God morgen

Det er når du kan sove så lenge du vil at du merker det er helg!

Jeg elsker helg! I går var jeg en tur hos Truls med noen fler, og når jeg kom rundt 1-tiden la jeg meg med engang og har sovet frem til nå.. Digg! Har vært så trøtt og sliten de siste dagene at jeg har bare hatt lyst å sove. Resten av helga går nok til å være ute med venner, ellers må jeg også konsentrere meg litt om skolearbeid og i og med at vi har 5 slags prøver på 3 dager. Lucky me!

 Hva skal du i helga? Hva syns du om sangen?
PLANKINGHei folkens!

Okei, da har jeg faktisk hørt om.. planking. Ingerid var sååå gira på å få meg med på det i dag, så jeg tok liktesågodt med meg kameraet så jeg kunne ta bilder av henne og Madeleine.

Har du hørt om "planking" før? Hva syns du om bildene?
Homework..

'Hei folkens!

Nå sitter jeg og gjør ferdig det siste på innleveringsoppgaven min i naturfag så skal den leveres. Etter det skal jeg ut en tur, vekk fra alt som har med skole å gjøre. Nå begynner jeg å bli sykt lei!Har du mye lekser, prøver og innleveringer?

tenker lyst på det jeg, snart sommerferie♥♥
GJESTE INNLEGG FRA INGERID

 HEI BLOGGEN ;*;*;*;*<3<3<3<3(L)(L)(K)(K)♥

nå er jeg hos karro fordi vi ikke er på skolen, og vi har fezt

bare se her; heheheh XDXDXD

 

 

 

 


Ingerid er så fin♥ (-Karoline)

Jeg stemmer for at Ingerid skal lage seg en blogg, for da har jeg noe å lese mens jeg er i USA! Hva syns dere, burde Ingerid lage seg blogg? jaaa!!
MIN EGEN DØDSANNONSE

Rett etter skolen igår kjørte jeg og Mikke til Eirik, i Larkollen. Der endte det med at jeg satt bakpå Eirik på lettsykkelen hans. Jeg fikk hjertet i halsen flere ganger! Jeg så faktisk for meg min egen dødsannonse hver gang vi tok en brå sving i den farta vi kjørte i!

I og med at jeg hadde med kameraet på skolen igår slenger jeg inn noen bilder

Nå sitter jeg i samfunnsfagstimen med den kjente Ingerid, vet dere har savnet henne!Tror snart brannalarmen går jeg, for denne heite jenta sitter her å brenner etter en heit fyr.På tide med litt schoolwork, byee!

Nuss, Nuss

- Ingerid og Karoline
OSLO NEXT

Okei, nå har jeg veldig dårlig tid! Skal nemmelig til Oslo, på avreisemøte!


oi, hei stort bilde! Må løpe, ha en fin dag!

Hva er dine planer for dagen?
smile and be happy..

Tumblr_llhpacupbc1qazstso1_500_large
SUPAH DUPAH HAPPY

Er endelig ferdig med mattetentamen ♥♥♥ Hater matte!Har vært skikkelig glad de siste dagene, aner ikke hvorfor. Å har et super deilig bilde av søte Ingerid! Vedder på at alle gutter vil ha nummeret hennes, hun er singel gutter så det er bare å kjøre på gutter!Nta, søte Ingerid! Gla' i deg♥

Har du hatt tentamen/eksamen? Hva er dine planer for dagen?
NOK Å GJØRE

Tiden frem til 17.mai har vært hektisk! Prøver, innleveringer, tentamen, presentasjoner og innkjøp av ting til Norges nasjonaldag. Det går helt rundt oppi hodet mitt! Fredag 13. var litt av en ulykkesdag for meg, fikk faktiskbot. Men heldige meg kom ikke opp i eksamen skirftlig, noe som var den eneste oppturen denne dagen.

Nå sitter jeg å jobber med naturfagspresentasjonen som skal være ferdig til fredag, i og med at jeg ikke har tid til å jobbe så mye med den frem til det på grunn av Norges nasjonaldag imorgen, og matte-tentamen til torsdag. 

Hva er dine planer på 17.mai?
EKSAMEN SKRIFTLIG?

Jeg sitter på bibiolteket mens de andre i klassen har gym, og klarer ikke tenke på noe annet enn eksamen!

Klokka 09.00 får vi vite om vi kommer opp i skriftlig eksamen eller ikke, og jeg sitter her å ber om at jeg ikke skal komme opp! Vi kan enten komme opp i matte eller engelsk, og ikke norsk.. Matte eller engelsk er ingen av favorittfagene mine, og kan med hånda på hjertet si at jeg får dårligst karakterer i disse fagene.

Neei! 10 minuttet til vi får vite om vi kommer opp i eller ikke, og isåfall om vi kommer opp i matte eller engelsk. Kill me!

Hva syns du om fagene matte og engelsk? Har du kommet opp i eksamen? Isåfall hvilket fag?

EDIT: JEG KOM IKKE OPP I SKRIFTLIG EKSAMEN ♥♥♥♥
ONSDAGSKOS!

Play - Destiny

Hei!

Nå sitter jeg hos Jane-karette, vi har akkurat spist taco, og karamellpudding til dessert. Lenge siden jeg har vært med ho nå, av forskjellige grunner. Har rett og slett hatt alt for mye med skolen å gjøre, og heldig som hun er så går hun ikke på skolen!

Hvis Eyvind Hellstrøm hadde vært tilstedet ville han ha knelet for mine kokkekunnskaper! Haha, jeg kan jo drømme. Egentlig tror jeg han hadde stått å kjefta på meg å kasta meg ut av kjøkkenet, fordi jeg hører ikke til der.


Mm, godt! Misunnelig? ♥

Hva har du gjort i dag? Hva syns du om sangen og bildene?
SE MIN KJOLE..

 Snoop Dogg - Sweat

Hei hei!

I dag har jeg vært å henta scotern min, endelig! Håper den er i orden nå. Det har vært kjempe fint vær i dag også, og med en gang jeg kom hjem fra skolen var det bare å skifte. 

fra bikbok

Har du mye skolearbeid for tiden? Hva syns du om bildet og sangen?
Sunny day

Hei!

Det har vært utrolig varmt og deilig både i går og i dag. Så jeg har vært ute å sola meg, og vært ute med venner. Livet er herlig i blant! I dag har jeg vært på skolen der jeg har hatt engelsk tentamen som gikk kjempe dårlig, solt meg, vært ute med noen venner og nå sitter jeg å ser på Paradise!Hvordan er været hos deg om dagen? Hva syns du om bildet & sangen?
SMILE

Hei og god morgen!

Det er søndag, allerede.. I morgen er det skole, og jeg syns egentlig søndag skal være en slappe-av-dag. Men er ikke så lett å slappe av og nyte denne dagen med tanke på at det imorgen starter en ny skoleuke med prøver, lekser, tentamen, eksamen.. Sier bare, smil til verden, så smiler verden til deg! (forhåpentligvis)


Canon EOS 500D 18-55mm

Idag skal jeg skrive et brev til vertsfamilien og ta kontakt med de for første gang. Kanskje på tide, er en stund siden jeg fikk vite at jeg har fått familie og jeg har enda ikke skrevet en eneste mail til de.
Hva er dine planer for dagen?
NYTT DESIGN, TYCKS?

Ah, var så lei det kjedelige gamle designet. Gjorde vell at jeg mistet blogglysten også, for det er liksom bare ork å starte med all kodingen. Derfor har jeg denne gangen fått design av Katrine.I hvertfall, nå er jeg tilbake igjen. Og jeg skal bli flinkere til å ta bilder og, men midlertidig så er speilrefleks kameraet mitt ødelagt og jeg har lånt bort digital kameraet mitt. Men det er snart tilbake, så da kommer det ordentlige bilder!

Forslag til hva jeg kan blogge om fremover? Hva syns du om det nye designet?
BLOGGPAUSE.

Har hatt en lang bloggpause nå, og lenger skal den bli. Har nok med skolearbeid for tiden, og i helgene er jeg mer ute enn inne. Dagene og ukene flyr av gårde, snart er det sommerferie dere!

Blogger hvis jeg får tid og lyst, men tviler. I'll be back soon!


Peace and love. Hihi. Sleng gjerne igjen en kommentar om du vil jeg skal tilbake så fort som mulig, gir jo motivasjon ♥Jeg heter Karoline, 16 år fra Moss. Jeg reiser til USA, Colorado 11/12 som utvekslingsstudent med STS. Om du har noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, karolineestar@live.no. Blogger så ofte jeg kan og får tid til! :)


arkiv


Mars 2013
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


kategorier


 • » anbefaling
 • » Blogg
 • » blogg vs blogg
 • » dream outfit's
 • » Foto
 • » hot or not
 • » hverdagslig blogging
 • » innkjøp
 • » konkurranse
 • » Liveshow
 • » mote
 • » musikkens verden
 • » om bloggeren selv
 • » outfits
 • » Questions?
 • » USA
 • » Vil lese din blogg


 • linker


  Andrea i USA 11/12 - Louisiana!
  Hanne-Mari i USA 11/12
  Liselotte i USA 11/12 - Scottsbluff!
  Madelen i USA 11/12 - New York!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits