Still summertime

 


//privat

Hva syns du om bildet?
What is American breakfast?

Pølser - Vaffel med sirup - bringebær (det så ikke noe godt ut på bildet...)

Hva syns du om frokosten?
Sang på hjernen + kino

Selena Gomez - Love you like a lovesong

I, I love you like a love song baby. I, I love you like a love song baby.  And I keep hittin´repeat-peat-peat-peat-peat. 

Ah, den sangen satt seg fort på hjernen. Satt å hørte på sanger på spotify også kom denne sangen opp på reklamen. Nå går refrenget om og om igjen oppe i hodet mitt. Hehe. I dag har jeg vært på kino, så slenger inn noen bilder fra dagen.


Cheeseburger til middag er ikke feil! Men... er jo trossalt i Amerika.


Haha, dør av det bilde der!Glemte helt å kjøpe popcorn til filmen, så da ble det heller å kjøpe når filmen var ferdig! Popcorn ♥


Jeg er så kul at kameraet mitt redigerte bildet av seg selv.. Wollah!

Nå skal jeg se på en film med vertssøster, også blir det FaceTime før vi legger oss! God natt, folkeens

Hva er dine planer for dagen? Hva syns du om bildene og sangen?
I'll take you to the candy shop!!

Dagen i dag startet med en stk veldig trøtt Karoline, som kjappet seg på badet for å gjøre seg klar til skolen! I dag var jeg på lunsj med Katie, som var kjempe koselig. Ah, syns de er så heldige som kan ta bil-lappen når de er 16år!! 

Etter skolen gjorde jeg lekser med Carys, og sammen dro vi videre ti Authum. Det eneste vi var å gjorde var å gå ut å spise oss tre, gå litt rundt å titte og gå inn om godteri-butikken. Yummy!
fin pose ja..

Sitter nå i senga til vertssøster å skyper med noen venner, og har musikk på full guffe. Wei! Snakkeees.

Hva har du gjort i dag? Hva syns du om bildene? Hvis du ønsker en videoblogg MÅ du si i fra, og om hva det skal være av å.
Dagens bildedryss idag har jeg vært på lunsj med Autum, Carys og Nick. Deilig å kunne gå ut å spise, det er så billig heer

Kjeda meg så mye i dag på skolen og følte for å være litt alene, så stakk på jentedoen og slappet av der noen minutter.


Endte opp med at jeg hadde lyst å prøve å ha en liten photoshoot for meg selv under vifta man tørker henda under.. Hehe. Når jeg var ferdig, kom det pluttsleig noen inn. Åh, hvor flaut hadde det ikke vært om de hadde kommet inn underveis? Lekkert bilde forresten..... 

 

Etter at jeg vi hadde vært på skolen, ute å spist og etter at jeg hadde vært med Nick til noen venner av han kom vi hjem til en veldig fin hage. Det var toalett-papir så og si over alt! Må si jeg lo godt når jeg så det, men det var litt av en jobb å fjerne alt!Hva syns du om bildene? Hva har du gjort i dag?
First day at school

Hei! I dag var min første skole-dag her i USA. Det gikk kjempe bra, blir litt forvirra av timeplanen i grunn. Er så sykt mange blokker, og klasserommene ligger spredd over en sykt stor bygning med nærmere 2000 elver.

Yey! Har fått meg noen venner, og har allerede planer om å dra ut å ta en lunsj med fire fine jenter til tirsdag. Gleder meg allerede!


Blitt veldig god venn med denne godsaken fra McDonalds! Frappe mocca, mm..


Chillern i skolegården da.. Kult å snakke i tlf og ta bilde samtidig!

Første time hadde jeg engelsk, der vi spilte bingo og fikk godteri alle sammen. Dette gjør vi ikke så ofte i Norge? Det var hvertfall veldig vanlig å få godteri i timene, og det burde jeg ikke bli vant med. Etter det dro jeg å spiste lunsj med Nick, også var det sosiologi time. Åh, elsker læreren der! Hun er så utrolig søt. Favoritt faget til nå!


Er utrolig varmt hver dag, så er umulig å gå med bukse og genser. Skjorts og kjoler er blitt mine nye bestevenner her borte, og det gjør meg egentlig ingenting. Hehe! Er rundt 30-45 grader hver dag, så skal ikke klage selv om det blir litt for varmt i blant. 

 
Har vært på en kjapp shopping-tur i dag også faktisk, den varte i bare en halvtime og fikk faktisk kjøpt en del! Skal ikke fortsette sånn hvertfall, men nå er det veldig billig her og fikk faktisk bare lov å pakke med meg 23 kg i kofferten fra Norge. Så trengte noe nytt! De har nemmelig en helt annen stil her nede enn det jeg er vant med, men kjører likevel litt min egen stil å prøver å blande inn litt av dems så ikke jeg skiller meg for mye ut!

Men nå skal jeg legge meg å få litt søvn, skal opp om bare 6 timer igjen, så er det skole. Snakkes!

Hva syns du om bildene? Hva har du gjort i dag?
Baseball kamp!

Hei! I går var som sagt Carys, Nick, jeg, v-mor, v-far, og et vennepar av de på baseball kamp. Det var sykt varmt, rundt 40 grader. Holdt på å dø av varme! Ellers var det ganske morsomt, for det var så utrolig mye liv. Alle jublet, og når det ble satt på musikk begynte folk å danse og så videre. Var en morsom opplevelse!


beste isen jeg noen gang har smakt!

 Hva syns du om bildene og videoene?
OUTFIT 20.08.11
Topp fra gina tricot /  Shorts fra bik bok(?)

Enkelt outfit, for det er så varmt her! Nå skal jeg straks til byen, så er det baseball match next. See ya!

Hva syns du om dagens enkle outfit?
Bildedryss fra gårsdagen

Hei! Gårsdagen startet med at jeg og Carys møtte kjæresten hennes og bestevenninnen. Så gikk vi rundt og slappet av i sola, drakk starbucks og spiste coockie. Så gikk vi ut for å spise med familien, så vi dro å spiste pizza. Utrolig god pizza her! Senere på dagen ble vi hentet av Nick og kompisen hans som kjørte oss til et kjøpesenter der jeg kjøpe meg MacBook! Wee. Også tittet vi på kjoler til "homecoming"

På kvelden satt vi i hot tuben i rundt en og en halv time! Var så sykt digg. Her kommer det noen få bilder;


Dårlig fokus, men.. mm, starbucks! redd dette er blitt en vane her..
I dag skal vi på baseball kamp! Utrolig spent. Så da blogges vi senere i dag! 

Hva syns du om bildene? Har du vært på baseball kamp før?
VIDEO FRA USA

Selena Gomez - A year without rain
Hello! I dag har jeg vært å bada med Carys, Nick, Jake og Koal. Senere dro vi hjem for å spise og sånn, solte oss, hoppet på trampolina, og bada i boblebadet de har ute. Her kommer det en liten film av at vi hoppet, dere aner ikke hvor kaldt det vannet der var! Kanskje 5 grader.. Sa etterhvert dro vi til et annet sted, der det var sykt deilig temperatur pa vannet!
video:cimg2241
Her kommer det ogsa noen bilder fra dagen:

Carys og meg!Carys, Nick, Jake og Koal.

Saa bestemte vi oss for aa dra pa kino! Husker ikke helt hva filmen het, men den var hvertfall bra. Har faktisk vert ganske flink aa tatt med meg kameraet nesten over alt. Skal prove a vere like flink i lengre perioder ogsa.

Koal, meg og Carys.

Welcome to America

okei... stygt av meg men, ja. Vet ikke hvorfor jeg legger det ut engang. 
I morgen skal jeg kanskje kjope pc, sa det blir bra! Naa skal jeg snart legge meg, mens dere snart staar opp. Rart det der med tidsforskjellen pa hele 8 timer.. Men, har faktisk gatt ganske bra a venne seg til den!
Hva syns du om videoen og bildene? Hva har du gjort i dag?

Byee!UPDATES FROM THE US

Hei! Naa er jeg fremme i USA og har hatt en hel dag her borte. I dag stod jeg opp, dro jeg og vertsmor til skolen jeg skal starte paa for aa fikse fag og idretter. Deretter har jeg vert med Carys, Nick og to av vennene hans.

Saa skulle jeg paa volleyball trening, allerede 1 dag her i usa. Endte opp med at jeg backet litt tilbake i og med at alle var saa sykt proffe, og at volleyball var noe de satset skikkelig paa. Tror nok ikke volleyball blir min sport her nede, men men. bildet er tatt utenfor skolen jeg skal gaa paa. Fine solbriller forresten, v-mor mente det var viktig med solbriller saa samme hvordan utseende det er paa dem!kveldsbad paa gang!
I like!!

Til fredag skal jeg kjope meg pc saa da blir det mer blogging, naa blogger jeg fra vertssoster sin pc. Har provd [ blogge fra Ipoden men det ser ikke ut til aa ha kommet paa bloggen. Derfor faar dere heller vere litt tolmodige. Da tar jeg kvelden, god natt!

Noen dere lurer paa? 
REISER TIL USA I NATT

Hei! Nå sitter jeg på rommet mitt ferdigpakket og klar, sammen med Elise. Vi skal straks legge oss, i og med at vi skal opp klokken 3 i natt for å fikse oss å kjøre til Gardemoen.


gammelt bilde av meg og Elise. Søtt da!


Jeg er ikke fremme i USA før kl 4 på nattan (norsk tid). Så det blir er en lang reise, men skal få tak i pc så fort jeg kommer ned der.. Kanskje er jeg heldig å får meg pc første uka? Da skal det hvertfall blogges. Love yoou, å ønsk meg lykke til med reisa imorra!

Ønske meg lykke til?
bildedryss fra i går

I går hadde jeg en liten avskjedsfest med noen venner! Var koselig, men enda uvirkelig for meg at faktisk reiser i morgen. Kommer til å bli så vanskelig å dra i fra alle jeg er så glad i. Men så er det bare ti måneder, så prøver å tenke positivt. Her kommer hvertfall bildene.


Nam, strawberry daiquiri uten sprit (flink gjeng)

Veronica og Madeleine, kommer til å savne dere!


Madde, meg og Eirik. Kule da!


Love yoooou!


Guttaboyzz chillern!


Følte meg veldig liten her i forhold til Madeleine, men jeg er faktisk høyere enn hun! Weiii.


fin gjeng!Madeleine hadde med seg kameraet sitt, så da ble det til at det var bare det vi brukte. Så takk for bildene, Madeleine!

Hva syns du om bildene? Hva gjorde du i går?
morgenfugl for en gangs skyld

 

Chris Brown - My last

God morgen! Ettersom jeg har hatt overnatting av Ingerid og Johan i natt, ble jeg vekka kl 6 for Ingerid skulle hjem å dusje. Fikk ikke sove igjen heller, så nå sitter jeg her helt alene..forever alone! 


Ingerid koser seg med natt-mat. Syns du spiser veldig pent,, utrolig at du klarte å få frem et smil i det hele tatt her... Skal straks rydde litt på rommet, ta en tur på brun og blid, dusje også ut å kjøpe inn ting til i kveld.


Fristet faktisk med honeycorn i dag, så nå har jeg snart spist opp! interessant for dere å vite. Stopper her jeg, blogges!

Er du morgenfugl en gang i blant? Hva syns du om bildet og sangen?

Look how cute!

 


Søte bamsen til Øyvind! 


Hva syns du om bildet?
blondine eller brunette?

Hei! Min naturlige hårfarge er jo blond, men i desember(?) valgte jeg å farge håret brunt. Noen ganger savner jeg den gamle hårfargen mens andre ganger er jeg glad for at jeg ikke har den lenger. Så usikker på hva jeg vil ha, så derfor spørr jeg dere! Hva syns dere? 
¨

meg med brunt finner dere jo overalt på bloggen!:)

Har jo forandret meg en del på 1 år, og føler jeg hadde sett.. hva skal jeg kalle det.. veldig barbi ut? om jeg hadde farget det blondt nå. Er så usikker, kom med din mening!

Blondt eller brunt?
Today i dont feel like doing anything

Bruno Mars - The lazy song (følte denne passet bra til meg i dag)

Hei! Nå har jeg akkurat kommet hjem, har vært en tur i banken. Har sovet alt for lite i natt, så er utrolig sløv i dag! Nå skal jeg legge meg ut i sola å tææne litt, også går turen videre til Kenneth med Øyvind.Hva er dine planer for dagen? Hva syns du om bildet og sangen?
Dagens nyttige innkjøp

Hei! I dag har jeg vært litt over alt egentlig. Vært i byen en tur og fått kjøpt noen nyttige ting som jeg kan ha med meg til USA. Kom gjerne med forslag til hva jeg kan gi vertsfamilien min som gave når jeg kommer!


Norsk - Engelsk ordbok. Libris 249,- Bok om Norge. Husfliden 189,-Lommebok. fra? 250,-

Hva syns du om innkjøpet? Ideer til hva jeg kan gi til vertsfamilien min i gave?
SPILLELISTE

Hei! Siden jeg sitter på rommet mitt i mørket og hører på musikk, kan jeg likesågodt dele spillelista mi med dere.

 

Eminem - Listen to your heart

Kraddy - Android porn

Skrillex - Scary monsters 

Lil wayne ft. eminem & loyd banks - Died in your arms

Dappy - No Regrets

Matz ft. Martine - Kjære deg

Beyoncé - Best thing I never had

Eminem - My girl

Hva syns du om sangene? Noen sanger å komme med?
En helt vanlig søndag

Beyoncé - Best thing I never had

Hei! Nå er jeg hos Øyvind, og vi har hatt en liten photoshoot fordi Øyvind syns det var så kult... Snakker vi gay? Hehe, neida. Vi slapper av med musikk, og skal egentlig ingenting resten av kvelden. Bildene er forresten tatt med Iphone.. derfor det er rævva kvalitet!


Poser joh!

Må nesten unnskylde bloggingen min i det siste, men kameraet mitt har streika og pc skjermen min er knust.. Wei, fml. Men da blir det Mac når jeg kommer til USA, can't wait!!! ♥♥♥

Har du noen gang knust pc-skjermen din? Hva syns du om bildene og sangen?
Fint vær!

Hei! I dag har jeg vært en tur på Nes Camping for å møte Kenneth, og senere vært på Sjøbadet for å møte Madeleine. Deilig vær nå, og har vært det de siste dagene å. Kan ikke si at sola gjør noen god jobb på meg i år, i og med at det ikke setter seg noe brunfarge. Har bare litt fra Bulgaria, men uansett er det deilig med sommer og sol!

//privat


//credz til jk! (link)
Hvordan er været hos deg om dagen? Hva syns du om bildene?Jeg heter Karoline, 16 år fra Moss. Jeg reiser til USA, Colorado 11/12 som utvekslingsstudent med STS. Om du har noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, karolineestar@live.no. Blogger så ofte jeg kan og får tid til! :)


arkiv


Mars 2013
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


kategorier


 • » anbefaling
 • » Blogg
 • » blogg vs blogg
 • » dream outfit's
 • » Foto
 • » hot or not
 • » hverdagslig blogging
 • » innkjøp
 • » konkurranse
 • » Liveshow
 • » mote
 • » musikkens verden
 • » om bloggeren selv
 • » outfits
 • » Questions?
 • » USA
 • » Vil lese din blogg


 • linker


  Andrea i USA 11/12 - Louisiana!
  Hanne-Mari i USA 11/12
  Liselotte i USA 11/12 - Scottsbluff!
  Madelen i USA 11/12 - New York!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits