CHILLER & GRILLER

Hey! Er i skikkelig sommermodus for tiden som gjør at jeg glemmer bloggen helt. Har vært så opptatt med å finne informasjon om Colorado, om skolen jeg skal gå på (Arvada West High School) og om vertsfamilien.
Akkurat nå driver vi og griller, og været er på topp! Skal snart møte Elise, så skal vi ut i det fine været resten av kvelden.

Hva har du gjort i dag? Er du i sommermodus?
FÅTT VERTSFAMILIE I..

COLORADO!

Åh, i dag fikk jeg en telefon fra reiseselskaet jeg reiser med, STS. Jeg har nemmelig fått vertsfamilie og skoleplass i Colorado og familien jeg har fått virker så utrolig koselig uti fra brevet de har skrevet og bildene de har sendt. Dette kommer virkelig til å bli en opplevelse jeg aldri vil glemme!

 

Dette blir et kort innlegg, men mer informasjon kommer senere.

Har du noengang vært i Colorado? Skal du være utvekslingsstudent?
HÅRTIPS

Hei! Jeg er utrolig dårlig til å blogge for tiden. Jeg har faktisk lyst, men får det bare ikke til og sitter flere ganger og lager innlegg som jeg aldri publiserer. Skal bli flinkere, jeg lover!

Tenkte å dele noen hårtips med dere som jeg fant på msn, faktisk.

 La håret lufttørke

LA HÅRET LUFTTØRKE - 2 (Getty Images)

Vær forsiktig med bruk av varme og stylingjern. Bruker du hårføner og rettetang daglig er det viktig at du bruker varmebeskyttende produkter i håret. På sommeren bør du la håret lufttørke fremfor å føne, for å slippe unødvendig slitt hår.

 Klipp tuppene

KLIPP TUPPENE - 3 (Getty Images)

Spar gjerne, men klipp slitte tupper.Mange jenter utsetter å klippe slitte tupper, fordi de vil spare til langt hår. Det bør du unngå. Håret vokser selv om du klipper av de mest slitte endene, så ikke fortvil!

 Ikke gre vått hår

FORSIKTIG MED KAMMEN - 4 (Getty Images)

Ikke gre håret når det er helt vått! Da er det mye mer skjørt enn når det er tørt. Bruk en kur som ikke skal skylles ut hvis håret ditt er ekstra tørt og skadet, og bruk fingrene til å gre de verste flokene forsiktig ut.

 Beskytt håret i sola

SOL SKADER HÅRET - 5 (Getty Images)

 Beskytt håret i solen. Det vil si at du bruker hatt eller hårsjal, caps eller solbeskyttende hårprodukter. Solen sliter ekstra på håret så gjør det du kan for å unngå solskadet hår.

 Bruk balsam

BRUK BALSAM - 6 (Getty Images)

Det er alfa og omega å bruke balsam hver gang du vasker håret. Det beste er at man unngår å bruke balsamen helt inn til røttene, da unngår man også tungt hår. Når du sjamponerer håret åpnes skjellagene i håret, og disse må lukkes igjen med balsam for å unngå brusete hår.

  Slutt å tupere

SLUTT Å TUPERE - 7 (Getty Images)

Ikke tupér håret ihjel. Dersom du skal få volum i håret er det viktig å bruke riktige produkter. Unngå å tupére overhåret og jobb under ifra. Hvis du først føner håret med hodet vendt nedover, får du mer volum. Og det er verdt å forsøke et hårpudder, som gjør håret litt lettere å jobbe med når du skal få volum.

  Pass på hestehalen

PASS PÅ HESTEHALEN - 8 (Getty Images)

Har du håret i hestehale hver dag er det viktig at du varierer hvor du setter strikken. I tillegg bør du unngå å bruker hårstrikker med metallfeste eller gummistrikker. Vil du ha håret bort fra ansiktet, kan du heller tvinne håret rundt seg selv og feste strikken rundt "toppen". Da sliter du ikke like mye på håret.

Syns disse tipsene er veldig bra jeg, og har tenkt å prøve å følge alle! Hvem vil vel ikke ha et sunt, langt og friskt hår?

Hva syns du om tipsene?
BRUN OG BLID

Hei! Nå sitter jeg å slapper av og skal straks en tur ut. Var å tok sol med Jane-karette i dag, og egentlig ikke gjort noe særlig mer. Været var hvertfall supert i dag!
Hva har du gjort i dag? Tar du sol?
MATVRAK, SA DU?

Hei! Da er jeg tilbake igjen etter en kort bloggpause, som var utrolig deilig faktisk. Alle bloggere mister blogglysten en gang i blant, og da er det utrolig digg å kunne tenke på noe annet når du legger deg, enn at du skal tenke hva du skal blogge om når du våkner neste morgen.

I natt har jeg hatt overnatting av Jane-karette og vi har vært noen matvrak! Og det er vi forsåvidt enda, vi sitter nå og dytter i oss iskrem med daimkuler/sjokoladesaus.
Akkurat nå frister det bare med frukt og grønnsaker istedet for all søppelet vi har dyttet i oss.

Hva skal du i dag? Er du et matvrak en gang i blant?
JEG SLUTTER..

Nei da, men jeg tar meg en liten bloggpause til blogglysten kommer tilbake. Forhåpentligvis har den kommet til helga, får se. Stay tuned! tenkte å ta en eller fler bloggvurderinger når jeg er tilbake. Da tar jeg kvelden, god natt!FROKOST, TOPP, JORDBÆR

Mm! Storkoser meg her jeg sitter å spiser opp frokostblandingen min og leser ungdomsbladet Topp. Gleder meg til å bli ferdig med frokostblandingen, fordi det står noen røde og friske jordbær ved siden av meg. Can't wait! 
Ha en fin dag! 
Leser dere noen ungdomsblad(er)? Liker dere jordbær?
HJEMMESPA

På en søndag du ikke har noe spesielt du skal gjøre, hva er vell bedre enn litt "hjemmespa"?

Jeg hater tær og føtter, og syns egentlig det er viktig å holde disse rene og friske. Derfor har jeg tatt fotbad i dag med massasje, digg! Happy feet ♥


Har også fått fotmassasje i dag også faktisk, av lille søstra mi. Overraskende snilt av henne. 

Har fått veldig lite søvn i det siste, så i dag fikk jeg sovet ut. Så nå er jeg uthvilt og jeg føler meg super ren! Deilig følelse. Deilig med en skikkelig slappe-av-dag i blant!

Har dere hjemmespa iblant? Hva er planene deres i dag?
ESCADA PARFYME

Hei! Elsker den rosa Escada parfymen, og har utrolig lyst å teste ut den nye parfymen deres. Tror den har en sommerslig og søt lukt, noe som passer perfekt til sommeren. Og blogg.no deler faktisk ut 50 parfymer, så kanskje du er heldig å får denne helt gratis. Det hadde vært supert for meg!

tajsampleBLI SPONSET DU Å!

Superkul sponser deg med en valgfri solbrillepakke hvis du registrerer deg som partner! Det eneste du trenger er å legge ut en banner på din blogg. Skaff deg sommerens kuleste solbriller helt gratis!

Du vil garantert finne et par du vil ha, så ta deg en titt innom superkul! Her er noen av mine favoritter:

Kan kjøpes her

Kan kjøpes her

Vil helst ha det røde parret av disse, syns de er utrolig stilige!

Bli sponset du også, trykk her

Hva syns du om dette "tilbudet"?
MOPEDULYKKE..

Hei! Nå har jeg kommet hjem fra skolen, ettersom jeg måtte dra tidligere.

I friminuttet skulle jeg og Kine kjøre til Mc'donalds for å kjøpe inn mc flurry, mm! Det endte med at Kine tryna,  og vi har dermed vært i kontakt med akutt bilen og nå er hun kanskje hjemme hvis hun ikke er på legevakta enda.. Syns så utorlig synd på henne, ble sykt redd for at det samme skulle skje med meg, for det så langt fra godt ut!

Må øve til tysk prøven som jeg skal ha imorgen, så blogger mer etterpå. Sorry for mye tekst og ingen bilder..

Har du selv eller noen du kjenner tryna på scootern/mopeden i år?
JEG VIL LESE DIN BLOGG

Hei! Sitter nå i geografi-timen og skal jo egentlig ikke sitte å blogge nå, men har ikke noe spesielt å jobbe med. I dag skal jeg en tur på yahama senteret etter skolen får å fikse scotern, så skal jeg hjem og gjøre litt lekser, også har jeg ikke fler planer.

.
et bildet i farta, selvom man ikke er like fornøyd med alle bilder...

Men siden jeg er så glad i å lese og kommentere blogger, så vil jeg gjerne lese din blogg! Skriv inn din blogg da vel ♥
LYST PÅ FLERE LESERE?

Siden det er mange som er veldig opptatte av lesere og det å komme høyt opp på topplista, så finnes det et alternativ for dere, noe som gjør det lettere å få flere lesere. Trykk deg inn her

Så om du har lyst på flere lesere, er dette noe for deg, uten tvil!

Har du lyst på flere lesere? Trykk deg inn her.
MR. PARADISE 2011

Hei! Nå sitter jeg å ser på Paradise hotel. Jeg må unnskylde for den dårlige blogginga mi, men jeg har holdt på meg designet mitt, noe som bare ble tull, og øvd til prøve også videre. Mr. Paradise ble Kim, og det syns jeg var vellfortjent!

Får se ferdig Paradise hotel, ta en dusj også sove. Så skal jeg love at jeg skal bli flinkere til å blogge!

Hva syns du om at Kim ble Mr. Paradise? Hva syns du om årets sesong av Paradise?
VINNEREN ER..

Nå har jeg kåret vinneren av brun og blid konkurransen min. Denne gangen kunne du vinne et solkort til en verdi av 100,-

//bilde lånt fra Mie

 Ingerid Klemp, Gratulerer!

Har du noen ønsker om en ny konkurranse? Isåfall noen ønsker om annen premie?
Glad-sang

Disse sangene får meg i så godt humør. De får meg til å smile fra øre, det er så deilig og kunne bli glad så fort. Hvis jeg er nedfor eller sur hjelper det alltid å sette på en av disse sangene, utrolig nok.


Admiral P - Snakke Litt 

Admiral P - Spinnvill

Har du noen sanger som får deg i godt humør? ♥
Avslappende søndag

Fort Minor - Where'd you go

Hei! Sitter å slapper av med et godt og varmt pledd over meg, musikk og te. Siden det i dag er søndag, er det "daffedagen" min. Utrolig deilig med en sånn dag må jeg si! Har du en daffedag i blandt eller fast?


Været i dag er ingenting å skryte av. Sitter å titter ut av vinduet og alt jeg ser er tykk tåke som dekker trærne. Skal snart ut å kjøre en tur, for skal en tur i huset vi driver å pusset opp i, også møte Elise.

Hvordan er været hos deg? Hva skal du i dag? Hva syns du om sangen?
Midtskill - hot or not?

Hei! Det finnes mange forskjellige frisyrer, og noen ganger har jeg lyst på en forandring. I stedenfor å gjøre noe drastisk, som å klippe meg kort, klippe bob, farge håret rødt eller noe lignende, å prøve nye hårfrisyrer? Er så lei av sideskill, har jo faktisk hatt det hele livet.
Hva syns du, sideskill eller midtskill? (meg med sideskill finner du på alle de andre bildene av meg på bloggen)
VINN ET SOLKORT HER

Hei! I og med at jeg er sponset av brun og blid og deres ønske om ny konkurrase, også har jeg en del solkort så tenkte jeg skulle slenge inn en ny konkurranse der du kan vinne solkort. Denne gangen til en verdi av 100,-

//bilde lånt fra whoot

Det eneste du trenger å gjøre for å delta er:

 Lag et innlegg på bloggen din om denne konkurransen med linking

 Legg igjen en kommentar med link til innlegget ditt

 Du kan velge å kommentere så mange ganger du vil.Om du kommenterer mange ganger viser dette stor interesse, og du har dermed større sjans for å vinne

Lykke til!Jeg heter Karoline, 16 år fra Moss. Jeg reiser til USA, Colorado 11/12 som utvekslingsstudent med STS. Om du har noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, karolineestar@live.no. Blogger så ofte jeg kan og får tid til! :)


arkiv


Mars 2013
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


kategorier


 • » anbefaling
 • » Blogg
 • » blogg vs blogg
 • » dream outfit's
 • » Foto
 • » hot or not
 • » hverdagslig blogging
 • » innkjøp
 • » konkurranse
 • » Liveshow
 • » mote
 • » musikkens verden
 • » om bloggeren selv
 • » outfits
 • » Questions?
 • » USA
 • » Vil lese din blogg


 • linker


  Andrea i USA 11/12 - Louisiana!
  Hanne-Mari i USA 11/12
  Liselotte i USA 11/12 - Scottsbluff!
  Madelen i USA 11/12 - New York!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits