BORTE BRA, "HJEMME BEST"

Hei og god sommer!

Kjenner det er deilig å komme seg bort fra lille Moss en gang i blant, selv om været her i Bulgaria ikke er helt på topp. Det har vært overskyet hele tiden mens jeg har vært her, men sola titta litt frem i stad så da var det bare å kaste på seg bikinien og dra ned på Sunny Beach!

Nå har jeg akkurat tatt massasje, og skal straks en tur i dusjen så ut og spise. Det var utrolig deilig! Imorgen blir det kanskje sjokolademaske og manikyr. Love life!

Har du noen gang vært i Bulgaria? Har du tatt massasje før?
PÅ FLYPLASSEN

Akkurat nå sitter jeg på Gardemoen og venter på at flyet til Bulgaria skal komme. Har ikke så veldig reisefeber for å si det sånn, men den kommer nok i det vi skal sjekke inn på flyet. Æsj, en ekkel mann som sitter å stirrer bort på meg her jeg sitter. Tenkte dere trengte den informasjonen, haha! Det er kjempe ekkelt, og så mye rare mennesker her. Men får spise opp resten av baguetten:) HadebraSkal du på noen ferie i sommer?
I see you

Leona Lewis - I see you

Hei!

Nå kom jeg akkurat hjem fra tannlegen, og venter egentlig på at Ingerid skal ringe meg snart. Planene mine i dag er å pakke ferdig til Bulgaria, siden jeg reiser i morgen. Også skal jeg egentlig en tur til Ingerid, men det spørs jo på ho om hun har kommet seg hjem. Får nemmelig ikke sett henne på 1 måned, og når vi får sett hverandre er det bare 1 måned igjen til jeg skal til USA.. 

Fikk såklart ny tannlege time. 5.august skal jeg borre, weho! Jeg hater sprøyter, så jeg skal ta uten bedøvelse. Klarer ikke tanken på sprøyte i munn,eew..

 

Har blitt hekta på sangen "I see you" av Leona Lewis. Sangen surrer rundt i hodet mitt dagen lang. Men nå skal jeg prøve å fullføre visumsøknaden, nok en gang. Ha en fin dag!

Hva er planene dine i dag? Hva syns du om sangen og om bildet?
OPPSUMMERING

Hei!

En liten oppsummering på hva som har skjedd i det siste:

 • Kom ikke opp i muntlig eller skriftlig eksamen
 • Overnatting av IngeridHaha, måtte bare dele dette bildet med dere. Unnskyld Ingerid, hihi

 • Ordnet papirer til USA
 • Vært i bursdagen til Elise (som har bursdag i dag, så gratuler hun gjerne med dagen!) 

Elise, meg og Vilde.


Tvillingene Karoline og Vilde.


Elise, meg og Vilde.

 • Ryddet klesskapet mitt (for en jobb...)
 • Vært litt for mye på McDonalds


Michael og meg

Hva har du gjort i det siste? Og hva er dine planer i sommer?
HVILKEN ØYENFARGE?

Hei!

Ingen er vel fornøyde med hvordan man ser ut, eller hvordan øyenfarge man har. Jeg vil så gjerne ha brune eller grønne øyne, og har tenkt tanken å kjøpe kontakt linser som jeg kan bruke en gang i blant.

I såfall, hvilken farge syns dere jeg bør ha? Blå(som jeg allerede har), brun eller grønn?
Lørdagskos med Madeleine

 

Tinie Tempah - Wonderman (feat. Ellie Goulding)

Hei!

I går var jeg hos søte Madeleine og laget Brownies, glasur, tok bilder, filmet og var på harry-tur med scootern! Madde får meg alltid i godt humør, så ta dere en tur innom bloggen hennes å ta dere selv i å måtte strekke på smilebåndet! "Link"


Søte og fine Madeleine!

Paparazzii♥

Hadde du en koselig kveld i går? Hva syns du om sangen og bildene? Liker du brownies?
Forskjellige tanker som utveksling i USA

Hei!

Nå er det ikke lenge til jeg skal starte å pakke kofferten min, si hade til familie, venner, og til Moss. Jeg har så mange blandede følelser nå for tiden. 16. august står jeg på gardemoen, og må ta farvel med alle på hele 10 måneder før jeg kan se de igjen. Jeg er fortsatt utrolig spent på å komme til et nytt sted, møte nye mennesker, men jeg har aldri vært i USA selv før. Jeg tror jeg kommer til å få et skikkelig kultursjokk, og ha det veldig vanskelig i starten. Men jeg er innstilt på at dette skal bli min beste opplevelse, og jeg vet jeg kommer til å lære så utrolig mye av å bo hos en annen familie i et år, og i selveste USA. Dette er jo nesten alle's drøm? Jeg klarer bare ikke tenke ut hvor heldig jeg er, for jeg tenker veldig mye på det negative som å måtte reise fra alle. Jeg er så utrolig redd for at jeg ikke kommer til å klare det, men jeg vet, innerst inne at jeg skal klare det. Om jeg skal avbryte året mitt i USA, skal ikke det være for hjemmelengsel, da må det være noe med familien eller noe. Men familien jeg har fått tildelt virker som drømmeferien, så jeg vet innerst inne at jeg har masse å glede meg til. Jeg tror jeg kommer til å savne alle her hjemme, jeg tror jeg kommer til å lære så mye mer om Norge og jeg tror jeg kommer til å savne alt maten.

Jeg er innstilt at dette skal bli mitt livs beste opplevelse!Bildene er tatt fra google, fra Denver 20 minutter unna der jeg skal bo.

Hvis du skal være utvekslingselev til høsten, hva er dine tanker i denne perioden? Hvor skal du bo?
LANGHELG

Chipmunk Feat. Keri Hilson - In The Air

 

Heei!

Åh, elsker langhelger. Hadde ikke skole i går, og i dag var jeg ikke på skolen, og nå er det helg og fri på mandag! Deilig å få noen dager fri, for nå får vi snart sommerferie også♥

Nå skal jeg til fredrikstad en liten tur, der skal jeg se på en hund. Så kanskje jeg kommer med en hund i dag, hvem vet? Hunder er så utrolig søte, så hadde ikke gjort noe om jeg hadde fått en!Har du langhelg? Hva er dine planer for helgen? Hva syns om sangen og bildet?
En slækk skoledag

Alexandra Stan - Mr. Saxobeat

 

Hey!

Nå sitter jeg i norsktimen, tenkte det var veldig interesant for dere å vite. Haha! Etter skolen må jeg hjem og rydde rommet mitt, pakke til pappa og ut en tur. Imorgen skal vi jeg dra å se på en liten hund, jeg skal kanskje få en hund♥ awii


Maddepadde jo, hihi, sjekk ut bloggen hennes 'her' Den er verdt å lese, hih!


søte madde

Sjekk ut hunden til Kjell'a, den er så søt! Men nå får jeg følge med litt mer i timen før vi slutter.
Hva er dine planer i dag? Hva syns du om bildene og sangen?
Pakke i posten

Nicki Minaj - Super Bass

 Hei hei!

Når jeg kom hjem igår kom Elise til meg, og jeg farget håret hennes. Så fikk jeg en melding på mobilen om at skoa mine hadde kommet på postkontoret, så mens fargen til Elise satt i kjørte jeg ned og hentet de. Åh, må si jeg trengte meg nye sko.  
Jeg syns vel egentlig at de var litt med grå-grønne ut i virkeligheten, på bildene som var på nettet var de helt klart grå og det kan du se 'her'. Men nå skal jeg en tur ut, så blogges senere!


yey, fjortiiss♥ haha

Hva syns du om sangen og bildene? Pleier du å bestille ting fra nettet? Hva er dine planer idag?
Årets første bad

Bruno Mars - The lazy song 

Heey!

I dag har jeg vært hos Ingerid, og været har vært på topp. Vi har vært på stranda der vi har solt oss og bada! Det var utrolig deilig, hvertfall å komme opp i fra vannet til 30 grader, sommerr♥


Sjekk så søt! Nta♥

I morgen (6.juni) har min kjære barndomsvenn Stine bursdag, så sleng gjerne igjen en bursdagshilsen! Glad i deg, Stine og savner deg veldig!

Hva syns du om bildene og sangen? Har du badet i år?

BESTILLER SKO

The Lonely Island - Motherlover

Hei folkens!

Hvis det i det hele tatt er noen som leser dette da.. Hehe, nå sitter jeg og bestiller sko, converse all star light. Syns converse er så digge å gå i, så nå gleder jeg meg til å kunne dra å hente de på postkontoret ♥ starter innlegget med en glad-sang, wey!Hva syns du om converse light? Hva er planene dine i dag? Hva syns du om sangen?

Åh, skal bli deilig med en ordentlig langhelg, love love love♥Jeg heter Karoline, 16 år fra Moss. Jeg reiser til USA, Colorado 11/12 som utvekslingsstudent med STS. Om du har noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, karolineestar@live.no. Blogger så ofte jeg kan og får tid til! :)


arkiv


Mars 2013
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


kategorier


 • » anbefaling
 • » Blogg
 • » blogg vs blogg
 • » dream outfit's
 • » Foto
 • » hot or not
 • » hverdagslig blogging
 • » innkjøp
 • » konkurranse
 • » Liveshow
 • » mote
 • » musikkens verden
 • » om bloggeren selv
 • » outfits
 • » Questions?
 • » USA
 • » Vil lese din blogg


 • linker


  Andrea i USA 11/12 - Louisiana!
  Hanne-Mari i USA 11/12
  Liselotte i USA 11/12 - Scottsbluff!
  Madelen i USA 11/12 - New York!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits