I found myself and there's no way I can hold it in

Nå har jeg hatt muligheten til å leve et liv akkurat som du ser et ungdomsliv blir vist på filmer. Jeg føler meg så utrolig hjemme, og har vokst så utrolig mye på dette året. Jeg har lært så mye mer om meg selv, en annen kultur og og det å lære seg å tilpasse seg andre folk. Folk er så falske til tider og du må lære deg å kjenne hvem du kan stole på og ikke. Har selv havnet i denne fellen et par ganger under mitt opphold her, men jeg har nå lært å se hva som er ekte og ikke. Jeg har funnet meg selv, og hvem jeg virkelig er og hva jeg står for. Jeg har fått sterke meninger om hva jeg tror på, jeg vet hvor mye folk faktisk betyr for meg hjemme og hvem som er verdt å bry seg om og ikke. 

Hørt ordet kultursjokk? Ja, det er når du kommer til en ny kultur og alt blir så overvelvende til tider på grunn av alt det nye. Sagte men sikkert, vil alle utvekslingsstudenter få en smak på denne typen sjokk. Ting er så annerledes, og ikke bare ting.. folk også! Ikke ta meg feil, jeg har ingenting i mot amerikanerne! Dette er generelt, men amerikanerne var en oppvekker for meg å se hvem som vil virkelig være her for meg om jeg trenger dem. 


I was afraid to tell the world what i got to say, but thats changed now.. I found myself and theres no way to hold it in! No more hiding who i wanna be.... this is me! 

Jeg får stadige spørsmål om jeg vil anbefale andre folk å ta et år i utlandet? Ja!! Go for it. Du lever en gang, du lærer så utrolig mye om deg selv og alt annet. Ikke la mamma, pappa, kjæreste og/eller venner stoppe deg fra å leve livet ditt?!!  Gjør det, det er en opplevelse for resten av livet ditt! Jeg har lært så mye om meg selv og jeg er blitt så mye sterkere. Er ganske så stolt over meg selv og ubeskrivelig glad for at jeg tok denne sjansen til en opplevelse og kunnskaper jeg aldri vil glemme! Takk for at jeg fikk muligheten til denne opplevelsen. Skal leve den fult ut de siste månedene!

today's outfit

Carly Rae - Call Me Maybe

Hallo! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en super lang dag på skolen. Hater alt ved mandager i grunn! Er så sykt vanskelig å komme seg opp etter en helg du har hatt tilgjengeligheten til å sove så lenge du vil, starte på skolen klokka halv åtte for å så å sitte å ha timer til klokka tre. Nå er bunken med lekser klar, og har sovner av tanken på å gjøre dem. Skal straks på chipotle og spise da! Slenger inn noen outfit bilder

 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic 

Image and video hosting by TinyPic

Hva har du gjort i dag? Hva syns du om bildene og sangen?

peace out!
Forsiden av topp.no

Zendaya - Something to dance for

Hei! Gårsdagen var veldig vellykket. Hadde det super koselig! Jeg og lille Allice bestemte oss for å ta et boblebad i og med at det var så varmt i lufa og at sola ikke skinte noe særlig så vi hadde ikke noe bedre å gjøre. 

Image and video hosting by TinyPic

Endte opp å bli henta av James, Branden og Tanner sammen med Carys, Zoe og Reid. Vi dro til Branden der vi møtte på fler folk som Nicole og Lexi! Takker så mye for at jeg kunne komme, tror ikke jeg har ledd så mye på lenge! 

I dag har vært en skikkelig slakk dag! Har vært super trøtt.. Noen gang våknet opp å følt hode ditt skal eksplodere? Jada der har du meg. Sitter her å tvinger hjernen min til å jobbe i og med at jeg har lekser som må være ferdig til i morgen. Er bare 1 uke igjen på skolen så er det spring break! Gleder meg så utrolig mye, skal til Florida!! Ellers fikk jeg en veldig morsom overraskelse i dag, og det er at jeg er på forsiden av topp.no!! Du kan sjekke det ut her

Image and video hosting by TinyPic

Trykk på bildet for å komme til artikkelen

Nå skal jeg gjøre ferdig leksene, ta meg en dusj og legge meg! Blogges:)

Har du noen gang vært på forsiden av et eller annet før? Hvordan har helga di vært?
God morgen!

Hey! Sola skinner og svetten renner. Jada, høres deilig ut? Syns vel selv det høres litt ekkelt ut men men.. I dag har jeg ingen planer, annet enn å kanskje møte Sierra og Tanner senere i dag! Som dere sikkert skjønte er været på topp og jeg sitter her å døtter i meg frokosten ute på trampolina! Ha en fin dag dere

 

Image and video hosting by TinyPic

Hva er dine planer for dagen? Hvordan er været der du bor?

Peace out!
Hetebølgen er kommet

Tinie Tempah Feat. Ester Dean - Love Suicide

Hei! Kom hjem fra skolen i dag og gikk å skifta til den nye bikinien min fra victoria secrets og la meg ut på trampolina! Lå der å stekte for en times tid, er så sykt deilig! Det er rene hetebølga som har kommet inn til Colorado. Slenger på meg en shorts, t-skjorte, sandaler og solbriller hver dag jeg drar på skolen nå- super chill!

 

Image and video hosting by TinyPic 

Image and video hosting by TinyPic 

Image and video hosting by TinyPic

Senere på kvelden kom Branden og Tanner over på besøk så det endte opp med at vi tente bål i hagen og grillet marsmellows. Koselig eller hva?  

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic 

De dro hjem for knapt en halv time siden. Var en knall bra kveld! Ha en bra helg dere!!

Hva er dine planer for helga? Hva syns du om bildene og sangen?

Peace ouut
Sommervær

Hei!

De siste dagene har været vært på topp. Har kommet hjem fra skolen og slengt meg ned på trampolina ute for å sole meg. Da jeg kom hjem fra skolen idag dro jeg for å ta massasje med vertsmora. Det var så utrolig deilig! Følte meg som en prinsesse... Fikk varme steiner på ryggen, fikk massasje på kroppen og i ansiktet og ble skikkelig be

handlet. Nå ligger jeg her og føler meg super ren!

 

"Experience the deepest form of relaxation. Your muscles will melt under warm basalt river stones that deeply penetrate tense muscles, releasing toxins. Restore balance to the body leaving you calm, relaxed and stress-free."
There aren't enough days in the weekend.

Hei dere! 

Da er helga nesten over allerede.. Den går så alt for fort. Syns det er litt kjipt at det er så kort fra fredag til mandag, men mandag til fredag er så utrolig lang.. Denne helga har jeg vært i bakken å stått på ski for siste gang her i Colorado på en stund! Litt trist i grunn, er faktisk 3 måneder til jeg skal hjem til Norge igjen. 

I går kveld var det fullmåne, og så glad som jeg er i å ta bilder tok jeg med meg kameraet ut å knipset et par. Legger ut ett av dem for de ble vel i grunn ganske så like!


//Canon eos 600d, 55-250mm

Nå skal vi hjem fra Steamboat, så når jeg kommer hjem tenkte jeg å prøve å lage en videoblogg! Blogges
Friendship is a single soul dwelling in two bodies
Good morning haters

Good Morning - Chamillionaire

Hei og god morgen!

Etter å ha trent og solt meg om tirsdagen dro jeg ut sammen med Tanner, Tim, Shelby og Jake. Vi slappet av og hadde det gøy! Ble tidlig kvelden på meg den dagen, var helt utslitt. I går kom jeg hjem fra skolen rundt ti tiden på grunn av Tcap-testing av freshmen og sophomores. Formen var(er) ikke helt på topp så jeg slo til med en inne-dag.

 

Også fikk jeg et par spørsmål fra Lise i forrige innlegg. Slenger inn svarene under her!
Hva heter skolen du går på? - Ralston Valley High School

Er det mye lekser? - skolen jeg går på er den 2. beste skolen i hele Colorado så det er igrunn et mye vanskeligere nivå enn vanelige amerikanske skoler. Blir en del lekser, men de er ikke så vanskelige.

Hvordan er det på skolen? - Jeg elsker skolen!! Der jeg har fått meg så mange venner og det er det jeg er mest i grunn. Koselig å komme på skolen å få en gjeng løpe over til deg " Karoline!! We´ve missed you. We have a lot to tell you too ". Amerikanske high school er nok noe av de bedre skolene jeg har vært på. Norske skoler er kjedelige..

Hvordan var det i starten å begynne på skolen? - Det var kjempe gøy! Var ganske så nervøs de første ukene i grunn fordi det sies jo at du blir ganske populær i starten og at det på en måte "daffer" av etterhvert. Jeg var alltid redd jeg skulle komme en dag på skolen og ikke ha noen. Men har ikke slitt noe med det problemet i det hele tatt faktisk, lærerene og studentene er supre:)

 Hva har du gjort i det siste? Var svarene til noe hjelp? 

Peeace out
I love getting out of school early

I dag starta jeg på skolen klokka 8 og var ferdig halv 10 på grunn av TCAP testing for freshmen og sophomores. Nå skal jeg ut å spille basketball og sole meg, så kanskje jeg stikker ut litt senere med noen venner! Ha en fin dag


bikinien som syns haha
SUMMER FEELIN♥♥
"I am living the time of my life"

Noen ganger må jeg spørre meg selv om jeg faktisk lever " the time of my life." Har nå sittet å spilt Drawsomething på ipoden min i nesten 3 timer. Joda, er avhengighetsskapende det spillet der. I dag har vært en slitsom dag på skolen, hater virkelig mandager. Stå opp tidlig etter en lang helg, komme deg i dusjen mens øyna dine ber om å være lukket fordi lyset er så alt for sterkt, holder på å sovne i dusjen, hastverken du får når du står i dusjen for lenge og du må kjappe deg til skolen, sitte på skolen i 8 timer med bare en lunsjpause.. Ja da, det forklarte vell morningen min ganske så bra! 

Etter skolen i dag dro jeg og vertsmor på en meksikansk resturant der vi spiste middag, og etter jeg kom hjem har jeg ligget på gulvet å hørt på musikk og spilt drawsomething. Nå skal jeg snart pusse tenna og legge meg så jeg er mer opplagt imorgen!Girls just wanna have fun

Hei! 

Gårsdagen førte til å bli en kjempe koselig dag! Ble henta av Branden rundt to-tiden med Carys og Zoe. Vi henta Travis, James og Parth også og ble kjørende rundt å lete etter en bensin stasjon. Det var en morsom halvtime i og med at vi hadde bare 2 miles å gå på når vi først fant en bensin stasjon!

Etter å ha fylt opp tanken kjørte vi til jumpstreet, littleton. Er en slags trampoline-verden. Hah, var morsomt å sprettende! Har en video jeg fant på nettsiden deres også.

//fra nettsiden deres.

Etter å ha vært der en stund dro vi til Chili´s grill and bar resturant for å få i oss litt mat. Etter det ble jeg kjørt til vår siste hockey kamp og vi tapte desverre 3-2.. Skolens første tap! Var ganske så trist faktisk. Satt på med Tim, James og Tanner hjem og vi dro videre til chipotle å møtte en del folk. Kvelden min endte godt, og jeg hadde en super morsom dag! 

Fake a smileeeeeee

I dag er formen så og si på bånd, skal gjøre litt lekser i dag og prøve å bli frisk. Kanskje jeg får spilt inn en videoblogg senere idag? Vi får se. Blogges:)

Hva har du gjort denne helga? Har du noen gang vært på trampoline-land? 
Hockey game!

Hei! 

I går kom hjem fra skolen, hoppet i dusjen, sminket meg og ble henta av Branden, Carys, Jake, Gavin, Tim, Zoe og Reid for deretter å dra på hockey kampen på Denver University. Skolens hockey lag, Mustangs vant 7-2 så i dag er det finale! De er nå det beste hockey laget i hele Colorado! Sykt eller hva?


Noe nytt! Det andre laget (mørk blå) var kristne så de hadde som tradisjon og be før alle kampene sine. Dermed joinet noen fra vårt lag dem også!Etter hockey kampen satte vi oss alle i bilen og kjørte til McDonalds der vi møtte en god del folk. Rart det der, i helgene er McDonalds blitt et møte sted for alle ungdommene? Sånn er det hvertfall ikke i Norge. Etter å ha sittet der å skravlet en times tid dro jeg med Tim, Victor, Gavin og Jake hjem til Tim der vi fortsatte kvelden og hadde det koselig! Nå sitter jeg her med lekser og telyset tent mens jeg hører på gamle sanger som bringer frem gode minner! Senere ikveld skal jeg kanskje på en ny hockey kamp og henge ut med venner etter det. Vi blogges senere!

Hva syns du om hockey?
Videoblogg

 

God nattJeg heter Karoline, 16 år fra Moss. Jeg reiser til USA, Colorado 11/12 som utvekslingsstudent med STS. Om du har noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, karolineestar@live.no. Blogger så ofte jeg kan og får tid til! :)


arkiv


Mars 2013
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


kategorier


 • » anbefaling
 • » Blogg
 • » blogg vs blogg
 • » dream outfit's
 • » Foto
 • » hot or not
 • » hverdagslig blogging
 • » innkjøp
 • » konkurranse
 • » Liveshow
 • » mote
 • » musikkens verden
 • » om bloggeren selv
 • » outfits
 • » Questions?
 • » USA
 • » Vil lese din blogg


 • linker


  Andrea i USA 11/12 - Louisiana!
  Hanne-Mari i USA 11/12
  Liselotte i USA 11/12 - Scottsbluff!
  Madelen i USA 11/12 - New York!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits