HVA VIL DU SE MER AV?

Hei! hva vil du se mer av på min blogg? gjør det litt lettere om du kommer med forslag. For jeg har ikke så mye tid for tiden til å tenke på hva jeg skal blogge om. Så sleng igjen noen forslag, det hadde gjort meg super glad!


 //privat - Courtney and me

Sleng inn noen forslag! da er du en engel♥
Homecoming week - Day#1

Day 1: Sports outfit!!
Yey, I morgen er temaet sun/snow/surf-outfit, hehe. Aner ikke hva det blir enda på meg, men er spent på å se hva alle andre har på seg!

Etter jeg kom hjem fra skolen, dro jeg og vertsmor ut for å finne sko til homecoming. Største skobutikken jeg noen gang har vært inne på! Fikk kjøpt meg et par sko fra Jessica Simson kolleksjonen, yey!Blant alle de fine skoene, fant jeg et par enkle sko! Legger ut bilde senere. Rett etter shoppingen dro jeg videre til et spøkelseshus der jeg mest sannsynlig skal jobbe.

Blir å være blant de skumle folkene som skal skremme andre, så fikk omvisning i dag! Var ganske så skummelt i dagslyset også tenk. Høres utrolig spennende ut! Skal legge ut en video senere, i og med at jeg filmet litt av det.Etter å ha kommet hjem, var det å prøve kjolen jeg skal bruke til lørdag, pluss sko. Senere gjorde jeg lekser og koste meg med Ben&Jerry´s! Himmelsk godt altså.. Hehe, men nå skal jeg ta en tur i dusjen så er det natta for meg.God natt! Dere får ha en fin dag.

Hva syns du om bildene? Hva syns du om spøkelseshus? Liker du Ben&Jerry´s? 

Karoline Star
MY HOMECOMING DRESS

Hei!

Først må jeg takke for alle tilbake meldinger når det gjelder bloggen og videoene jeg poster. Og har prøvd å svare på de fleste e-mailene jeg har fått! Så om det er noe du lurer på, bare send mail. Jeg skal bli flink til å svare på alle!Over til noe annet, som jeg gleder meg utrolig masse til, er homecoming! Til lørdag er det homecoming, ball på skolen jeg går på. Er så utrolig spent, og tenkte å vise dere homecoming kjolen min!


Dårlige bilder. Den er kjøpt her til kr 1200,-

Nå skal jeg ut med Blake, Mitch, Logan og Alyson så skal prøve å få tatt noen bilder og kanskje en video! 

Hva er dine planer for dagen? Hva syns du om kjolen?

Karoline Star
Endelig er videobloggen her..

Hva syns du? Noen spørsmål?

EDIT: Den siste sangen er av The Fray - never say never. Grunnen til at jeg valgte denne sangen er fordi denne gruppen har gått på skolen der jeg går! That´s awesome, haha
Jeg ser virkelig frem til helga..

Hei! Nå skal jeg legge meg til å sove, har blitt så utrolig lite søvn på meg i det siste for jeg driver med lekser til sent på kveld. Den uka her har vært fult av lekser, og i morgen har jeg matteprøve. Så ønsk meg lykke til! Legger ut video+bilder imorgen.

 
My place! hehee

God natt! Hva er dine planer for helga?
HAR EN KJEMPE GOD NYHET!!

I går kveld gikk jeg virkelig inn for å finne kamera-ladern min! Og gjett hva, jeg fant den etter mye leting her og der. Åh, ble så utrolig glad. Så i dag har jeg hatt med meg kamera på skolen, og hvor ellers jeg har vært. Så det kommer en videoblogg nå snart, så følg med!!


Alyson and me:)

Hvordan har din dag vært? Har du mye lekser/prøver for tiden?
UPDATES 18.09

I går hadde jeg og Carys noen venner over på besøk. Vi grillet marsmelows over bålet, bada i hottuben og snakket. Senere på kvelden kom Katie å plukket meg opp, og vi dro videre for å ta en Starbucks å for å dra innom en butikk der vi kjøpte en kake på deling, pluss pluss. 

I dag har jeg vært på shopping. Og vært hos Mitch med Madeleine, Carys, Logan, Blake og Austin. Ah, jeg har fått meg noen favoritt-butikker siden jeg kom til USA. Og det er helt klart Victoria Secrets, Sephora og
Forever21! 

Her har vi kommet hjem og spist oss mette på en veldig stor sjokolade kake (som vi ikke klarte å spise mer enn to biter av..). Blitt utrolig glad i den jenta der på kort tid, hun er en ekte venn og helt klart en av de beste jeg har her i Amerika!

Ellers har jeg skypet en hel masse med venner, og litt med familie i dag. Har skypet for det meste med amerikanere, noe som er veldig gøy når de kommer med dumme spørsmål og prøver å snakke norsk. Hehe


Også ville jeg bare si at jeg elsker sephora! De har så utrolig mye fin sminke, og jeg fikk masse ny sminke i dag. Noe jeg virkelig trengte. 
Og en ting, Amerikanerne tekster hvert 5 minutt! Det tikker inn meldinger på telefonen dagen lang, og de ringer sjelden. Blitt veldig flink til å tekste folk for tiden. Men, liker det sånn!

I morgen skal jeg kanskje en tur til Forever21 fordi jeg trenger litt nye klær i og med at jeg bare har sommerklær omtrent. Ellers går nok mye av dagen til lekser.. Her i Amerika får vi lekser hver dag, uansett om det er helg eller ei. Blogges senere!!

Hva har du gjort i det siste? Har du noen gang vært i butikkene Victoria Secrets, Forever21 og/eller Sephora?

Nå tar jeg kvelden, fordi tidsforskjellen er såpass stor at dere står opp når jeg går til sengs. Have a nice day!! 
Noen dager er bedre enn andre..

Ah, noen ganger så blir alt så utrolig mye. Alt for mye lekser, konsentrasjon, oppmerksomhet, tanker og meninger.. Blir utrolig sliten, og kjenner at hjemlengselen kryper sagte men sikkert frem. Det å kunne gå tilbake til det gamle livet og leve det, er noe som sitter oppe i tankene mine hver dag og der fristelsen er stor en gang i blant. Men også er dette noe jeg vil fullføre, uansett hvor vanskelig det vil bli! For dette er en utrolig opplevelse som få vil få oppleve!

Image and video hosting by TinyPic

 

Den amerikanske kulturen har vell akkurat startet å gå opp for meg. Noen er rett og slett falske, og det finner du kanskje ut når det er forsent. I mitt tilfelle har ikke jeg funnet ut det på et feil tidspunkt eller noe. En amerikansk high school består av en gruppe du lett kan kalle "bitches", de er utrolig hyggelige i starten og finner ut masse informasjon om deg. Og gjør det ille for deg senere. Man skal virkelig passe seg for hvem man åpner seg til og ikke her!

Image and video hosting by TinyPic

Guttene i USA, er vell sånn som man ser på gutter lett. De prøver vel å få seg så mange jenter som mulig. Så man skal alltid være forsiktig her. Du skal passe på hvem du setter deg inn i bilen til, hva du sier til de og hvordan du ser på de. Det er veldig viktig, så ikke du gir de falske forhåpninger som gi resultater du helst skulle ønske ikke hadde skjedd. Ikke det at jeg selv har blitt satt opp i denne situasjonen, men jeg hører fler av mine venner her har vært gjennom dette! Så, man må være obs.

Image and video hosting by TinyPic

Hjemlengselen har kommet, og er kanskje vanskeligere å håndtere enn det man skulle tro. Tenk at alt er nytt, du skal bo hos en familie som har sine forhåpninger om deg. Du vil jo helst være så perfekt som mulig, men det blir jo veldig slitsomt over tid. Og alt fra menneskene, stedet, og reglene er helt annerledes enn de var og er hjemme i Norge.  

Image and video hosting by TinyPic

 

Jeg har sagt siden jeg dro, at dette skal jeg klare. Og det skal jeg også! Bare tenkte å skrive et innlegg om du kanskje har tenkt deg å dra til utlandet som en utvekslingselev selv, så kan du lese litt hvordan det er! 

 

Hva syns du?
DRUKNINGSULYKKE

Jeg drukner snart i mine egne lekser snart. Har sittet med lekser nesten i hele dag helt siden jeg kom hjem, har bare vært en tur på Starbucks. Var helt klart den morsomste Starbucks-turen jeg har vært på, startet med at John falt av stolen og at vi lo så høyt at de andre som satt rundt holdt seg for øra, noe som fikk oss til å le mer.

Bu-hu til alt for mye lekser. 

Smil til at jeg snart er ferdig!

 
11/09/2011

Hei! I dag har jeg vært å vaska i et hus familien eier, og gjort lekser. Har nettopp kommet hjem fra kino, og sitter å gjør ferdig tysk leksene som er til imorgen. Lekser hver dag her! Hardt liv... Hehe. Filmen vi så på het Warrior, og var egentlig helt grei. Likte ikke slutten helt, for syns den endte så brått. Men eller bra film, og anbefales om du liker boksing!

Nå skal jeg en tur i dusjen, også skal jeg legge meg! I morgen starter en ny skole uke, med nye lekser.. hehe, lucky me! Men gleder meg til å se alle de kjente fjesene igjen. Hva er dine planer i dag? Har du sett filmen Warrior?

Today i hope everyone remembers the innocent americans that lost their lives ten years ago and the firefighters that risked theirs to try saving them. 11/09/2011
JEG KAN IKKE SNAKKE OG JEG ER DØV

I dag har jeg gjort ferdig sosiologi-leksa mi. Leksa mi var å dra til 3 forskjellige steder, der jeg skulle late som jeg ikke kunne snakke og at jeg var døv. Så jeg valgte ut butikkene Victoria Secrets, Bath & Body Works og Claire´s. Var egentlig ganske morsomt, men også veldig frustrerende når de ikke forstod hva jeg prøvde å komme frem til.

Har også gjort del 2 av leksa som var å skrive en hel side om hvordan de behandlet meg og om hvordan det var som faktisk ble til hele to sider. 

 

Var også på en liten shopping tur i dag, prøvde å finne meg en homecoming dress. Og har finni en, tenkte å poste den på bloggen imorgen å høre hva dere syns om den! Ellers kjøpte jeg meg BedHead shampoo og balsam i dag!Savnet det. 

I morgen skal jeg til en leilighet å vaske for familien, gjøre lekser og ut med venner. Ha en fin dag!

Har du noen gang måtte spille døv og ikke kunne snakke? Hva er dine planer for dagen?
VIDEOBLOGG 10.09.11

Hei! Jeg har og kommer fortsatt ikke til å være så flink til å oppdatere på bloggen før jeg finner kamera-laderen min. Den er helt borte etter vi var på Steamboat! Ah. Så typiskt.. Jeg har jo så mye jeg vil dele med dere! Forteller litt om gårsdagen og i dag så kommer det snart en videoblogg!

I går var jeg på skolen klokka 7 for jeg skulle på Access før skolen startet. Det er altså sånn lekse-hjelp greier der du kan tjene opp poeng også videre hvis du har hatt en test du vil forbedre. Karakterene mine er overraskende bra her borte, har fått A i alle fag utenom i matte som jeg nå ligger på en C. Etter skolen gikk turen videre til skolens fotball kamp, som var utrolig varmt men også morsomt! Slenger med en liten videoblogg!

I dag har jeg vært på fotball kamp, men denne gangen ikke amerikansk sammen med Tyler, Carys og Blake. I morgen blir det å slappe av, møte Katie og Mia, se på homecoming kjoler og slappe av. Ha en fin dag!

Hva har du gjort i det siste? Hva syns du om videoen?
FAKTA OM AMERIKANERE

Ettersom jeg har levd med amerikanere snart i en måned, har jeg allerede lært meg noe de alle har til felles. Og tenkte jeg skulle sette opp en slags liste med ting jeg kommer på i farta. Amerikanere:
- De er så sløve at de kjører bil selv om de skal til en nabo rett borte i gata.
- Så og si alle bilene du ser er sykt fine
- Finnes en hel haug av rike og bortskjemte unger
- Spiser nesten bare junk food
- Spiser sjeldent hjemme
-  De fleste er bare interessert i Amerika
- Skolene består av forskjellige grupper ungdommer som nerder, punker stil, bertene..
- Har oftest flere biler enn 1 (familien min har 4)
- De fleste er vennlige, og høylytte
- Hver gang jeg nevner jeg kommer fra Norge skriker de ut "OH MY GAD, NORWAY?! THAT IS SO
AWESOME!" og kommer med dumme spørsmål som "How is it like to live in the forest?"
- Har ofte store hus!
- Er stolte over landet sitt og dekorerer huset sitt med amerikanske flagg osv.
- De unge er ganske så sportye! 
- Skolene er akkurat sånn som de blir fremstilt som på film.
Hva syns du om de forskjellige tingene jeg kommer med? Noe som overrasket deg mest?En videoblogg av mine dager i USA

 

Er første gang jeg redigerer noe som helst i iMovie, så unskyld for amatør-redigering. Men hvertfall en liten film!

Hva syns du? Ønsker du fler videoblogger?
VIL DU SE BILDER FRA USA?

Hei sann! Jeg har vært kjempe dårlig med blogginga mens jeg har vært her i USA. Og skal prøve å bli flinkere, og prøver å sette sammen en video til dere her men er helt ny med mac så prøver å lære meg iMovie. Slenger inn noen bilder som har blitt tatt i det siste.På fredag dro vi til et sted som kalles Steamboat, som ligger rundt 2 timer fra Golden. Vi bare bada og slappa av, så har hatt en avslappende helg. Her kommer det noen bilder!


En alt-for søt frokost!!

Etter å ha kommet hjem fra Steamboat tidligere i dag, dro jeg og Katie til Yogurtland og spiste frozen yogurt! Det var såå godt, første gang jeg har smakt det, og det blir hvertfall ikke den siste. 


Nå har jeg akkurat pakket skoleveska så er jeg klar for en ny skole-uke som starter i morgen. Gleder meg til helga allerede for da skal Katie, Authum, Juliet og Mia overnatte! Så skal vi på homecoming dress shopping, så har noe å se frem til. Blogges senere!

Hva syns du om bildene? Har du noen gang smakt frozen yogurt?
PA FERIE - STEAMBOAT

Denne helga har vertsfamilien, Authum, Teddy og jeg dratt pa en liten tur til et sted som kalles steamboat! Kommer hjem mandagskveld siden vi har fri fra skolen pga laborday! Blogger mer siden fordi jeg blogger pa iphonen. I dag har vi vert pa shopping, bada, vert ute a spist med Carys, nick, Teddy og Authum og vert pa kino (crazy, stupid in love)! Filmen var bra, og har hattie en fin dag. Videoen kommer til uka en gang, so stay tuned! Ha en fin helg alle sammen! Hva er dine planer for helgen?

 
UPDATES

Hei! Unnskyld for lite blogging i det siste, men har hatt nok med lekser, venner og vertsfamilien. Men så flink som jeg er så har jeg utrolignok hatt med meg kamera nesten over alt så har tatt en del bilder. Og legger ut noen her så dere kan se hva jeg har drevet med de siste dagene.Jeg har vært på grillfest med en fin gjeng, og når den var ferdig gikk turen videre til McDonalds der jeg koste meg med en Frappe Moccah! LOVE.  Det er rett og slett blitt favoritt-drikaa mi.


Så har jeg vært på lunsj med Giulianna, Carys, Madison, Katie,  Audrey, Mia, Gabe og så videre. Var super koselig, vi var på en meksikansk resturant og bestilte burritos. Kjempe god mat her, hehe!Dette er litt av skolen jeg går på. Syns det er en ganske så fin skole! Men det nesten alt for varmt her..


Har også vært på en lunsj med Madison, Audrey og Katie! Vi tok en tur til Wendys for å kjøpe oss litt mat og rikke! Yummy..

Vi er også veldig flinke til å ta bilder midt i timen, i og med at det er så kjedelig. Ellers går det fint!


 I catering-klassen jeg går i lagde vi Monkey-bread imorgen. Ah, elsker læreren i Catering også. Det er så avlsppat, men er noen veldig rare ord for jeg kan ingenting spesielt. Hehe.

I morgen har vi catering igjen, å jeg håper vi skal lage noe kjempe deilig! På bildet under så var jeg på ice cream date med deg, carys, mia, mitch og Blake.

Hva syns du om bildene? Hva har du gjort i det siste?

EDIT: Forresten så har jeg tenkt å lage en video til dere, om litt forskjellige ting! So stay tuned. Night:)
VIDEOBLOGG?

Er det noen som har ønsker om en videoblogg? I såfall er det så mye lettere for meg hvis dere kommer med forslag til hva slags videoblogger dere har lyst på. Så skal jeg prøve å oppfylle ønske deres! Hehe.


Tips: av huset, stedet her jeg bor, skolen, sminkevideo, video der amerikanerne prøver seg på norsk.. Hva ønsker du?Jeg heter Karoline, 16 år fra Moss. Jeg reiser til USA, Colorado 11/12 som utvekslingsstudent med STS. Om du har noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, karolineestar@live.no. Blogger så ofte jeg kan og får tid til! :)


arkiv


Mars 2013
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


kategorier


 • » anbefaling
 • » Blogg
 • » blogg vs blogg
 • » dream outfit's
 • » Foto
 • » hot or not
 • » hverdagslig blogging
 • » innkjøp
 • » konkurranse
 • » Liveshow
 • » mote
 • » musikkens verden
 • » om bloggeren selv
 • » outfits
 • » Questions?
 • » USA
 • » Vil lese din blogg


 • linker


  Andrea i USA 11/12 - Louisiana!
  Hanne-Mari i USA 11/12
  Liselotte i USA 11/12 - Scottsbluff!
  Madelen i USA 11/12 - New York!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits