todays outfit

Tycks?

Peace out!
Videoblogg - hvordan lage fiskeflette?

Var det til noe hjelp? Burde jeg fortsette med videoblogger?

Peace out!
..


last night!

Hei! I går kveld dro jeg ut sammen med Braden, Carlos, Amanda, Tristan, Collin, Steven og Chris. Det var veldig koselig, vi bare slappet av og snakket igrunn. Møtte på en god del nye folk, noe som var kjempe koselig! 

Ellers skal jeg snart kjøpe meg et nytt kamera, og for dere som lurer på hvorfor jeg bare poster webkamera bilder er det fordi det andre kameraet har streika. Men det blir snart mye bedre bilder, gleder meg! Nå roper leksene på meg, så vi blogges senere.


dårlig bilde kvalitet.. 

hvordan har helga di vært så langt? Kamera anbefalinger?
Min dag 26/1

Hei!

I dag har jeg vært på skolen! Dro på lunsj på Subway med Tyler og Braden i dag, vært med Blake og Austin, deretter gjort lekser, spist på Buffalo Wild Wings med vertsmor og dro på basketball kamp! Nå slapper jeg av i senga, og er klar til å legge meg. I morgen drar jeg til Colorado Springs, for å se på Nick opptre med å synge! Gleder meg:) Når jeg kommer hjem blir det party hos Madison. Blogges:)Har du noen gang vært på Buffalo Wild Wings? Hva syns du om basketball?
when your down, complements can make you feel so much better(dårlig sjekketriks...) 

 

Hva får deg i et bedre humør når du ikke er på topp?
school

Nå sitter jeg på skolen, og har spise pause. Har ekstra lang pause i dag siden jeg har off block i 2 og en halv time.. Heldigvis har jeg det med Braden, Troy og Victor så er ikke helt alene Sitter nå å gjør lekser, så skal jeg bare slappe av til neste time. Har vært dårlig med blogginga i det siste, men skal bli bedre! Har hatt en del ting som har skjedd, og har hengt med venner.

Bilde kommer senere

Blogges!

Hva har du gjort i det siste? Blogg-tips?
Ski bakken next!

Hei!

Nå er nærmer klokka seg halv 7 på morningen, og jeg skal straks dra å stå på ski! Snakk om å være tidlig oppe på en helgedag.. Basketball kampen var helt kaos i går, var så sykt mange folk der men utrolig koselig igrunn! Møtte mange kjente, og RV(skolen min sitt team) vant! 69-43. Må løpe, blogges!Står du på ski/brett?
Matteprøve.

Hei, nå sitter jeg i matte timen etter en vanskelig matte prøve. Venter på at blekka skal ringe, så skal jeg til matlagings klassen min å lage chocolate chip cookies! Yumm. Etter skolen i dag skal jeg på skolens basketball kamp. Nå driver gave, en kompis å henger over meg mens han klager over at eg går for sagte.. Klokka ringte så er på vei til neste klasse. BloggesTipp topp form? ikke egentlig..

Willow ft. Nicki Minaj - Fireball

Når hodet dunker, halsen er tykk så det virker som du kan bare få plass til et tynt sugerør bak i der og kroppen din sier nei til absolutt alt som har noe med aktivitet å gjøre - det er da du vet du er syk. Joda, håper at formen blir bedre snart! Etter jeg kom hjem fra skolen i dag har jeg hatt videochat med Madison der vi gjorde lekser, og fulgt med på de to siste episodene av Hotel Cæsar! Hekta, hehe. Nå skal jeg drikke opp kakaoen min, bleke vertssøstra mi sine tenner og ta kvelden! Tenkte å komme med en anbefaling i løpet av morgendagen av en kjempe bra mascara jeg kjøpte igår! Elsker den♥ bloggeees

Hvordan er været i Norge for tiden? Lyst på anbefaling av min nye mascara?
I'm so excited!

Spring break in Florida! Can′t wait ♥

Har du noen gang vært i Florida? Disney World?
Svar på spørsmål

Jeg har fått noen spørsmål i det siste, og det ene er om hva slags karakter burde man ha i Engelsk for å kunne klare seg her borte. Utvekslingsprogrammet mitt satt et krav at du må hvertfall ha en 3er, men jeg tror ikke du skal tenke så særlig mye på det. Var ganske nervøs for dette selv, men det går seg til utrolig fort! Språket burde man ikke tenke på i det hele tatt, det vil komme med en gang!

Det andre spørsmålet er om man må ta opp 2. året på videregående om man velger å ta et år som utvekslingsstudent. Det skal ikke være noe problem å få året godkjent om du har fagene du trenger og antall timer i uka. Karakterene dine må også være på en C, noe som tilsvarer en 4er i Norge. Så kort svar, nei du trenger ikke ta året om igjen hvis du har antall timer med skole og fag norsk skole krever på skolen din i USA.  Snakk med rådgiver på skolen din nå, de er der for å hjelpe deg!Nå tar jeg kvelden! Liten oppdatering; befinner meg nå i steamboat og har vært i skibakken i hele dag. Har ikke hatt mye tid til blogging etter skolestart fordi lærerene har gitt oss så og si alt for mye lekser. Nå skal jeg ta kvelden, selv om klokka bare er fem-på-halv-ti. Ha en fin dag! Blogges

Hva syns du om svarene? Hvordan har du det for tiden?
Gjeste innlegg fra Travor

 

HI Karoline´s mom and dad. We are so productive in english class :) Tyler is so ugly...

Oh yes, this is me

Sincerely Travor

 
At the moment

Hei! 

Nå ligger jeg i senga og har en videosamtale med Maddie. Er så flink å hjelper henne med lekser, fordi jeg er ferdig allerede. På skolen har vi fått to nye utvekslingsstudenter og jeg har fått i oppgave og passe den ene jenta fra Korea. Joda, morsom oppgave det. Unnskyld for dårlig oppdatering nå, men har ikke vært noe særlig å oppdatere om. Formen er ikke helt på topp, så når jeg kommer hjem fra skolen legger jeg meg helst til  å slappe av ellers lekser. Vi blogges mer senere!Maddie hilser til alle nordmenn! Hehe, hun er litt av en glad jente! Nå er klokka 10.05pm (22.05) så skal prøve å få meg litt søvn siden skal på skolen klokka halv syv. God natt ♥

Hvordan var dagen din? 
My day

Group 1 Crew - Lean on meI dag har vært en ganske så avslappende lørdag! Våknet opp klokka 9am fordi jeg hadde planer om å dra i to av bolighusene til vertsfamilien for å vaske. Var alene hjemme denne morningen og skulle være flink å lage toast og gjøre meg ferdig så jeg var klar til å dra klokka 10am! Endte opp med et røykelagt og luktende brent kjøkken. Glemte toasten i ovnen, og måtte løpe rundt for å få ut røyken igjen. Bra start på dagen.. notSenere ble jeg hentet av Blake og vi dro til han for å se en skrekkfilm. Deretter dro vi videre til Ashley og var der med en del folk i cirka en times tid. Deretter tok vi turen til McDonalds der vi møtte en god del folk og tok turen videre hjem til Austin. Nå har jeg akkurat kommet hjem, og klokka er 00.35! Skal bare drikke opp min frappe mocca fra mcérn så tar jeg kvelden! Blogges♥

Hva har du gjort i dag? Hva syns du om sangen og bildene?
Horror movies!

Hei!

I går kveld var jeg på kino å så på filmen "Devil Inside" sammen med Carys. Jeg syns den var helt okei, ble ikke akkurat skremt men skvatt en god del ganger og syns filmen var bra fordi den hadde en skummel handling. Anbefales! 

Terningkast 5!

Nå har jeg akkurat kommet hjem etter å ha vært hos en Blake en tur å sett på en skrekkfilm kalt Insidious. Syns denne filmen var ganske skummel og hadde en bra handling, og var veldig spennende! Anbefales!


Terningkast 6!

Sett noen av disse filmene?
Stuck in line

Hei, nå sitter jeg på skolen... I kø. Skal nemmelig prøve å bytte US history klassen min. Køen er kjempe lang og regner med at ventetiden blir rundt 2-3 timer. Hater læreren jeg har nå, lærer ingenting av henne så jeg håper virkelig at jeg får bytta, ellers blir jeg pissed!

Ellers er det fredag, så er bare noen timer unna helg! Håper jeg kan dra å se på basketball kampen i dag, for har ellers ingenting annet å gjøre. Ser frem til å se dagens episode av hotel cæsar da. Utrolig spennende! Noen andre som følger med på hotel cæsar?
Hva gjorde du i dag?Todays outfit 4/1-12


Topp fra Forever21. Skjørt fra H&M

Syns?
Svar på spørsmål fra forrige innlegg

Er det vanskelig å bli med på cheerleading laget?

- Jeg tror dette er litt forskjellig fra skole til skole igrunn. Men, jeg har kjempe god kontakt med cheerleader treneren på skolen vår og hun var ivrig på å få meg med men det var forsent. De starter sesongen rett før sommerferien, og trener i sommerferien. Så, ja det er rett og slett umulig på min skole.Hvor mange ting kan man være med på? Kan man for eksempel være med på dans, cheerleading og musikalen?

- Jeg tror ikke det er noen regel på det, du kan være med på så mye som du har tid til bare ting ikke kræsjer i hverandre. Så ja, du kan være med på dans, cheerleading og musikalen hvis de er på forskjellige tider.

Hva slags fag kan man velge mellom?

- Dette er nok ganske forskjellen mellom skole til skole også, men generelt tror jeg du hvertfall kan ta et språk(fransk, spansk, tysk), matte, engelsk, us history og naturfag.Hvor fikk du stipendet ditt fra?

- Fra lanekassen.no (<- link)Når fikk du vertsfamilie?

- Jeg fikk det i slutten av Mars, og var faktisk ganske overreasket over at jeg fikk en familie så fort. Var egentlig ganske så forbredt på å ikke få en familie før langt ut i juni, for leser det så ofte på tidligere utvekslingsstudenter sine blogger om at det tar så tid det å finne en familie.
Når søkte du?

- Jeg søkte i september, tror jeg.


Har du noen tips til å ikke få mye hjemlengsel?

- Hm, kanskje litt forskjellig for hva som funker fra person til person. For meg funker det veldig bra og snakke med familie og venner så ofte som mulig, eller helst når jeg bare føler for det. Da føles ikke avstanden så stor, og alt blir så mye lettere når du kan videochatte med de også gjennom facebook, facetime, msn eller skype!

Hvordan forberedte du året ditt? Har du noen tips?

- Jeg var vel den personenen som forberedte året mitt minst. Jeg var vel egentlig ikke helt klar over hva jeg selv meldte meg på, tror jeg. Jeg tok det egentlig som det kom, og det er vel tipset mitt til deg/dere der ute å. Tror faktisk det er en fordel å ikke ha for høye forhåpninger om noe, å bli skuffet etterpå. 

Hva syns du om svarene?
Smaken av sommerHva syns du om bildene?
The doors we open and close each day decide the lives we live

 

Nå er jeg halvveis i oppholdet mitt allerede, og jeg har vært gjennom både oppturer og nedturer. Det sies jo at det første halvåret er det vanskeligste, og at den andre halvdelen går utrolig fort. Jeg har egentlig ikke hatt noe stort problem med hjemlengsel - så klart savner jeg hjem - men jeg har lært å klare meg mer på egenhånd og vil nok si at jeg er blitt mer selvstending. Alt i alt er jeg utrolig glad for at jeg valgte å dra på et utvekslingsår, for det er virkelig en opplevelse man vil sette stor pris på senere i livet. 

 

Jeg gleder meg til skolestart igjen så jeg kan møte alle vennene mine og komme inn i en slags rutine igjen. Nå som vi har ferie er det vell ikke så mye å finne på så det blir ofte flere dager på sofaen. Jeg har såvidt begynt å tenke tanken på å se etter promdress også. Hvor heldig er ikke jeg? Får oppleve prom på en amerikansk high school. Det er ikke før jeg tar meg tid til å tenke over hva jeg virkelig er med på, jeg skjønner hvor heldig jeg er. Gleder meg så utrolig masse til prom, fordi homecoming var jo bare en liten smakebit. Jeg syns vell at norske skoler skulle hatt et skoleprogram som lignet litt mer på et amerikansk. Ikke bare har de store skoledanser, men de har også skoleaktiviteter, som for eksempel amerikansk fotball. Når det først er en fotball kamp, møter en god del elever opp for å støtte skolens fotball lag og nesten alle bruker ansiktsmaling og pynter seg opp for kampene. Jeg selv, elsker å være på slike kamper men nå er fotball sesongen over og jeg har fått vært på min siste kamp allerede. Jeg elsker stemningen, og all gleden det er mellom alle og det er også en måte du kan få deg mange venner på. Nok om skoleaktiviteter og om hvor heldig jeg er, jeg vil vel egentlig oppfordre dere som er inne på tanken å være en utvekslingsstudent selv en gang, go for it! Bare vær forbredt på oppturer og nedturer, og stol på deg selv så kommer oppholdet til å bli en av de beste opplevelsene i livet ditt.

 

Joda, er ikke helt sikker på hva jeg gjør med armen min på det bildet her men.. Ha fortsatt en fin ferie, så om du har spørsmål angående det å være en utvekslingsstudent sleng igjen en kommentar i kommentar feltet eller send meg en e-mail (karolineestar@live.no)
Mine minner fra 2011

Da alle startet med planking, og jeg skjønte egentlig ikke vitsen med det. Skoledagene gikk, Madeleine og Ingerid var ivrige på planking så vi endte opp med å bruke friminuttene til å ta bilder. 
Fikk meg en ny venn i klasse-rommet som viste seg å være super kul. Digger den jenta der, og savner henne masse! Hun får meg alltid i et bedre humør, og har vært der for meg når jeg ikke har vært på det beste. Love you!

Årets første bad med Ingerid i Larkollen!


Bestevenn´s sweet 16!


Bulgaria


Scooter turer!

Utøya og bombe tragedien. RIPAvskjedsfest før jeg dro til USA!


Homecoming


ski-dager!Jul!


Vegas

Palm springs, california!

 Jeg heter Karoline, 16 år fra Moss. Jeg reiser til USA, Colorado 11/12 som utvekslingsstudent med STS. Om du har noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, karolineestar@live.no. Blogger så ofte jeg kan og får tid til! :)


arkiv


Mars 2013
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


kategorier


 • » anbefaling
 • » Blogg
 • » blogg vs blogg
 • » dream outfit's
 • » Foto
 • » hot or not
 • » hverdagslig blogging
 • » innkjøp
 • » konkurranse
 • » Liveshow
 • » mote
 • » musikkens verden
 • » om bloggeren selv
 • » outfits
 • » Questions?
 • » USA
 • » Vil lese din blogg


 • linker


  Andrea i USA 11/12 - Louisiana!
  Hanne-Mari i USA 11/12
  Liselotte i USA 11/12 - Scottsbluff!
  Madelen i USA 11/12 - New York!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits