Dagens bildedryss fra båtturen

 

lillesøsterHva syns du om bildene?
Båttur next

Hei! I natt har jeg overnattet hos Elise, og vi har nå kommet hjem til meg. Vi er nå på vei ut døra for vi skal på båttur, så vi blogges senere i dag!

Ha en fin dag!

Hva er dine planer for dagen?
Indio Dress

kan kjøpes hos nelly.com til bare 349! Elsker den. Link

Tycks?
Bytur med fine jenter

Conor Maynard & Anth - Incomplete

Hei! I går var jeg en tur i byen sammen med Elise, og der møtte vi også på Sadia. Var kjempe deilig vær i går så vi var for det meste ute i gågata og slappa av i sola og koste oss med softis. Senere på kvelden kom Ingerid til meg og overnattet og vi satt oppe hele kvelden/nattan å så på filmer. 


Fine jentene mine! Fin sittestilling av meg da men.. Hehe!

Hm, okei.. Hvem er det som bruker ull-sokker i converse midt på sommeren? Elise...

Hva syns du om bildene og sangen? 

Byee
Solfylt dag med Jane-karette!

Hei! I går tok jeg turen til Jane-karette der vi spilte Cod og hørte på musikk. Senere kledde vi meg ut som en mann og dro til Minh for å lure han, noe som funket dårlig ettersom jeg ble sykt flau og følte meg superdum der jeg satt med påtegna bart og monobryn. 


Tente også lys for avdøde Bendik, og alle de andre som ble drept, såret og i det hele tatt opplevd dette grusomme marerittet.

Etter å ha sittet inne en stund, var vi begge småsultne så vi kjørte opp på go'bua der de selger verdens beste potetstappe, helt seriøst. Og var veldig deilig å kunne sitte ute i sola og spise den! 


Jk's food, hun er glad i ketchup som dere kan se!


Fler bilder kommer senere hvis pc'en min slutter å klikke. Blogges!

Hva gjorde du i går? Hvordan var været hos deg? 
New shoes

Hei! Unnskyld for mitt lille fravær fra bloggen, men har ikke vært i blogg-humør etter det som skjedde i Oslo. Selv hadde jeg fler bekjente som var der, og 1 er fortsatt savnet og en død. Hvil i fred, Bendik!

Ellers har jeg kjøpt meg et nytt par sommersko. De er utrolig deilige å gå i, og er helt enkle utseendemessig.
Kjenner du noen som døde i Oslo/Utøya? Hva syns du om skoene?
Kommet meg hjem i live, fra Oslo

Hei! Nå har jeg kommet hjem fra Ambassaden, og det gikk egentlig ganske bra! Var ingenting å grue seg for. Bortsett fra at det regna som bare det og jeg stod i kø i nesten 2 timer for å komme inn. Når jeg var kommet hjem og har som en vane å logge på facebook, er det første jeg leser "Eksplosjon i Oslo sentrum" 

Regjeringskvartalet rammet av stor eksplosjon

//dagbladet.no Les saken her!

Hørt om det? Har du vært i Oslo i dag?
Amerikanske ambassaden i morgen

HJELP! I morgen skal jeg til den Amerikanske ambassaden i Oslo. Gruer meg noe helt sykt, aner ikke hvordan det er. Men skal hvertfall ta med meg musikk, og noe å spise og drikke. Så får jeg håpe ventetiden flyr unna. Har time kl 09.30 men skal kjøre fra Moss klokka åtte. Må bare ønske meg selv lykke til med å stå opp klokka 6.. Natta!//privat

Har du noen gang vært på den amerikanske ambassaden for å søke visum? Hvordan var det? Hjeeeelp..

Sen natt med overnatting

Eminem ft. Lil Wayne - Died in your arms (♥♥♥) 

Hei! Etter noen timers søvn er jeg og Elise våkne igjen. Elise har som sagt overnattet hos meg og vi fikk besøk av Sondre og Minh. Etter å ha hørt mye på musikk og vært ute å gått litt, fulgte vi dem litt hjem. Så var det natta for oss, for i dag skal vi en tur til Minh. 


Chillern i stua vettu!


Minh og Sondre


Sondre sin tatovering. Jeg vil å ha! Misunnelig til tusen...

ChillernNå skal vi stå opp å ordne oss, gå tur med bikkja også til Minh. Ha en fin dag!

Hva er dine planer for dagen? Hva syns du om bildene og sangen?
Deilig dag!

Hei folkens! I dag er det skikkelig deilig vær her i Moss, sommervær rett og slett. Akkuart nå sitter jeg hos Øyvind, som tryna på scotern i natt. Tenkte jeg skulle legge ut en liten film der dere kan se han løper, han løper som en pingvin! Haha, men det gjør jeg når jeg kommer hjem. Snart skal jeg til Minh en tur også skal kanskje Elise sove hos meg i natt.


Øyvind poser! Egentlig så klarer han nesten ikke bevege seg stakkars, men endelig vet han hvor vondt det gjør å tryne på scotern. Endelig er ikke jeg den eneste! Bare jeg tryna 5 ganger da, lucky me. PS. Øyvind har testet ut pudderet mitt, og nå er han avhengig.


Hvordan er været hos deg i dag? Dine planer for dagen? Hva syns du om bildene?
Bytur med Elise neste

Wiz Khalifa - Roll Up

Hei folkens! Da skal jeg og Elise en tur til byen, skal se på sko,klær og sminke. Tar med kamera, så vi blogges mer etterpå! Om du har noen ønsker om hva jeg kan blogge om så skrik ut!

Hva er dine planer i dag? Hva syns du om sangen og bildet?

Go web kamera bilder, you just gotta love it!♥
Overnatting hos Elise

Megan Nicole - Beautiful

Hei! Nå sitter jeg og Elise i senga og gjør egentlig ikke så mye. Sitter på hver vår pc, gomler i oss godteri og hører på the voice. I morgen, eller etterpå da så skal vi en tur til byen også senere på filmkveld. Dere får nøye dere med web kamera bilder nå, i og med at vi ikke finner kameraet til Elise og mitt ligger hjemme.

Jeg er litt søt som har kjøpt meg en ring med bokstaven "E" for Elise. Glad i den jenta der! ♥

Love you!

Vi skal prøve å få mest ut av dagen i dag og skal derfor prøve å komme oss til byen kl 12! Så da tar vi kvelden nå, god natt!

Hva er dine planer for dagen? Hva syns du om sangen og bildene?
Amerikanske ambassaden

JoJo - Too Little Too Late (gammel, men fin sang)

Hei og god morgen! Nå sitter jeg her med min kjære mor å sjekker at jeg har alle papirene jeg må ha med meg til den Amerikanske ambassaden på fredag. Etter jeg har samlet alle papirene og gjort ferdig det som skal, skal jeg en tur til byen for å kjøpe en koffert til avreisa! Tenker på å ha en rosa koffert eller noe, for den er så lett å se på flyplassen. 

Ellers skal jeg også se etter sommersko, også skal jeg møte Elise. Ha en fin dag!


sommermoduus!
Hva syns du om sangen og om bildet? Hva er dine planer for dagen? Blogg-tips?
Dagens planer

Adele - Someone like you (eelsker den sangen!)

Hei! Nå sitter jeg klar og venter på Kevin. Vi skal en tur på Mc'Donalds for å kjøpe litt mat, så skal vi videre til Minh. Hadde egentlig planer med Elise i dag, for hun har endelig kommet hjem fra trondheim og fra et sted til. Men siden det ikke ble noe av, skal jeg heller slappe av hos Minh og dra til Larkollen ikveld med Kjell for å møte folk.Ha en fin dag! btw. døgnrytmen min er fucka!:(:(

Hva er dine planer for dagen? Hvordan er døgnrytmen din?
Love living life!

Hei folkens! Favoritt årstiden min, det er sommeren! Om sommeren slapper jeg ordentlig av og bare nyter livet. Hvor koselig er det ikke å være med venner hele dagen, bade og sole seg? Selvom kanskje ikke den norske sommeren er noe å skryte av, syns jeg den er fantastisk fordet!

Det å ha ferie, er det å kunne legge avtaler med vennene dine hver dag. Kunne overnatte hos hverandre, og sove så lenge man bare vil. Spise is for å kjøle deg ned i varmen, kunne ta på deg bikinien og bade og få litt brunfarge på kroppen. Jeg selv elsker å ha litt brunfarge på kroppen, jeg føler meg så mye mer konfertabel med meg selv, om jeg kan si det sånn
Jeg skal fortsette å kose meg masse i sommer, og tenke på hvor heldig jeg er som har alle de gode vennene jeg har. Alle er spesielle på hver sin måte, og jeg er så utrolig glad i dem. Det samme med familien! Jeg merker jeg har hatt veldig lite å gjøre i det siste mens jeg har vært i Arendal, har hvertfall hatt veldig god tid til å tenke over hvor heldig jeg har som har alt det jeg har. Kunne ikke bedt om mer!Unnskyld for mye tekst, men sånn går det når man har lyst å skrive ut litt glede man har inni seg. God sommer!

Er du fornøyd med livet ditt for tiden? Sommerplanene dine?
SKAL BLI FLINKERE

Jeg laga meg jo denne bloggen for jeg ville skrive om mitt utvekslingsår i USA. Og nå er jo på en måte i startsfasen og er faktisk akkurat 1 måned til jeg reiser i dag. Så, skal bli flinkere til å oppdatere fremover. Men tenker så alt for mye, og kom hjem fra Arendal i dag, der jeg har hatt veldig mye tid til å tenke på hvordan det kommer til å bli. 

Bruker også den siste tida mi i Norge nå på å være med venner og familie, og har begynt å tenke på en liten avskjedsfest der jeg kunne samla alle vennene! 

 

redigerte et i farta, nå skal jeg se på en film før jeg legger meg. Så er det opp i morgen og ut å fly! 

Noen spørsmål angående mitt kommende utvekslingsår? Noen tips om hva jeg kan blogge om?
IKKE LENGE TIL AVREISE

Hei, og fortsatt god sommer!

Det er mange tanker som surrer oppi hodet mitt for tiden. Det er ikke lenge til jeg skal stå på gardemoen, og sette meg på flyet som fører meg til noe som kan bli en av mine største opplevelser. Jeg både gruer og gleder meg, men syns egentlig det hele virker skummelt. Jeg ser på meg selv sitte alene i kantina første skoledag, ikke si et ord, nytt språk, nytt sted, nye folk, nytt hjem og en ekstra familie jeg skal bo med i 10 måneder. 


[hellas 2010]

Prøver hele tiden å tenke positivt, og jeg vet det både er oppturer og nedturer under oppholdet. Jeg tror dette er noe jeg ikke kommer til å angre på etter jeg har kommet hjem. Jeg kommer til å være stolt over meg selv om jeg fullfører året og får året godkjent. Jeg tror dette er en opplevelse alle ville ha godt av å ha, selv om det kan være tøft. Å være utvekslingsstudent i et annet land er det mange som har drømt om hele livet, og mange får kanskje ikke lov av foreldrene sine eller de har ikke råd. Jeg sitter egentlig med den opplevelsen foran meg å burde egentlig bare glede meg. Men det som gjør at jeg gruer meg, er at jeg vet det kommer til å bli veldig tøft. Jeg er redd jeg ikke takler det, selv om jeg er innstilt på å klare meg. Tror alt kommer til å være veldig skremmende i starten, og tror jeg kommer til å få litt av et kultur-sjokk. Men etter mye tenking kan jeg ikke komme over hvor heldig jeg er som får sjansen til å oppleve dette og gleder meg til å skrive om mitt år i USA her. Den 16.august kl 06.00 reiser jeg fra Norge!

Har du vært eller lyst til å være en utvekslingsstudent i USA? 
2 DAYS LEFT

Beyonce - Run the world (girls)

Hei!

Nå er det bare 2 dager til jeg skal hjem til hjemlandet, Norge. I går var det superfint vær her i Bulgaria, noe det ikke har vært noe særlig av de andre dagene. Skal nyte de siste dagene utenlands! De siste dagene har jeg kjørt vann-scooter, paragliding, 4-hjulsskyllel, disco'n og break dance, og gokart - FUN! Nå skal vi til Nessebar, også snakkes vi senere!

I farta på bildet ja, snakkes senere!

Hva syns du om sangen og om bildet? Har du noengang kjørt vann-scooter, paragliding og/eller gokart?Jeg heter Karoline, 16 år fra Moss. Jeg reiser til USA, Colorado 11/12 som utvekslingsstudent med STS. Om du har noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, karolineestar@live.no. Blogger så ofte jeg kan og får tid til! :)


arkiv


Mars 2013
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


kategorier


 • » anbefaling
 • » Blogg
 • » blogg vs blogg
 • » dream outfit's
 • » Foto
 • » hot or not
 • » hverdagslig blogging
 • » innkjøp
 • » konkurranse
 • » Liveshow
 • » mote
 • » musikkens verden
 • » om bloggeren selv
 • » outfits
 • » Questions?
 • » USA
 • » Vil lese din blogg


 • linker


  Andrea i USA 11/12 - Louisiana!
  Hanne-Mari i USA 11/12
  Liselotte i USA 11/12 - Scottsbluff!
  Madelen i USA 11/12 - New York!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits