27.feb.2011

God morgen!

Nå har jeg akkurat våknet, og skal spise litt frokost snart og ta en tur i dusjen før jeg kanskje skal møte Elise. Blogglysten er ikke på topp i det siste, som dere sikkert har lagt merke til. Jeg lover at jeg skal bli flinkere til å oppdatere, for det er jo det jeg har bloggen til - til å kunne se tilbake hva jeg har drevet med tidligere. Jeg har nemmelig veldig lett for å glemme ting, og bruker derfor bloggen som en slags offentlig dagbok.


I dag er det søndag, sløve dagen. Og desverre, så er det den siste dagen i vinterferien så er det tilbake til lekser, prøver, fremføringer, egentlig bare stress alt sammen. Så denne dagen skal jeg virkelig nyte!

Hva skal du i dag? Hvorfor blogger du? Har du hatt vinterferie, eller starter vinterferien din nå?

 
FØR/ETTER - BILDE

Timbaland - Lose control ft. Jojo

Hei! Nå har Elise akkurat blitt hentet fordi hun skulle til fredrikstad. I går var vi å tok sol, hadde en photoshoot i går kveld/natt, hørte på musikk og lo. Alltid koselig med overnatting med den jenta der, hehe.

Tenkte jeg skulle legge ut et før og etter bilde av Elise etter at jeg farget håret hennes. Syns hun kledde det utrolig bra, og har derfor lyst å høre med dere hva dere syns henne kler best. Har mast på henne en evighet at hun skal farge håret brunt, og igår fikk jeg vilja mi ♥Hva syns du hun kledde best? Hva er planene dine i dag? Hva syns du om sangen?
FARGET HÅRET RØDT!!

Hei! Nå har jeg Elise på besøk, og jeg farger håret hennes. Fargen skal skylles ut kvart over seks, så dette blir et kjapt innlegg. Overskriften er så klart tull, hun skal ha brunt hår! Før / etter bilde vil komme etterpå.
Chillern! Hihi.

Har du farget håret før? Hva syns du om brunt hår? Vil du at jeg legger ut før/etter bilde av henne?
ØVER FOR FULLT TIL MOPEDPRØVEN!

I dag etter at jeg var ferdig med sprøyta (noe som gikk veldig bra) dro jeg hjem etter å ha vært på plantasjen og butikken med pappa og lille søster. Siden det har jeg sittet å øvd for fullt til mopedprøven, og jeg vet ganske så sikkert at jeg kommer til å stryke første gang. Men hadde vært utrolig deilig å kunne klare den på første forsøk!

I morgen rundt halv 11 skal pappa kjøre meg og Kine til sarpsborg for å få tatt mopedprøven. Begynner å grue meg nå, skal bare øve litt til nå så får det gå som det går!

Ønsk meg masse lykke til, det trenger jeg... virkelig. Hehe!
SPRØYTESKREKK!

Hei! Jeg skal i dag klokken 13.30 ta en sprøyte, nemmelig hepatitt A og B. Gruer meg skikkelig! Jeg hater sprøyter, nålene som skal inn i huden og må forbli der til all guffen er presset ut. Æsj, jeg blir kvalm av bare tanken.

//google

Har du sprøyteskrekk?
HVILKEN FARGE FORETREKKER DU?

Jeg har skikkelig lyst på de mørkeblå faktisk, har noen i grå som er stygge og begynner å bli slitte. Jeg har lyst å høre hvilken farge du foretrekker!

Hvilken farge foretrekker du? Hva syns du om converse?
DAGENS SANG: FOLLOW ME ON TWITTER

Hva syns du om denne sangen? Har du hørt den før?
RIGHT NOW...

Akkurat nå sitter jeg nede på hotellets nattklubb, der det ikke er så veldig mange folk akkurat nå så derfor bruker jeg litt av tiden min på å blogge. Skal snart opp på hotellrommet tenkte jeg, så blogger mer i morgen når jeg har kommet hjem.


 Hva gjør du akkurat nå? Hva skal du i morgen?
STAPPMETT!

Hei! Til middagen i dag spiste jeg alt for mye. Er så utrolig mett, men det var veldig godt da. Ligger nå på hotellrommet alene og slapper av... Loner! Hehe. Tenkte jeg snart skulle ta meg en tur ned i baren og kjøpe meg noe å drikke. Storefjell hotell har hvertfall utrolig mye utvalg i mat, så det er garantert noe du liker her.

Har faktisk vært flink å spist masse frukt, drukket smoothie og alt annet sunt helt siden jeg kom hit på hotellet. Derfor syns jeg at jeg fortjente et kakestykke! Nam.

Hva er favorittmaten din? Blir du ofte stappmett? Hva spiste du i dag(haha)?
KLOVN PÅ BESØK!

Hei hei! I går var det klovne-show på hotellet, og jeg fikk tilfeldigvis en ballong av klovnen! Alle barna var super ivrige etter en ballong, og mer ivrige ble de når han spurte hvem som ville ha en ballong. Da rakk alle barna opp hånda så høyt de kunne mens de hoppet opp og ned. Søte da! Heldigvis var det ballonger for alle så ingen sure barn satt igjen.Syns ballongen jeg fikk var skikkelig søt, utrolig hva han mannen lagde ut av de ballongene. Alt fra hjerter til apekatter i trær.

Syns du det er litt utrolig å kunne lage så mye rart ut av bare ballonger? Hva syns du om ballongen min?
KLAR FOR BAKKEN!

Hei og god morgen! I dag skal jeg i slalombakken, igjen. Tenkte jeg skulle ta med meg det lille kameraet mitt i bakken, så kanskje det blir noen bilder/filmer.

Vil du at jeg legger ut en video? Hva skal du i dag?
HVILKEN BIKINI LIKER DU BEST?

Alle disse bikiniene er fra nelly.com. Jeg syns nelly har utrolig mange fine bikinier, og har sett på et par nå. Slenger inn noen av de jeg syns var fine (noen finere enn andre) under her, for å høre hvem bikini du syns var finest!

Hvilken bikini syns du var finest? Hva syns du om nettstedet Nelly.com?
- 20°C PÅ FJELLET

Hei!  Nå har jeg akkurat kommet meg opp på hotellrommet etter å ha spist frokost, ikke lite mat-utvalg her altså! I dag er det hvertfall kjempe kaldt!  Det er - 20°C, så det er ikke særlig varmt og sola har heller ikke stått opp. Skal ut en tur etterpå, det kommer til å bli en kald fornøyelse!

Har fått flere spørsmål som melding på blogg om hvor jeg er. Jeg er på Storefjell hotell i Gol! Hehe.

Hvordan er været hos deg? Tips til hva å gjøre når det er så kaldt?
SLAPPER AV PÅ HOTELLROMMET

Croup 1 Crew - Forgive me

Hei! Etter 4 timers bil kjøring var vi fremme til hotellet på Storefjell i Gol. Har ikke gjort så mye siden vi kom, har bare vært å bada, spist og slappa av på hotellrommet akkurat som jeg gjør nå.Skal nok snart legge meg, siden frokosten er ferdig klokka 10 på hotellet imorra. Begynner å bli litt trøtt, sitter her å koser meg med kvikk luch og en varm pc, og ikke minst - det er vinterferie!

 Hva har du gjort i dag? Liker du å kjøre bil? Hva syns du om sangen?
PAKKET OG KLART!

Fabolous ft. Jeremih - My time

Hei! Nå er jeg ferdigpakket og skal snart spise frokost, så kjøre 4 timer i bil. Kan ikke si jeg gleder meg sånn til kjøreturen..
btw. lillesøster's koffert

Får nesten pakke sammen pcen, for den skal jeg nemmelig ha med! Så da får jeg mest sannsynlig blogget når jeg er på fjellet. Ønsk meg god kjøretur'a, haha. Prekas!

Har du vinterferie nå? Hva skal du i vinterferien? Står du på noe ski?
HOT OR NOT?Har så utrolig lyst på denne kjolen, den er fra nelly og koster kun 399. Du kan kjøpe den "her."

Hot or not?
PARADISE HOTEL 2011

7. mars er det sesong premiere på Paradise hotel. Jeg gleder meg skikkelig, for når jeg først starter å se på det blir jeg helt hekta. Har ventet på dette siden det sluttet i fjor da Tine og Carl vant.Dette er årets deltagere, og nå er det bare å telle ned til det starter. Nå skal jeg se på "God kveld Norge" så vi prekas!

Skal du se på årets sesong av Paradise hotel? Hva syns du om dette programmet? Har du sett på det før?
VI SKAL UT Å FILME EN VIDEO TIL DERE

Hei! Nå skal jeg og Jane-karette en tur ut å filme, og spise på lyshuset. Hva vi skal filme og legge ut til dere blir en overralskelse. Kan du gjette hva vi skal filme?

Må løpe, vi blogges snart!

Hva tror du vi skal filme? Hva er planene dine i dag? Har du noen ønsker om en spesiell video?
GOD MORGEN!

Jeg skjønner ikke helt hva jeg har gjort oppe så tidlig, nå som det er vinterferie. Var våken halv 10! I dag har jeg ingen spesielle planer, det som skjer det skjer. Hehe, utover kvelden blir det nok full pakking på gang for imorgen tidlig drar jeg på fjellet.Nå koser jeg meg med Mocha latte! Har blitt hekta. Har du noen tips om hva jeg kan blogge om?

Hva er planene dine i dag? Har du vinterferie? Liker du Mocha latte fra Starbucks?
ENDELIG VINTERFERIE

Dette har jeg gledet meg til! Jeg elsker virkelig ferier. På søndag drar jeg på på fjellet, der jeg skal være frem til onsdag. På torsdag skal jeg ta vaksine, og på fredag skal jeg ta mopedlappen med Kine.

Slenger inn noen bilder jeg har tatt når jeg har hatt lite å gjøre og faktisk gått tur, hehe.


//photos by me

Hva skal du i vinterferien? Hva syns du om bildene?
BILDER FRA FORESTILLINGEN

Hei! Når jeg kom hjem i går kveld, orket jeg ikke å sette meg ned å starte å overføre bilder og blogge. Var såpass sliten etter å ha gått en tur med Jane-karette etter forestillingen. Syns forestillingen var bra, og det var mange flinke sangere!Sitter nå på skolen, og friminuttet starter nå. PREKAS!

Hva syns du om bildene? Er du på skolen?
TRAVEL DAG!

Hei! I dag har jeg vært på skolen, rett etter skolen gikk jeg ned til byen sammen med en venninne. Der måtte jeg rekke bussen som kom klokka ett, også var det hjem å legge fra seg veska og hente penger og videre til mosseporten med Vivian, Madeleine, Tram og Iselin. Så dro jeg hjemover, handlet mat, laget middag og vaska badet.


Rakk heldigvis en kaffe på veien hjem. "Gammelt" bilde men..

Nå skal jeg snart møte Jane-karette! Vi skal på forestilling på Bytårnet skole i Moss, så blogger mer nå jeg kommer hjem. PREKAS!

Har du hatt en travel dag? Hva skal du i dag? Hva er din mening om travle dager(selv hater jeg dem)?
MY DAY

Hei! I dag har jeg vært på skolen. Etter skolen dro jeg og Jane-karette en tur ned til byen der vi spiste bakt potet og oreo kake. Det var kjempe godt! Hehe, oreo kaka måtte jeg hive i meg siden jeg ble hentet av pappa.

Etter det har jeg bare vært i butikken og handlet litt mat og drikke, stryka gardiner, hengt opp gardiner og laget mat.. Har egentlig vært en flink husmor i dag! Hehe, nå skal jeg rydde bort litt klær på rommet, så ta meg en dusj før jeg legger meg. God natt folkens!

Kommenterer du, kommenterer jeg!

Hva har du gjort i dag? Liker du baktpotet og oreokake?
TODAY'S DREAMOUTFIT

Nå sitter jeg på skolebenken (morsomt ord) hehe. Skulle prøve å dra på skolen i dag, og er heldigvis blitt litt bedre. Men om jeg drar hjem før vi slutter kan jeg ikke love at jeg ikke gjør. Føler meg ikke så veldig bra her jeg sitter. Men men, blogges!

Hva syns du om dagens drømmeoutfit?
Rapunzel of Sweden

Jeg er veldig begeistret over nettsiden Rapunzel of Sweden! Jeg syns løshåret ser ut til å være i beste kvalitet, og har lest litt hva folk syns om håret fra denne siden og jeg hører bare positivt om de.

Jeg selv har testet ut løshår fra luxushair, og kan lett si at jeg er ufornøyd. Jeg hadde passe høyeforventninger og trodde egentlig at dette håret skulle få håret mitt til å se tykkere ut. Men det var rett og slett kjempe tynt, og ble slitt 1-2-3.

Bare se hvor ekte dette ser ut! Dette er hva jeg kaller bra kvalitet på håret, du ser til og med at dette er et tykt hår noe som tilsvarer at det er bra kvalitet. Jeg angrer sånn at jeg ikke bestilte fra Rapunzel of Sweden! De her lover også rask leveranse, noe som er utrolig positivt!

De har et stort fargeutvalg så det er lett å finne en farge som passer til ditt hår. Dette løshåret er også utrolig billig og har et stort utvalg av forskjellige løshår-typer. Du får Clip-on sett, Silikontrense / tape on hair extensions, Keratin nail hair extensions, mikroring stick hair extensions og mye mer. De tilbyr til og med forskjellige lengder så du kan bestemme selv hvor langt hår du vil ha.

Enda et bilde der du ser et før og etter bildet! Tykt fint hår, til en billig penge og rask leveranse. Hvor mye bedre service kan det bli? Trygg betaling - Rask levering - Perfekt hår!

TRYKK DEG INN "HER" Å BESTILL ET BILLIG HAIR EXTENSION DU KOMMER TIL Å BLI FORNØYD OVER!
TODAY'S DREAMOUTFITHva syns du? Kunne du brukt dette?
ROSES ARE RED

© Photo by me - Canon EOS 500d

Hva syns du om bildet?
JUSTIN BIEBER SKALLET!

Jeg fikk sjokk når jeg leste nyhetene i dag. Jeg som digget håret hans, og som ofte blir sagt blandt ungdom nå til dags " nå hadde du Bieber-sveis".

Bildene som skremte vettet av Biebers fans

"Nå kommer folk bare til å fokusere på min vakre, myke stemme. Jeg tror jentene kommer til å bli opprørte, men de kommer over det", sa Justin om sin nye look

Bildene som skremte vettet av Biebers fans

Men heldigvis, han bare dekket over sitt berømte volum med en hudfarget maske!

kilde: MSN

Syns du Justin Bieber hadde kledd å være skallet?
HAPPY VALENTINE

Jordin Sparks - No Parade


//photo by me

Hva er dine meninger om Valentines Day? Har du delt denne dagen med noen?
VINNEREN AV KONKURRANSEN BLE..

Hei! I går skulle vi egentlig postet vinneren av konkurransen, men videoen ville ikke laste seg opp. Så da får vi bare avsløre vinneren på et innlegg. Takk til alle som meldte seg på!Vi brukte nettsiden random.org og da ble faktisk vinneren en som bare meldte seg på en gang. Vinneren ble Therese Moen! Det du trenger å gjøre, er å sende oss kontaktinformasjonen din til enten meg eller Elise via en melding på blogg.no.

Tusen takk alle som meldte seg på! Vet at det er noen som meldte seg på mange ganger, og som virkelig fortjente å vinne. Men siden vi brukte random.org så ble det overaskende nok ikke noen av de. Men de hadde en stor sjanse!

PS. Jeg skal snart ha en ny konkurranse på bloggen min, så da kan dere komme med forslag til premie til neste konkurranse. Så sleng på med forslag til neste konkurranses premie, så kanskje jeg velger ut ditt forslag!
JK ER PÅ SYKEBESØK

Hei! Jeg er syk i dag også, så har da vært hjemme fra skolen. Nå har jane-karette kommet på sykebesøk til meg, så koselig ♥. Hun hadde tatt med seg kaffe og sjokolade, snille henne!Nå starter hotel cæsar på tv2, og jeg er helt avhengig.. Drama-drama-drama! Men men, snakkes!

Hva har du gjort i dag? Følger du med på Hotel Cæsar? Hva er din mening om dette programmet?Jeg heter Karoline, 16 år fra Moss. Jeg reiser til USA, Colorado 11/12 som utvekslingsstudent med STS. Om du har noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, karolineestar@live.no. Blogger så ofte jeg kan og får tid til! :)


arkiv


Mars 2013
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


kategorier


 • » anbefaling
 • » Blogg
 • » blogg vs blogg
 • » dream outfit's
 • » Foto
 • » hot or not
 • » hverdagslig blogging
 • » innkjøp
 • » konkurranse
 • » Liveshow
 • » mote
 • » musikkens verden
 • » om bloggeren selv
 • » outfits
 • » Questions?
 • » USA
 • » Vil lese din blogg


 • linker


  Andrea i USA 11/12 - Louisiana!
  Hanne-Mari i USA 11/12
  Liselotte i USA 11/12 - Scottsbluff!
  Madelen i USA 11/12 - New York!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits