Dagens innkjøp
Får ikke bildene større av en eller annen grunn.. 

♥ Hva syns du?
Litt av en dag..

Wow.. litt av en dag! Alt startet med at jeg skulle ut på lunsj med Austin, Carli, Blake og Leesa. Vi kjørte ut av parkeringsplassen på skolen og ble stoppet av fem politibiler som ba oss om å snu med en gang.. Det hadde akkurat vært en bilulykke, og det værste av alt er at vi faktisk vet hvem denne jenta som ble skikkelig skadet er! Håper at henne blir helt frisk igjen.. Ellers har det vært rene stormen her i dag! Strømmen har gått, telysene er tent, flere bil ulykker og masse kaos i trafikken.

Nå skal jeg ta kvelden og håper på at alt roer seg snart! Mye som har skjedd på en dag. I morgen har jeg en stor historie prøve.. ønsk meg lykke til? vi blogges.

Har du hatt slike dager?
Movie timeeee

Nå drar vi på kino for å se på filmen "The Vow"! Har du sett den?
We learn from failure, not from success!

 Hva syns du om bildet? 
Winter park + Steamboat

På fredagen satte vi oss inn i bilen å klare for å komme frem til "Winter park" å stå på ski! Var en super bra dag, føret var perfekt og bedre enn det har vært i hele år! Vi kom frem til Steamboat rundt 4tiden og hoppet i hot tubben og satte der mens snøen dalte ned fra den mørke himmelen. Høres deilig ut eller hva?

God helg!

Jay-Z &Kanye West - Niggas in Paris

Da reiser jeg til steamboat! Vi blogges senere ♥

Hva er dine planer for helga? Hva syns du om bildet og sangen? 


Valentines day in America

Hei på dere! På tirsdag var jeg å kjøpte meg et nytt kamera og dro videre på en hockey kamp. Var masse folk og møtte mange kjente, så jeg stor-koste meg! Laget jeg heiet på vant og er nå på første plass i hockey i Colorado. Slenger inn litt bilder jeg knipset på selveste valentines dagen!
oh yes!! På spansk. Fint jeg mangler spansk kunnskaper da..Fikk utrolig nok 14 valentines gaver. Var utrolig koselig, hadde egentlig ikke regnet med å få noen!

I går, onsdag var jeg på skolen og tok med meg det nye kameraet mitt så jeg kunne få knipset litt bilder! Ellers bare slappet jeg av hjemme etterpå fordi formen ikke var helt på topp.Da jeg kom hjem fra skolen i dag var humøret på bånd og hjemlengselen kom en tur på besøk. For å ha noe annet å sette tankene mine på satt vi på filmen "The girl with the dragon tattoo". Sovnet på slutten av filmen, men den virket bra! Denne helga er en fire-dagers-helg på grunn av President´s day. Derfor reiser vi til Steamboat for å stå på ski ogsånt i morgen og er hjemme igjen på mandag. Skal prøve å få oppdatert underveis! Blogges!

Hvordan var din Valentines day? Har du sett filmen "The girl with the dragon tattoo"?

Love Karoline.
Yay, I got a new camera!

 

Super lykkelig! Nå blir det hvertfall bedre bilder:) Hvordan kamera har du?
Valentines day


Ha en kjempe fin valentines day!

Får/fått noen gaver? Hva pleier du å gjøre på Valentines day?
Do it today. It could be illegal tomorrow

Pitbull Feat. T-Pain - Shake Senora


Nå er jeg helt utslitt etter fem timers lang dansing på dansegulvet! Hører senga skriker etter meg, god natt!

Hva syns du om bildene og sangen?
Color fusion dance

Hei! Nå ligger jeg i senga helt slått ut.. Ble henta på skolen rundt tre tiden i dag, og dro rett på et kjøpesenter for å få kjøpt inn klær til "the color fusion dance" vi har på skolen til lørdag.

Kjøpte inn en enkel t-skjorte som jeg har klippet opp å redesignet! Det er meningen å ha på seg farger som lys grønn, rosa.. osv. Så har derfor en knall blå topp jeg skal ha på under! Dere får se antrekket til lørdag, er ikke noe fint igrunn men det er ikke meningen at det skal være heller!I og med at jeg har vært opptatt med dette i så og si i hele dag, har jeg ikke rukket å øve til matteprøven jeg har imorgen. Nå er jeg alt for trøtt, så er ikke vits å prøve engang ettersom jeg har sovnet rundt tre ganger mens jeg har skrevet dette innlegget. Ønsk meg lykke til da? Ha en fin dag. Blogges!

Har du noen gang vært på en "Color fusion dance"? Er du ofte uforbredt på prøver?
it's wednesday

Semisonic - closing time

Hei og hopp dere! Da var en ny skoleuke i gang, lekser og prøver er blitt skrevet ned i kalanderen. Jo da! Etter skolen på mandag dro jeg hjem og jobbet litt med lekser før jeg dro videre til en hockey kamp sammen med Austin, Kyle, Mike, Dakota, Lindsay, Carys, Zoe, Reid og Tyler. Vet vell i grunn disse navnene ikke sier dere noenting men jeg elsker amerikanske navn!
Tirsdag og i dag, onsdag har vært ganske så like dager. Har kommet hjem fra skolen og lagt meg på senga for å se på hotel cæsar og har havnet der resten av kvelden. Så nå våknet jeg akkurat fra en 2 timers power nap og skal gjøre ferdig litt lekser som er til imorgen og legge meg til å sove igjen! Føler meg som det sove mennesket.. 
Bruker timene på nyttig skolearbeid? Nei da..

Hvertfall noen som bruker tiden fornuftig!

Hva syns du om bildene og sangen?

Vi blogges senere! See ya ♥
The past is never there when you go back. It exists, but only in memory.

Jeg sitter nå å tenker på at det "bare" er 123 dager til jeg drar hjem til Norge igjen, for godt.. Jeg både gruer meg og gleder meg! Den følelsen er så rar, jeg sitter her å prøver å finne ut hva jeg gleder meg mest til.. å reise, eller å komme hjem. Jeg har flere grunner til å glede og grue meg, men hvordan hadde du følt det?Jeg gleder meg til å komme hjem til å gjøre de enkle tingene jeg alltid hatt tilgjengeligheten til. Jeg kan være med vennene mine jeg har kjent i fler år og har mange minner med, være med familien, dra på amfi moss og mosseporten og se alt det gamle igjen, kjøre scootern min og andre ting. Jeg gleder meg til å kunne dra på en norsk McDonalds igjen, faktisk. Kjøpe frosne bringebær og knaske dem sammen med min kjære ingerid! Det er så mye å glede seg til! Er "redd" for at ting er så forandret.. Folk har forandret seg.. ja, alt i alt. Mye forandrer seg på 10 måneder. 

Madeleine og meg

Det å måtte forlate USA kommer til å bli utrolig vanskelig.. Jeg har fått meg de beste vennene jeg kunne tenke meg å få, fått oppleve "the American high school-life" og blitt dratt inn i den amerikanske kulturen så utrolig fort. Jeg elsker Amerika! Alt er så tilgjengelig, og må si jeg er blitt glad i alle junk food butikkene her som Taco bell, chipotle, panda express, mc donalds, wendys, quiznos også videre.. Best av alt, starbucks ♥♥ Det å flytte inn til en vertsfamilie for et år er utrolig rart, og krevende av deg selv som person. Det er mange oppturer og nedturer, og ikke minst mange nye og forskjellige regler. Men man lærer så utrolig mye av det, og kunne ikke vært mer lykkelig over å være over halvveis! Sitter her å tenker på når tiden kommer til at jeg skal si hade til absolutt alle jeg er blitt så godt kjent med her.. orker ikke tanken engang! Sjansen for at jeg aldri kommer til å se de fleste igjen er så stor, og sånn kommer det til og bli enten jeg vil eller ei. Fler av vennene mine snakker om at jeg snart skal hjem hver eneste uke, og det ender opp at vi alltid må gi hverandre klemmer og tenke på alt det morsomme vi skal ha før det skjer.

"Are you going back in June? I wont let you go.. your my best friend.. your my everything" Vanskelig å høre dette fra en av vennene dine. Rart det at to personer fra helt forskjellige steder på jorda kan bli så knyttet til hverandre så fort. Jeg er blitt knyttet til så utrolig mange! 


meg, Maddie, Beth, Aubrey, Hannah, Marissa, Jordan, Kenzie og Giulianna. 

Selv syntes jeg denne tanken - gleder jeg meg til å dra tilbake eller gruer jeg meg? - er noe av det vanskeligste å forholde seg til halvveis i dette oppholdet.
langhelg

Hei dere! I og med at vi fikk "snow day" på fredag så har jo denne helgen blitt en langhelg! Den har forsåvidt godt ganske så fort, men mye har skjedd og gøy har jeg hatt! På fredag dro jeg til Austin for å ta en filmkveld i og med at snøen var over en meter høy og det fungerte ikke å kjøre rundt omkring i snø som du kunne sette deg fast i når som helst. Vi så på filmen Paranomal Activity3 og en annen skrekkfilm jeg ikke husker navnet på. Deretter dro jeg hjem og skypet med Branden, Tanner og Courtney natta lang! 


Her ser det faktisk ikke ille ut i det hele tatt!

I går fikk jeg besøk av den nye utvekslingsstudent fra Sør-Korea! Hun er super koselig, men veldig sjenert. Føler meg mer meg-selv når jeg er rundt henne fordi vi er begge langt borte fra venner og familie. Utvekslingsstudentene tar over skolen min, ohyes. Vi starter vår egne lille klubb som alle skulle ønske de kunne deltatt i:) hehe bare tuller... Endelig ble hun med på et tommel-opp bilde!Etter spiste vi hamburger og lagde double chocolate chip cookies, snakket, tok bilder og lo, ble henne hentet av vertsmoren sin som kom hjem fra Las Vegas! Var super koselig å ha henne over. Bare noen minutter etterpå ble jeg hentet av Austin, så da ble det enda en filmkveld der vi så på Scream4.. skummel film! også spilte vi bord fotball(?) eller hva det nå enn heter. Jeg knuste han i den ene runden, og stoppet der så ikke han skulle ødelegge gleden over å knuse han. 

Nå har jeg akkurat våknet og skal hoppe i dusjen en tur! Har ikke noe plan for i dag, skal prøve å nyte dagen hvertfall i og med at det er skole imorgen. Vi blogges!

Hvordan var helga di?
Snow day!

Fikk akkurat en telefon fra skolen, så vi har snowday i morgen!!! For dere som ikke vet hva det er, så får vi fri fra skolen fordi det snør for mye. Jippi yey! Im going sledding with my friends tomorrow, cant wait:) 

Nyhetsoppdateringene blir spammet av folk som skriver ting som for eksempel Snow day!! eller no school tomorrow!Ja ja, skulle du ønske vi hadde hatt såkalte snowdays i Norge?

Karoline Star
Brun og blid modell 2012Stem på Nazli i brun og blid konkurransen! Klikk her og trykk "like" oppe i høyre hjørnet.
tidsnok!

Åh, i dag kom jeg endelig tidsnok til første time! Kommer nesten forsent hver dag når jeg har Ceramics i første time.. Ulempen med at man kan ha lappen når men er 16 her i Amerika må vell være de lange køene utenfor skolen klokka 7 hver morgen.

Må si jeg har vært veldig heldig med setet jeg har fått i matte timen, sitter nemmelig bak en ille-luktende jente med knall lilla hår! Og dere skal bare se skoene hennes.. skremmer meg litt igrunn. Sitter med parfyme flaska mi å sprayer i blant om det blir for ille.. hehe, der har du meg!

Ellers dro jeg til en junk food sjappe, "Good times." De hadde seriøst de beste shakene og pomes fritesen ever! Im in love:)


Senere hadde jeg tysk time, og Chad satt med en grise-lue.. Litt søtt da!

Hvordan var dagen din? Jeg heter Karoline, 16 år fra Moss. Jeg reiser til USA, Colorado 11/12 som utvekslingsstudent med STS. Om du har noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, karolineestar@live.no. Blogger så ofte jeg kan og får tid til! :)


arkiv


Mars 2013
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


kategorier


 • » anbefaling
 • » Blogg
 • » blogg vs blogg
 • » dream outfit's
 • » Foto
 • » hot or not
 • » hverdagslig blogging
 • » innkjøp
 • » konkurranse
 • » Liveshow
 • » mote
 • » musikkens verden
 • » om bloggeren selv
 • » outfits
 • » Questions?
 • » USA
 • » Vil lese din blogg


 • linker


  Andrea i USA 11/12 - Louisiana!
  Hanne-Mari i USA 11/12
  Liselotte i USA 11/12 - Scottsbluff!
  Madelen i USA 11/12 - New York!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits