Doffen har dævva

jepp, da er det bare 2 dager igjen på skolen. Blir rart å dra hjem igjen tenker jeg, men godt også. I morgen og torsdag har vi eksamner dagen lang. I morgen har jeg 4 eksamner, mens på torsdag har jeg 2. Fredag kommer mamma og søsterene mine, og på kvelden skal jeg og noen venner på Bassnectar konsert!! Gleder meg masseee. Ønsk meg lykke til på eksamenene? 

Over til overskriften.. Satt på skolen etter en lang dag, men heldigvis var det siste timen for dagen. Satt i timen, telefonen vibrerte på pulten og så klart måtte jeg sjekke ettersom jeg er for nyskjerrig til å vente. Var en melding fra Madison, og fisken vår døde! Triste saker.. 

 

 

Image and video hosting by TinyPic

R.I.P

Ha en fin dag:)
bil blogging

Hei dere, nå er jeg i Indiana etter å ha tilbringt helga her. Temperaturen er på det varmeste og i går var det helt oppe i 130fahrenheit, noe som vil si 54 ceclius. Er alt for varmt å ligge ute å sole seg, men har svettet meg gjennom et par timer sammen med Madison. I kveld skal vi ta flyet tilbake til Colorado, så akkurat nå sitter vi i bilen og gjør lekser mens vi skal ut å se på gamle bygninger og så videre. Dere får ha en fin dag, så poster jeg mer når jeg kommer hjem.

Forresten, mamma og søstrene mine har kommet til USA og jeg gleder meg så utrolig masse til å se dem! Vi har eksamen på skolen tirsdag, onsdag og torsdag så kommer de til Colorado på fredag. Can't wait! I'll see you guys later, bye. one of the hardest things in life is to say goodbye

Dear Madison, 

I love you to death and I don't know what I would have done without you. You are so beautiful and gorgeous, and I can't thank you enough for opening your home for me. I don't know how it is gonna be to say goodbye to you.. You are one of the most important persons in my life and I wish it was some way I could show you how much you mean to me. You are an amazing girl and you deserve the best. Keep your head up when things are going down because before you even know it, it will turn and everything will be fine again. Distance is just a test to see how far love can travel, and no matter where I am.. I will always be here for you! You are my best friend and little sister, and I couldn't ask for anything more. It's hard to set words on my feelings because it is so much more to say about an amazing girl like you. I'm gonna miss you so so much and I am gonna miss your laugh, smile and personality. You have been here for me since we met and all I want is to be by your side. This year has been great and you have made my "American dream" amazing. You are so cute, even if you're mad or upset. Thing's are never quite as scary when I have you by my side! 

I am gonna miss our rides to school where I am sitting by your side in the car and dancing like a crazy bitch. I am gonna miss our mornings in the car where we are eating and are ending up with jelly all over our faces. I am not gonna have anyone to say "good night, I love you"to when I leave. I like that we have our discussions about who is the most beautiful of us or who of us that love the another one more. I am going to miss abseloutly everything about you.. It's unfair that we will have to live thousands miles apart.. You know that people say friendship isn't a big thing? They're right, it is a million little things. I think I should stop here because it is soo much more to say about an amazing girl like you. You're my everything, and it's always gonna be you and me. I love you to death! 

 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 
Good night

 

Hei dere! Nå nærmer klokka seg halv to og har akkurat kommet hjem fra en koselig kveld. Ble henta av Sean, Luke og Chad rundt 7-tiden også dro vi på en graduation fest. Etter det stakk vi over til Matt's og slappa av der med så og si alle kompisene til Sean. Har vært en deilig og avslappende lørdag, så nå skal det bli godt å legge hodet på puta og lukke øynene til sove-musikk. God natt dere!

 

Image and video hosting by TinyPic
Videoblogg

Hva syns du om svarene på spørsmålene? 
Sommerdager

Hei dere! Naa sitter jeg paa skolen og det er jammen ikke lenge til sommerferie. Gleder meg saa utrolig masse og grugleder meg litt til aa dra hjem ogsaa. Naa for tiden er veret paa topp og temperaturen er i 20-30 hver eneste dag. Skal prove aa faa tid til litt soling ogsaa saa jeg kan faa brunfargen paa til jeg kommer hjem. Klokka ringer om cirka 10 minutter saa faar nesten gjore ferdig leksene. Lereren stirrer stygt paa meg naa saa vi blogges senere!

Sleng gjerne inn noen bloggtips eller sporsmaal! Ha en fin dag:)
Helg og tid til festligheter

Wiz Khalifa - Get high (motto remix) 

Hei dere! Endelig har helga kommet men desverre er den over snart også. På fredag dro jeg og vertsfamilien ut å spiste middag i downtown Denver og gikk rundt downtown på kvelden noe som var kjempe koselig. I går (lørdag) så bestemte jeg og Madison oss for å dra å fikse håret vårt så jeg stripa håret mitt blondt!! Hvem hadde vell trodd det.. jeg har ikke helt bestemt meg om jeg liker det eller ikke enda, men syns hvertfall det ser helt annerledes og bedre ut i virkeligheten enn på bilder for da ser det litt gulaktig ut.


morgensveis

Senere på dagen ble jeg hentet av Sean som tok meg med på kjøpe senteret for og finne et par sko til han noe som ikke var så veldig vellykket. Etter det dro vi over å leide en film og stakk hjem til han og så på den, endte opp med at Alyssa og John kom over å vi så på Nuggets-Lakers basketball kampen istedet. Nuggets er Denver og vi tapte desverre over Los Angeles (Lakers). Var en morsom kveld med mye latter i hvertfall!

 

Image and video hosting by TinyPic

før jeg stripet håret

I dag er det morsdag i USA så har akkurat spist frokost og hatt en liten feiring. Senere i dag blir det å gå ut på middag igjen og ha en større feiring. men nå venter leksene på meg. Blogges!

 

Image and video hosting by TinyPic

Hva syns du om bildene og sangen? Hva har du gjort denne helga? 
Prom pictures

Dagen startet og hodepinnen slo ordentlig ut. Var redd dette skulle ødelegge kvelden som var meningen å bli min beste opplevelse i USA. Heldigvis ga den seg ettersom dagen gikk og fikk både negler, hår og sminke på plass etter noen timers arbeid. Dro til Connor's hus der vi tok bilder, også kom limosinen og hentet oss etter det, deretter dro vi og spiste middag i downtown Denver på en italiensk resturant. Det var utrolig morsomt i grunn for alt var så ordentlig og alt skulle være perfekt.

Etter en god middag ble vi hentet av limosinen igjen som tok oss videre til dansen der lydnivået og humøret var på topp blant de fleste. Var utrolig morsomt og rart å se hvor mye "dirty dancing" det var i disse lange kjolene. Etter dansen dro vi videre til after prom på skolen, noe som var ganske så lame. Jeg og prom daten min dro videre til enfestder vi slappet og møtte en god del kjente fjes og hadde en morsom natt. Var hjemme rundt halv 6 på morningen så var utslitt dagen etter! 

 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic
min dag så langt

det er når jeg står å rister på en glass cola-flaske jeg vet at jeg er blond. Endte opp med at flaska eksploderte og sitter her nå med kutt over hele kroppen! Men ellers har det vært en ganske så bra dag med herlige mennesker så langt. Kom akkurat hjem fra skolen men hadde off-block på skolen så jeg og noen venner stakk på king soopers der de kjøpte inn masse godteri og vi satte oss i bilen og spiste oss feite men musikk og bass på full guffe. Elsker når du kan nyte livet på den måten, og det at det er sommervær ute også er som sukkeret på jordbæra! Slenger inn noen bilder fra dagen så langt :)


Kjermikk klassen med søte Risa!

 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Har også vært på prom siden jeg blogga sist, så legger ut de bildene når jeg kommer hjem! Nå skal jeg på Madison's lacrosse kamp. Ha en fin dag!

Hva syns du om bildene?Jeg heter Karoline, 16 år fra Moss. Jeg reiser til USA, Colorado 11/12 som utvekslingsstudent med STS. Om du har noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, karolineestar@live.no. Blogger så ofte jeg kan og får tid til! :)


arkiv


Mars 2013
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


kategorier


 • » anbefaling
 • » Blogg
 • » blogg vs blogg
 • » dream outfit's
 • » Foto
 • » hot or not
 • » hverdagslig blogging
 • » innkjøp
 • » konkurranse
 • » Liveshow
 • » mote
 • » musikkens verden
 • » om bloggeren selv
 • » outfits
 • » Questions?
 • » USA
 • » Vil lese din blogg


 • linker


  Andrea i USA 11/12 - Louisiana!
  Hanne-Mari i USA 11/12
  Liselotte i USA 11/12 - Scottsbluff!
  Madelen i USA 11/12 - New York!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits