IT'S THURSDAY ALREADY

Craig David - Insomnia (gammel, men fin sang) ♥

 

Hei. Etter en helt vanlig skole dag, sitter jeg her å slapper av med "Home and Away" på tv2. Skal snart øve til gymprøven vi har imorgen, også ut en tur. I dag har det snødd som bare det, og jeg hadde egentlig håpet på at snøen var borte for godt.

Er det bare jeg som syns ukene flyr? Syns ikke det er lenge siden vi endelig kunne si at vi var i 2011, det året jeg skulle forbedre meg på skolen.. Nå kommer sommeren fort på, så må nesten jobbe skikkelig med skolearbeidet nå! Gymprøve imorgen, gleder meg ♥♥♥ not!

Hva skal du idag? Hva syns du om sangen og bildet? Har du mange prøver for tiden?(hvis du går på skole så klart)
FASHION

891790-7-1301435559369_large

Tumblr_liu5l5hbk71qaewnlo1_500_large

Tumblr_liqciy9zat1qitunpo1_500_large

Tumblr_lhz68msqo61qfx9bgo1_500_large_140296378_large

//weheartit.com

Hva syns du? Er du opptatt av mote?
MY DAY

Katy Perry - E.T

 

Hei! I dag har jeg vært på skolen, og etter det har jeg bare vært ute å flydd. Kom hjem for ikke så lenge siden og fikk akkurat med meg slutten av Paradise hotel. Tenkte jeg snart skulle ta meg en dusj før jeg legger meg. Sorry for liten oppdatering, skal bli bedre.. Lover!

Har du noen spesielle ønsker om hva jeg skal blogge om fremover? Det kan være alt fra videoblogger til konkurranser. Legg igjen en kommentar med din mening da vell ♥


Hva syns du om sangen og bildet? Hva har du gjort i dag?
Dagens lille innkjøp

Tidligere i dag tok jeg meg en kjapp tur innom byen. Fant meg egentlig ikke så mye, fant bare fem neglelakker. Men slenger inn innkjøpet i bilder, så tar jeg kvelden.


Neglelakker fra Veromoda

Kjøpte også tok til fra Depend i rosa og brun, men var ikke mer strøm på kameraet. Har faktisk blitt "dilla" på neglelakk i det siste, er et must joo. Men tar kvelden nå, god natt!

Hva syns du om dagens lille innkjøp? Er du dilla på neglelakk? Hva syns du om fargene?
FAST FOOD

Hei! I dag kom pappa med Mc' Donalds mat til meg og Elise og milkshake. Så vi har vært veldig usunne i dag! Heldigvis blir det fast food en sjelden gang, så får nyte det mens vi spiser det.

Etter skolen i dag dro jeg og Christine og vasket scooterne, dro en tur på go'bua og etter det var jeg hjemme før jeg dro til Kine. Så kom Elise, og nå har vi akkurat sett ferdig paradise hotel, og den etterlengtede Niklas kom tilbake!
Cheeseburger!Langt i fra sunt.

Nå skal Elise hjem, også skal jeg snart ta kvelden. Skal legge ut dagens innkjøp til dere før jeg skrur av pcen, natta!

Spiser du ofte Mc'donalds mat? Hva har du gjort i dag? Blogg-tips?
VINNERNE ER..

Nå har jeg kåret vinneren av brun og blid konkurransen. Vinnerene får et gavekort hver som er sponset av brun og blid. Dere som har vunnet må huske å sende meg en mail (karoline_pus@live.no) med forskjellig informasjon slik at jeg får sendt solkortene så fort som mulig.

Vinnerne er..

 Trine

 Sandra

Vil du at jeg skal ha en lik konkurranse igjen? Hva syns du om premien?
EDDERKOPPFOBI!!

Jeg hater edderkopper, jeg har helt angst for dem. De små edderkoppene går greit, men når de begynner å bli store og hårete, nei de klarer jeg ikke. Uheldigvis er det en STOR edderkopp på vaskerommet rett utenfor rommet mitt akkurat nå!


//privat
Åh, klarte såvidt å ta et bilde, men Elise tvang meg. Når jeg ser en (stor)edderkopp skriker jeg det høyeste jeg kan og løper så langt bort jeg kan! Der må jeg sitte i noen få minutter før jeg tørr å bevege meg bort for å se på den igjen, blir jo alltid så nyskjerrig. Åh, nå venter jeg bare på at mamma skal komme hjem og fjerne denne ekle og store skapningen. EEEW!

Hva er ditt forhold til edderkopper?

Er forresten med på en konkurranse på bloggen til 12 år gamle Andrea. Meld deg på her!
LØRDAGSMORGEN

Akon - Chasin You

 Hei og god morgen! Nå har jeg akkurat våkna og håret står til alle kanter. Hadde nesten glemt følelsen av å bare ligge i senga og slappe helt av, uten og måtte stresse med noenting.I dag skal jeg gjøre litt rent (nedtur) også tar jeg det som det kommer etter det.

Ligger i senga og titter gjennom noen bilder fra sommeren 2010. Jeg gleder meg så utrolig mye til sommeren! Til sol og varme, ferie, båtturer, strandturer, sydentur, brunfarge på kroppen, spise masse god mat, mye is og tiden man er med familie og vennner.

VINTER / VÅR, GÅ DERES VEI! SOMMER - SOMMER KOM TIL MEG ♥♥

Gleder du deg til sommeren? Hva syns du om bildene & sangen? Hva er dine planer i dag?
SANGVIDEO

Her om dagen kom jeg over en video av en jente fra Norge som sang weeho. Jeg lo godt under denne videoen, så tenkte å dele den med dere. Vet det ikke er særlig snilt å  le av andre på denne måten, men hun har selv valgt å poste dette ut og jeg er ikke den eneste som har ledd tror jeg.

Hva syns du? haha
SOMMERFØLELSE

 Hei! Åh, i dag er det kjempe fint vær. Den lille snøen som er igjen, smelter nå bort og solen skinner. Veiene blir fortere tørre, og gleder meg bare mer til sommeren! I dag har Iselin, Michelle og jeg vært å vasket scooterne våres, så nå er de rene og pene. Nedturen er at motoren på scootern min svikter(?), noe skjer hvertfall sånn at den stopper. Åh, skal på reprasjon imorgen tidlig om den ikke blir bra. Skal på kjøretur nå med Jk, Christine og kanskje Ole og Ida, så blogges!

Ha en fin dag alle sammen!

Hvordan er været hos deg? Hva er dine planer for dagen og sommeren? Har du fått sommerfølelse?
ENDELIG KAN JEG KJØRE

Hei! Nå sitter jeg å ser på reprisen av Home and Away, og skal snart pakke til jeg skal til pappa. Skilte foreldre er egentlig slitsomt, for jeg må reise frem og tilbake hele tiden. Men sånn er nå livet. I går tok jeg frem mopeden min og det er utrolig deilig å kjøre, selvom det fortsatt er glatt noen steder.

 Nå er Home and Away ferdig, og jeg får pakke til pappa så får jeg kjøre. Blogges!

Hva er planene dine i dag? Har du moped-lappen? Kjører du?

JUMPSUIT - HOT OR NOT?

Jeg syns jumpsuits både er hot og not. Det finnes så mange forskjellige "fassonger" av de. Jeg sier lett hot til en jumpsuit som er et fint plagg når du skal på stranda. Men jeg kunne ikke hatt en pynta jumpsuit. Men det er smak og behag, så hva mener du?

Hva syns du? hot or not?
IT'S MONDAY

Dr. Dre - I Need a Doctor

Hei! Unnskyld for lite blogging i helga, har vært opptatt hele tiden. På fredagen overnattet jeg hos Elise og vi var i byen og trente. Om lørdagen var vi barnevakt og i går sov jeg og Elise bort halve dagen, og endte opp hos Minh senere på kvelden med noen fler.

Tumblr_lav74mjkmn1qdol6mo1_500_large

//weheartit.com

Håper alle har hatt en kjempe bra helg! Det har hvertfall jeg.

Hva har du gjort i helga? Hva er planene dine i dag?
BREAKFAST

Hei! Nå har jeg og Elise spist frokost, også skal vi ut en tur. I kveld skal vi være barnevakt, også blir det overnatting igjen. Får nesten ordne oss ferdig, hade bra!

Hva skal du i dag? Liker du egg og bacon?

26.MARS KÅRES VINNEREN AV KONKURRANSEN. MELD DEG PÅ HER!
TRENING MED ELISE

Hei og god helg! Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem etter å ha vært på skolen, i byen og på trening. Vi endte opp i byen der vi mistet bussen omtrent tre ganger før vi rakk den til slutt. Det vil si en og en halv time det, så i mellom tiden var vi innom noen forskjellige butikker, og rema1000 var en av butikkene vi var lengst i, utrolig nok.


Lekkert web kamera bilde må jeg si! Haha, det var ironi. Bedre med ett stygt bilde istedet for et innlegg uten bilde. Eller hva?


Nå skal jeg ture i dusjen, også skal jeg til Elise! Skal overnatte hos henne i natt, vi skal nok ut en tur så håper det blir mye morro! Ha en super bra helg alle sammen!

Hva er dine planer for helgen? Trener du? Skal du ha eller på overnatting i natt?
Paradise hotel

Denne sesongen av Paradise hotel syns jeg ikke har vært like spennende og morsom som de andre, men er likevel avhengig av å få med meg hver eneste episode. Jeg liker best Madelen og Ole-christian jeg! Hehe. Men nå starter "Våre sexvaner" faktisk, som er et britisk program. Ikke det at jeg egentlig følger med på det... Tenkte jeg skulle legge meg snart, for det er tidlig opp imorgen også.

Nå skal jeg skru av pcen for i dag, også skal jeg blogge mer i helga! Må bli flinkere. Blogges!

Følger du med på Paradise hotel? Hvem deltaker(e) liker du? Noen ønsker om hva jeg skal blogge om? (sminke, videoblogg osv..)
3 LEIEFILMER TIL DEG

Blogg.no spanderer 3 leiefilmer til deg! Jeg har hvertfall bestemt meg for å ta imot dette tilbudet, og det kan også du!

televinnLITEN OPPDATERING

Hei! Nå sitter jeg og ser på "Livet på vent" som går på tv2. Jeg skulle egentlig sett på Paradise hotel, men er hos pappa og finner ikke tv3..Nå skal jeg lese over geografi notatene, skal nemmelig ha geografi fremføring imorgen. Kommer til å gå dårlig, for når jeg blir nervøs leser jeg rett fra arket. Har også matteprøve imorgen, som også kommer til å gå dårlig. Men men, snart helg! Blogges ♥

Hva har du gjort i dag? Har du mye prøver? Hva syns du om muntlige fremføringer?
MY LIPS LIKE SUGAR

Flo Rida - My lips like sugar

 


//Canon EOS 500D, 18-55mm

Hva syns du om bildet og sangen?
DAGENS INNKJØP

Hei hei! Ettersom jeg var i byen med Elise så fikk jeg handlet meg et skjørt, spenner og undertøy. Sitter nå å ser på Home and Away, er hekta! Senere i dag skal jeg øve til matteprøve og geografi fremføring, så legger inn dagens innkjøp så blogges vi!


Høytlivsskjørt fra gina tricot

Spenner fra h&m

Gidder ikke legge ut bilder av undertøyet, så.. Hehe. Nå får jeg nesten starte på leksene og skru av pcen ettersom Home and Away er ferdig. Ha en kjempe fin dag!

Hva er dine planer i dag? Hva syns du om dagens lille innkjøp?

Du kan fortsatt melde deg på konkurransen min der du kan vinne solkort verdi 500,- trykk her!
Café besøk

Chester See - God damn you're beautiful

Hei! Nå sitter jeg og Elise på en café på Amfi Moss. Vi har akkurat døtta i oss en oreokake hver og sitter å koser oss med Starbucks. Ganske stille i dag, men er nok fordi det er så mange på skolen enda.


mektig og kvalmenes!Da ble det bilder via web kamera nå, for vi har ikke med oss kamera eller noe. Får drikke opp resten av Starbucksen, så skal vi gå rundt å se om vi finner oss noe fint. Blogges!

Når var du på café besøk sist? Liker du oreokake/Starbucks?

Ha en fin dag, alle sammen! Husk, kommenterer du så kommenterer jeg! ♥
HEART FOR FASHION


//privat
Hva syns du om bildet?
GUESS WHAT!

Jeg klarte mopedprøven i dag! Noe som betyr at nå har jeg moped-lappen. Nå må virkelig solen komme frem for fullt og semlte all snøen. Kan ikke vente med å komme i gang for å få kjørt.!Ellers sitter jeg å ser på Paradise hotel sammen med Elise. Nå skal vi se ferdig det, så skal jeg rydde rommet og ta en dusjen før jeg legger meg. Håper dere har hatt en fin dag!
HEJDÅ

Nå venter jeg bare på at mamma skal hente meg, også skal vi hente Kine. Deretter skal vi til Sarpsborg for å prøve å ta mopedlappen. Jeg kommer nok til å stryke, men da må jeg bare prøve igjen. Hehe. Hadde blitt overlykkelig om jeg hadde klart den nå da.


æsj, bare tok et i farta. blogger fra skoe-pcen, og der har jeg ikke så mange bilder egentlig.

Deilig å slippe skolen i dag da! Når vi har kommet jeg fra Sarpsborg skal vi øve til geografi fremføringen vi har på torsdag, også en tur til byen for å ta sol. Snakkes!

Hva gjør du idag? Har du lappen?
FARGER HÅRET

Hei! Nå sitter jeg og Elise å ser på filmen Bring It On. Sitter også i med hårfargen, og skal snart skylle den ut.

5494931623_4f0be99bfe_z_large

Tumblr_li0c55tqjn1qezvmbo1_500_large

//weheartit.com

Nå må hårfargen skylles ut!

Hvilken farge tror du jeg farger det? Har du noen gang farget håret før?
GO' DAG!

Lil Wayne - Right Above It ft. Drake

God morgen, sunshines! I dag er det søndag, min såkalte daffe-dag. I dag skal jeg øve til teoriprøva og ut en tur. I dag er det langt fra fint vær, det snør og regner i ett, noe som kalles sludd. Hehe, så rart ord. Får nesten finne frem boka, også senere ta en dusj også komme meg ut.

 
Sunn frokost da! Ikke det at jeg syns det er så godt men.. Go' dag!

Hva skal du i dag? Hvordan er været hos deg? Hva syns du om sangen?

 
VINN SOLKORT VERDI 500,-

Nå skal jeg holde en konkurranse der du kan være så heldig å vinne et solkort verdi 500,-Denne premien er sponset av Brun og Blid! Vet ikke helt når jeg trekker vinneren enda, men det vil det bli informert om senere, så bare følg med!

Slik melder du deg på:

Det eneste du trenger å gjøre er å skrive i kommentarfeltet "jeg er med" eller noe lignende. Husk e-post! Som et stort pluss kan du lage et innlegg om dette på bloggen din, å linke til innlegget i kommentarfeltet.

LYKKE TIL!

EDIT: Konkurransen er avsluttet, og vinnerne er kåret.
MIN LØRDAG + INNKJØP

Black eyed peas - Just can't get enough

Hei! I dag var jeg hos frisøren, og ble ikke fornøyd i det hele tatt! Alt, alt for kort. Jeg som ville ha langt hår.. Nå sitter jeg her med hår til skuldra. Drømmen om langt hår løper i fra meg, desverre.

Kommer nesten aldri fra fisøren uten et nytt hårprodukt, og det gjorde jeg ikke denne gangen heller. Fikk kjøpt meg en hårkur, noe jeg virkelig trenger! Gleder meg til å teste den ut.


Fra frisøren 260,-
Ellers var jeg en tur på ryggestorsenter og en kjapp tur i byen. Nå skal jeg hente meg litt godteri fordi det er lørdag, også skal jeg nok sette på en film. Blogges!

Hva syns du om sangen? Har du testet ut denne hårkuren før? Hva har du gjort i dag?

 
God morgen!

Gabriel Antonio - Ride for me

Hei! Nå ligger jeg i senga, å skal straks ta en tur i dusjen og få i meg litt mat før jeg skal til frisøren. Skal klippe meg i dag, men det blir bare tuppene fordi jeg vil ha langt hår! Hehe. Skal også en liten tur til byen og kjøpe meg hårfarge, hvis ikke jeg får kjøpt det hos frisøren. Skal nemmelig farge håret til søndag, for nå er det så stygg farge på det.

Img_0349_large

Hva skal du i dag? Hva syns du om sangen? Hvilken farge bør jeg farge det?

nå må jeg komme meg opp av senga å få tatt meg en dusj, blogges!
BRUN OG BLID!

Hei! I dag har jeg vært å tatt sol med Kine på brun og blid. Jeg har prøvd ut flere solsentre, men det er ingen jeg liker så godt som brun og blid. Prisene er ikke høye og solariumene er moderne.Jeg er selv sponset av brun og blid, og jeg er utrolig fornøyd!

Til helga kommer det en Brun og blid konkurranse her på bloggen, så følg med! Du finner garantert et brun og blid solsenter i nærheten av deg, for å finne ut dette kan du sende BB HVOR til 1960. Så neste gang du skal ta sol, gå for brun og blid! Du vil garantert bli fornøyd!

Som premie i denne konkurransen blir det solkort til en verdi av 500 kr! Så håper dere melder dere på når jeg poster konkurransen!

Har du lyst å delta i konkurransen? (hvis det er mange som deltar, blir det nok 2 solkort på 500 hver)
VOE GJØR BLOGG-COMEBACK

Emilie Nereng er snart tilbake, å starter å blogge 15. mars!

Den tidligere toppbloggeren på blogg.no starter å blogge igjen til tirsdag. Hun skal ikke lenger blogge på blogg.no, men på Blogit.no. Så nå er vel alle Voe-fans overlykkelige? Hehe. Les saken her.

Hva syns du om at Voe gjør blogg-comeback? Og hva syns du om at hun bytter plattform?Jeg heter Karoline, 16 år fra Moss. Jeg reiser til USA, Colorado 11/12 som utvekslingsstudent med STS. Om du har noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, karolineestar@live.no. Blogger så ofte jeg kan og får tid til! :)


arkiv


Mars 2013
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


kategorier


 • » anbefaling
 • » Blogg
 • » blogg vs blogg
 • » dream outfit's
 • » Foto
 • » hot or not
 • » hverdagslig blogging
 • » innkjøp
 • » konkurranse
 • » Liveshow
 • » mote
 • » musikkens verden
 • » om bloggeren selv
 • » outfits
 • » Questions?
 • » USA
 • » Vil lese din blogg


 • linker


  Andrea i USA 11/12 - Louisiana!
  Hanne-Mari i USA 11/12
  Liselotte i USA 11/12 - Scottsbluff!
  Madelen i USA 11/12 - New York!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits