sitt værste i Norge. Dette blir nok en lang og kald vinter!

Ellers er det mye lekser denne uka, så prøver å få oppdatert bloggen hver dag. Men er desverre ikke så lett.. Fikk tatt noen bilder mens vi hadde catering i dag, men nå skal jeg legge meg! Hva syns du om bildene og sangen? Mye lekser på deg å?

God natt, klems Karoline Star.
I just got home from school!

Jason Derulo - Locked In Love

Hey! 

Nå sitter jeg på rommet mitt, titter bort på den store bunken med lekser som står på pulten min. Akkurat kommet hjem fra en lang og hektisk skole dag. Ny uke, men dobbelt så mye lekser fra forrige uke. Åh, elsker skole-livet! 

I dag skjedde det egentlig ingenting spesielt på skolen. Startet klokka 8, hadde matlagingstime, så var det 10 minutter på å komme seg til mattetimen og da blir det alltid litt chatting på veien! Så er det to timer matte, før jeg har 5 minutter på å komme meg til historie timen, etter det var det tysk, engelsk, lunsj, off block og sosiologi! Nå roper leksene på meg.. prøver i grunn å lukka øra for frister å legge seg ned å ta en powernap. Lekser først, blogges!

Har du mye lekser for tiden? Hvordan var dagen din?

Karoline Star ♥
It's time to wake up..

New Boys - Better With The Lights Off ft. Chris Brown

Hei og god morgen! 

I går hadde Carys og jeg noen folk over på filmkveld. Det var kjempe koselig! Selv om jeg hater scary movies, så gikk det kjempe fint der jeg satt med pledd og seks-syv puter rundt meg, så jeg hadde massevis av gjenstander til å gjemme meg bak om det ble for skummelt. 

Nå sitter jeg her i min altfor varme seng, med hello kitty pleddet surret rundt meg mens jeg sitter her trøtt som bare det å spiser frokost. Er kjempe fint vær i dag, så frister å tilbringe denne dagen ute! Jeg har desverre en engelsk innlevering jeg må jobbe med, så vi blogges!Hva er dine planer for dagen / hva har du gjort i dag? hva syns du om sangen?

Karoline Star ♥
JENTA MED SANG TALENTET!!

Denne jenta, kalt Connie er bare 10 år gammel og har en helt syk stemme! Har ikke ord.. hun er fantastisk!

Har du hørt om henne før? Hva syns du om henne?
HEKTA KAN MAN VELL KALLE DET?

JEG ER BLITT HEKTA PÅ STARBUCKS♥♥♥


//Privat

Åh, det er så utrolig deilig og starte en kjedelig morning med å kunne dra til Starbucks der du får et stort utvalg av verdens beste kaffe-drinker. Starbucks is my best friend!!! vurderer å skaffe meg Starbucks medlemskort for å vise at jeg virkelig digger det.

Er det noe du er hekta på?

- Karoline Star
Videoblogg med litt oppdateringer..

Legg gjerne igjen en kommentar, det er bare koselig! Blogges♥
PAKKE I POSTEN + SKOLEFLINKFikk faktisk bruk for ordboka mi, første gang! Greit med en ordbok når du står helt stille på en prøve pga du sliter med å komme på det ene ordet. Hehe


Funket ikke laste opp fler bilder en dette, nei vel.. Det jeg fikk i pakken var et topp-blad, sjokolade, ostehøvel, bladet her og nå, bilde og et brev. TUUSEN TAKK! sjokoladen ble fort borte fordi amerikanerne elsker norsk sjoloade! 

Har du mye skole arbeid for tiden? Hva liker du best ved å få pakker?
I need a break..

Jeg er for opptatt for tiden med skole, venner, aktiviteter, lekser og vertsfamilien. Må ta en pause nå, kan hende jeg er tilbake allerede i morgen, til helga, neste uke..  Vet ikke enda, stay tuned!


I LOVE MY SELF.... haha, no shit. Ironi! er veldig lei av å poste bilder av meg selv hele tiden å. Håper på å få skaffet et bedre kamera så jeg kan ta fler bilder og inkludere andre personer også. Kameraet mitt jeg har nå er ikke så veldig samarbeidsvillig i blant. Men nå turer jeg til sengs, natti!

Hva syns du om en liten pause?
IM SO EXCITED!!

Hei!

I dag har jeg vært på skolen, og på fotball kamp! Skal på en ny fotball kamp nå straks, og gleder meg skikkelig! Elsker amerikansk fotball, hehe. 

298484_212763035452604_100001567262056_604047_288795711_n.jpg

 

307586_241106689259444_100000803442554_599101_6046904_n.jpg

 

312155_223244604404447_100001567262056_639075_198017267_n.jpg

295747_223233881069258_100001479431334_629834_2002293980_n.jpg

GO RALSTON VALLEY!

 

Har du noen gang vært på en amerikansk fotball kamp? Hva er deres planer for dagen?
Being sick sucks..

Når hodet dunker som om du skulle ha skrudd på bassen for full guffe, du våkner opp under en varm dyne men holder på å fryse i hjel? Det er da du vet at du er syk. Siste dagene har jeg ikke følt meg noe bra i det hele tatt, og vertssøster er gjennom det samme. 


//bilde fra Steamboat
Utseende er ikke på topp når man er syke! ..men men

Har du vært syk i det siste? Hva er dine planer for dagen?

Vil gratulere mamma og Andrea (storesøster) med dagen i dag! Håper dere får en kjempe dag! 
stay tuned..

Har vært lite blogging den siste tiden, jeg har rett og slett hatt for mye å gjøre. Skole kommer før bloggingen, sånn er det og sånn forblir det. Hehe, har skjedd en del i det siste og har hatt en del å tenke på. Men prøver å være positiv til alt, men ikke allitd like lett! Men mine amerikanske venner støtter meg opp, så det er bedre nå!

Vi har hatt et prosjekt i matlagingen på skolen, og det gikk ut på at vi skulle handle inn et måltid for hele gruppa for 10 dollar. Jeg er i en gruppe som består av fem personer og det gikk faktisk veldig bra! Vi fikk satt sammen et godt måltid og vi koste oss!

Vaneligvis etter skolen, er det å skru på pcen og opp med skolebøkene. Sånn sitter jeg hele kvelden, og om jeg har tid prøver jeg å skype med de hjemme en gang i blant og finne på noe med mine amerikanske venner.I går etter skolen, ble jeg igjen får å se på fotball kampen til gutta. Amerikansk fotball er utrolig morsomt å se på! Når kampen var ferdig, ble jeg hentet av vertsfar som kjørte meg hjem og deretter satt vi oss i bilen for å kjøre til Steamboat. 


Foresten, har lyst å bestille en ny manikyr time snart! Random.. 


Nå sitter jeg her i Steamboat med vertsfamilien og Aly, vi spiser pizza og ser på en film. Skikkelig kosedag! Snakker vi store pizza-biter?


Senere i dag skal vi ut å spise på en resturant og kanskje dra på kino. Ellers skal jeg prøve å gjøre ferdig leksene mine, så ha en fin dag!

Hva syns du om bildene? Hva har du gjort denne helga?

Karoline Star.
VIDEOBLOGG - SKOLEDAGEN I AMERIKA

Hva syns du om videoen?
READY FOR SCHOOL

Katy McAllister - Here´s to the heartbreakers

Hei

Nå er klokka 7, og jeg skal straks på skolen. Tenkte å prøve å få tatt litt bilder, og kanskje noen videoer av skolen i dag i og med at dere har lyst å se/høre mer om skolen. So, stay tuned!


 Nå kan du se pcén min, lillesøster! hehe

Hva er dine planer for dagen? Hva syns du om sangen&bildene?
Hard treningsøkt for meg selv..

Skrillex - Reptile Theme

Hei!

Nå har jeg akkurat gjennomført en treningsøkt for meg selv (med Øyvind på skype) i omtrent 2 timer i strekk. Super sliten akkruat nå! Skal bli godt med en dusj nå, og legge seg under dyna og slappe av med musikk. Jeg er nemmelig ikke så heldig som dere i Norge, å har høstferie.. Skole imorra klokka 7, så snakkes!


Fake a smile, hahaTreningstips? Hvor ofte trener du?
VIDEOBLOGG - Homecoming week!Jeg heter Karoline, 16 år fra Moss. Jeg reiser til USA, Colorado 11/12 som utvekslingsstudent med STS. Om du har noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, karolineestar@live.no. Blogger så ofte jeg kan og får tid til! :)


arkiv


Mars 2013
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


kategorier


 • » anbefaling
 • » Blogg
 • » blogg vs blogg
 • » dream outfit's
 • » Foto
 • » hot or not
 • » hverdagslig blogging
 • » innkjøp
 • » konkurranse
 • » Liveshow
 • » mote
 • » musikkens verden
 • » om bloggeren selv
 • » outfits
 • » Questions?
 • » USA
 • » Vil lese din blogg


 • linker


  Andrea i USA 11/12 - Louisiana!
  Hanne-Mari i USA 11/12
  Liselotte i USA 11/12 - Scottsbluff!
  Madelen i USA 11/12 - New York!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits