Min beste fyller 19

Min kjære Karoline fyller 19 år idag, og hun er helt klart en person som fyller alle "kravene" til en bestevenn og enda mer enn det. Jeg er så glad jeg har henne i livet mitt og hun fortjener virkelig det beste. Har jeg en dårlig dag er hun den eneste som kan få meg til så smile og le. 

Gratulerer så mye med dagen!!!

I love you ♥
Siden sist

Hei hei! Jeg lever enda :)

Siden sist har det skjedd mye, men ikke så alt for mye. Jeg har vært russ med det beste russekullet man kan tenke seg, feiret konfirmasjon for søsteren min, bestått eksamen, fått godkjent vitnemål, ble tante i juli til ei lita jente, vært på min første sydentur uten foreldre til Bulgaria og er nå klar for et friår. Året som ligger foran meg uten studier er noe jeg virkelig ser frem til, skal bli deilig å få tatt en liten pause fra skole og heller jobbe. Neste år blir det rett tilbake til studiene, uten tvil! Håper på å få kommet inn i Fredrikstad eller Oslo.

Grunnen til at jeg valgte et friår nå er fordi jeg kom inn i Alta, Finnmark noe som ikke falt helt i smak for hadde isåfall bare 2 uker på meg til å finne et sted å bo og vært tilbake på skolebenken. Det var noe jeg ikke var klar for i det hele tatt, og er veldig glad jeg tok det valget jeg gjorde. Ser nå at det er fler studenter som ikke har fått bolig og bor i telt utenfor skolen, håper får deres skyld at de får seg et sted å bo så fort som mulig. 

Nå om dagen flyr jeg rundt å levere jobbsøknader og håper å få kommet meg i jobb så fort som bare mulig. Har nok tid fremover å blogge litt også for ettersom jeg har et friår har jeg ikke lekser og slikt. 

Skal du gå på skole til høsten? 
Peace out

Hei, i og med at jeg har brukt denne bloggen til å blogge om mitt liv som en utvekslingsstudent i USA året 11/12 så ser jeg ingen grunn til å fortsette på denne bloggen. Dette er en blogg jeg kan gå tilbake til å se over, for det er så utrolig mange minner ved den. Anbefaler alle som skal dra ut på et slikt år og opprette en blogg, det er så morsomt når du kommer tilbake. Eneste jeg tenkte er at jeg kan lage et innlegg til sommern om hvordan det har vært å hoppe rett inn i 3vgs når jeg kom tilbake og fortelle om hvordan det har gått. Men da sier jeg takk for meg nå, peace out.


Gleder meg sånn til russetiden!!! Russ2013
Take me back

hvem skulle trodd man kunne savne så mye tilbake til ett sted du har bodd litt under ett år? Det er en helt ubeskrivelig følelse. Savner alt.. Kulturen, menneskene, sene kvelder meg de beste, sleepovers, naturen, country musikken på full guffe i bilen mens vi kjører ute på sene kvelder, fotball kampene, the school spirit, varmen og vertsfamilien! Skulle gjerne tatt første flyet tilbake for jeg føler meg så utrolig hjemme i Colorado.

All I want is to go back to my second home where I can relax and live my life cus I love everything over there. I wouldn't change a thing if I could! 


Eneste neggative med et utvekslingsår er det å reise i fra alt du er blitt så glad i! Thanks for all the memories America
I'M BACK! Videoblogg
german project movie

video:german project movie


{var ikke meningen å poste denne videoen her men i og med at youtube ikke fungerte på skolen var det den eneste utveien. Snill lærer jeg har... }
today's outfit

Carly Rae - Call Me Maybe

Hallo! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en super lang dag på skolen. Hater alt ved mandager i grunn! Er så sykt vanskelig å komme seg opp etter en helg du har hatt tilgjengeligheten til å sove så lenge du vil, starte på skolen klokka halv åtte for å så å sitte å ha timer til klokka tre. Nå er bunken med lekser klar, og har sovner av tanken på å gjøre dem. Skal straks på chipotle og spise da! Slenger inn noen outfit bilder

 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic 

Image and video hosting by TinyPic

Hva har du gjort i dag? Hva syns du om bildene og sangen?

peace out!
Gjeste innlegg fra Travor

 

HI Karoline´s mom and dad. We are so productive in english class :) Tyler is so ugly...

Oh yes, this is me

Sincerely Travor

 
Opplevelser

Hei! 

Nå har jeg opplevd så mye forskjellig! Har vært innom Arizona, Utah, Nevada (Las Vegas) og California (Palm Springs og Los Angeles). Nå sitter jeg i Steamboat, hvor vertsfamilien eier en slags hytte og vi kommer til å stå på ski ogsånt. Har vært utrolig rart å ferie jul med sol og sommer,  men brunfargen har kommet for fult! 


Å-jada.. 

Hva har du gjort i jula? 
Gratulerer med dagen!

Hei alle sammen!
Idag blir Karoline 17. år. Så det hadde vært veldig hyggelig om dere hadde tatt dere tiden til å legge igjen en liten bursdags hilsen !

Karoline er en utrolig jente, ho står på uansett om livet er hardt. Ho gjør det ho kan for at alle runt henne skal ha det så bra som mulig. Karoline er en person man kan stole 100 % på. Le og Gråte med. Ho er en utrolig jente som står på der borte i USA. Og vi gleder oss alle til å få ho tilbake til Norge igjen!
Så la oss alle bare ta et halvt minutt å skriv en bursdags hilsen som kommentar. Så gjør vi dagen hennes der borte litt lettere, og bedre!

Mange gratulasjoner og hilsner fra Elise Marie <3
11/09/2011

Hei! I dag har jeg vært å vaska i et hus familien eier, og gjort lekser. Har nettopp kommet hjem fra kino, og sitter å gjør ferdig tysk leksene som er til imorgen. Lekser hver dag her! Hardt liv... Hehe. Filmen vi så på het Warrior, og var egentlig helt grei. Likte ikke slutten helt, for syns den endte så brått. Men eller bra film, og anbefales om du liker boksing!

Nå skal jeg en tur i dusjen, også skal jeg legge meg! I morgen starter en ny skole uke, med nye lekser.. hehe, lucky me! Men gleder meg til å se alle de kjente fjesene igjen. Hva er dine planer i dag? Har du sett filmen Warrior?

Today i hope everyone remembers the innocent americans that lost their lives ten years ago and the firefighters that risked theirs to try saving them. 11/09/2011
UPDATES

Hei! Unnskyld for lite blogging i det siste, men har hatt nok med lekser, venner og vertsfamilien. Men så flink som jeg er så har jeg utrolignok hatt med meg kamera nesten over alt så har tatt en del bilder. Og legger ut noen her så dere kan se hva jeg har drevet med de siste dagene.Jeg har vært på grillfest med en fin gjeng, og når den var ferdig gikk turen videre til McDonalds der jeg koste meg med en Frappe Moccah! LOVE.  Det er rett og slett blitt favoritt-drikaa mi.


Så har jeg vært på lunsj med Giulianna, Carys, Madison, Katie,  Audrey, Mia, Gabe og så videre. Var super koselig, vi var på en meksikansk resturant og bestilte burritos. Kjempe god mat her, hehe!Dette er litt av skolen jeg går på. Syns det er en ganske så fin skole! Men det nesten alt for varmt her..


Har også vært på en lunsj med Madison, Audrey og Katie! Vi tok en tur til Wendys for å kjøpe oss litt mat og rikke! Yummy..

Vi er også veldig flinke til å ta bilder midt i timen, i og med at det er så kjedelig. Ellers går det fint!


 I catering-klassen jeg går i lagde vi Monkey-bread imorgen. Ah, elsker læreren i Catering også. Det er så avlsppat, men er noen veldig rare ord for jeg kan ingenting spesielt. Hehe.

I morgen har vi catering igjen, å jeg håper vi skal lage noe kjempe deilig! På bildet under så var jeg på ice cream date med deg, carys, mia, mitch og Blake.

Hva syns du om bildene? Hva har du gjort i det siste?

EDIT: Forresten så har jeg tenkt å lage en video til dere, om litt forskjellige ting! So stay tuned. Night:)
VIDEOBLOGG?

Er det noen som har ønsker om en videoblogg? I såfall er det så mye lettere for meg hvis dere kommer med forslag til hva slags videoblogger dere har lyst på. Så skal jeg prøve å oppfylle ønske deres! Hehe.


Tips: av huset, stedet her jeg bor, skolen, sminkevideo, video der amerikanerne prøver seg på norsk.. Hva ønsker du?
Still summertime

 


//privat

Hva syns du om bildet?
What is American breakfast?

Pølser - Vaffel med sirup - bringebær (det så ikke noe godt ut på bildet...)

Hva syns du om frokosten?
Sang på hjernen + kino

Selena Gomez - Love you like a lovesong

I, I love you like a love song baby. I, I love you like a love song baby.  And I keep hittin´repeat-peat-peat-peat-peat. 

Ah, den sangen satt seg fort på hjernen. Satt å hørte på sanger på spotify også kom denne sangen opp på reklamen. Nå går refrenget om og om igjen oppe i hodet mitt. Hehe. I dag har jeg vært på kino, så slenger inn noen bilder fra dagen.


Cheeseburger til middag er ikke feil! Men... er jo trossalt i Amerika.


Haha, dør av det bilde der!Glemte helt å kjøpe popcorn til filmen, så da ble det heller å kjøpe når filmen var ferdig! Popcorn ♥


Jeg er så kul at kameraet mitt redigerte bildet av seg selv.. Wollah!

Nå skal jeg se på en film med vertssøster, også blir det FaceTime før vi legger oss! God natt, folkeens

Hva er dine planer for dagen? Hva syns du om bildene og sangen?
I'll take you to the candy shop!!

Dagen i dag startet med en stk veldig trøtt Karoline, som kjappet seg på badet for å gjøre seg klar til skolen! I dag var jeg på lunsj med Katie, som var kjempe koselig. Ah, syns de er så heldige som kan ta bil-lappen når de er 16år!! 

Etter skolen gjorde jeg lekser med Carys, og sammen dro vi videre ti Authum. Det eneste vi var å gjorde var å gå ut å spise oss tre, gå litt rundt å titte og gå inn om godteri-butikken. Yummy!
fin pose ja..

Sitter nå i senga til vertssøster å skyper med noen venner, og har musikk på full guffe. Wei! Snakkeees.

Hva har du gjort i dag? Hva syns du om bildene? Hvis du ønsker en videoblogg MÅ du si i fra, og om hva det skal være av å.
Dagens bildedryss idag har jeg vært på lunsj med Autum, Carys og Nick. Deilig å kunne gå ut å spise, det er så billig heer

Kjeda meg så mye i dag på skolen og følte for å være litt alene, så stakk på jentedoen og slappet av der noen minutter.


Endte opp med at jeg hadde lyst å prøve å ha en liten photoshoot for meg selv under vifta man tørker henda under.. Hehe. Når jeg var ferdig, kom det pluttsleig noen inn. Åh, hvor flaut hadde det ikke vært om de hadde kommet inn underveis? Lekkert bilde forresten..... 

 

Etter at jeg vi hadde vært på skolen, ute å spist og etter at jeg hadde vært med Nick til noen venner av han kom vi hjem til en veldig fin hage. Det var toalett-papir så og si over alt! Må si jeg lo godt når jeg så det, men det var litt av en jobb å fjerne alt!Hva syns du om bildene? Hva har du gjort i dag?
Baseball kamp!

Hei! I går var som sagt Carys, Nick, jeg, v-mor, v-far, og et vennepar av de på baseball kamp. Det var sykt varmt, rundt 40 grader. Holdt på å dø av varme! Ellers var det ganske morsomt, for det var så utrolig mye liv. Alle jublet, og når det ble satt på musikk begynte folk å danse og så videre. Var en morsom opplevelse!


beste isen jeg noen gang har smakt!

 Hva syns du om bildene og videoene?
Bildedryss fra gårsdagen

Hei! Gårsdagen startet med at jeg og Carys møtte kjæresten hennes og bestevenninnen. Så gikk vi rundt og slappet av i sola, drakk starbucks og spiste coockie. Så gikk vi ut for å spise med familien, så vi dro å spiste pizza. Utrolig god pizza her! Senere på dagen ble vi hentet av Nick og kompisen hans som kjørte oss til et kjøpesenter der jeg kjøpe meg MacBook! Wee. Også tittet vi på kjoler til "homecoming"

På kvelden satt vi i hot tuben i rundt en og en halv time! Var så sykt digg. Her kommer det noen få bilder;


Dårlig fokus, men.. mm, starbucks! redd dette er blitt en vane her..
I dag skal vi på baseball kamp! Utrolig spent. Så da blogges vi senere i dag! 

Hva syns du om bildene? Har du vært på baseball kamp før?
UPDATES FROM THE US

Hei! Naa er jeg fremme i USA og har hatt en hel dag her borte. I dag stod jeg opp, dro jeg og vertsmor til skolen jeg skal starte paa for aa fikse fag og idretter. Deretter har jeg vert med Carys, Nick og to av vennene hans.

Saa skulle jeg paa volleyball trening, allerede 1 dag her i usa. Endte opp med at jeg backet litt tilbake i og med at alle var saa sykt proffe, og at volleyball var noe de satset skikkelig paa. Tror nok ikke volleyball blir min sport her nede, men men. bildet er tatt utenfor skolen jeg skal gaa paa. Fine solbriller forresten, v-mor mente det var viktig med solbriller saa samme hvordan utseende det er paa dem!kveldsbad paa gang!
I like!!

Til fredag skal jeg kjope meg pc saa da blir det mer blogging, naa blogger jeg fra vertssoster sin pc. Har provd [ blogge fra Ipoden men det ser ikke ut til aa ha kommet paa bloggen. Derfor faar dere heller vere litt tolmodige. Da tar jeg kvelden, god natt!

Noen dere lurer paa? 
REISER TIL USA I NATT

Hei! Nå sitter jeg på rommet mitt ferdigpakket og klar, sammen med Elise. Vi skal straks legge oss, i og med at vi skal opp klokken 3 i natt for å fikse oss å kjøre til Gardemoen.


gammelt bilde av meg og Elise. Søtt da!


Jeg er ikke fremme i USA før kl 4 på nattan (norsk tid). Så det blir er en lang reise, men skal få tak i pc så fort jeg kommer ned der.. Kanskje er jeg heldig å får meg pc første uka? Da skal det hvertfall blogges. Love yoou, å ønsk meg lykke til med reisa imorra!

Ønske meg lykke til?
bildedryss fra i går

I går hadde jeg en liten avskjedsfest med noen venner! Var koselig, men enda uvirkelig for meg at faktisk reiser i morgen. Kommer til å bli så vanskelig å dra i fra alle jeg er så glad i. Men så er det bare ti måneder, så prøver å tenke positivt. Her kommer hvertfall bildene.


Nam, strawberry daiquiri uten sprit (flink gjeng)

Veronica og Madeleine, kommer til å savne dere!


Madde, meg og Eirik. Kule da!


Love yoooou!


Guttaboyzz chillern!


Følte meg veldig liten her i forhold til Madeleine, men jeg er faktisk høyere enn hun! Weiii.


fin gjeng!Madeleine hadde med seg kameraet sitt, så da ble det til at det var bare det vi brukte. Så takk for bildene, Madeleine!

Hva syns du om bildene? Hva gjorde du i går?
morgenfugl for en gangs skyld

 

Chris Brown - My last

God morgen! Ettersom jeg har hatt overnatting av Ingerid og Johan i natt, ble jeg vekka kl 6 for Ingerid skulle hjem å dusje. Fikk ikke sove igjen heller, så nå sitter jeg her helt alene..forever alone! 


Ingerid koser seg med natt-mat. Syns du spiser veldig pent,, utrolig at du klarte å få frem et smil i det hele tatt her... Skal straks rydde litt på rommet, ta en tur på brun og blid, dusje også ut å kjøpe inn ting til i kveld.


Fristet faktisk med honeycorn i dag, så nå har jeg snart spist opp! interessant for dere å vite. Stopper her jeg, blogges!

Er du morgenfugl en gang i blant? Hva syns du om bildet og sangen?

blondine eller brunette?

Hei! Min naturlige hårfarge er jo blond, men i desember(?) valgte jeg å farge håret brunt. Noen ganger savner jeg den gamle hårfargen mens andre ganger er jeg glad for at jeg ikke har den lenger. Så usikker på hva jeg vil ha, så derfor spørr jeg dere! Hva syns dere? 
¨

meg med brunt finner dere jo overalt på bloggen!:)

Har jo forandret meg en del på 1 år, og føler jeg hadde sett.. hva skal jeg kalle det.. veldig barbi ut? om jeg hadde farget det blondt nå. Er så usikker, kom med din mening!

Blondt eller brunt?
Today i dont feel like doing anything

Bruno Mars - The lazy song (følte denne passet bra til meg i dag)

Hei! Nå har jeg akkurat kommet hjem, har vært en tur i banken. Har sovet alt for lite i natt, så er utrolig sløv i dag! Nå skal jeg legge meg ut i sola å tææne litt, også går turen videre til Kenneth med Øyvind.Hva er dine planer for dagen? Hva syns du om bildet og sangen?
En helt vanlig søndag

Beyoncé - Best thing I never had

Hei! Nå er jeg hos Øyvind, og vi har hatt en liten photoshoot fordi Øyvind syns det var så kult... Snakker vi gay? Hehe, neida. Vi slapper av med musikk, og skal egentlig ingenting resten av kvelden. Bildene er forresten tatt med Iphone.. derfor det er rævva kvalitet!


Poser joh!

Må nesten unnskylde bloggingen min i det siste, men kameraet mitt har streika og pc skjermen min er knust.. Wei, fml. Men da blir det Mac når jeg kommer til USA, can't wait!!! ♥♥♥

Har du noen gang knust pc-skjermen din? Hva syns du om bildene og sangen?
Fint vær!

Hei! I dag har jeg vært en tur på Nes Camping for å møte Kenneth, og senere vært på Sjøbadet for å møte Madeleine. Deilig vær nå, og har vært det de siste dagene å. Kan ikke si at sola gjør noen god jobb på meg i år, i og med at det ikke setter seg noe brunfarge. Har bare litt fra Bulgaria, men uansett er det deilig med sommer og sol!

//privat


//credz til jk! (link)
Hvordan er været hos deg om dagen? Hva syns du om bildene?
Båttur next

Hei! I natt har jeg overnattet hos Elise, og vi har nå kommet hjem til meg. Vi er nå på vei ut døra for vi skal på båttur, så vi blogges senere i dag!

Ha en fin dag!

Hva er dine planer for dagen?
Bytur med fine jenter

Conor Maynard & Anth - Incomplete

Hei! I går var jeg en tur i byen sammen med Elise, og der møtte vi også på Sadia. Var kjempe deilig vær i går så vi var for det meste ute i gågata og slappa av i sola og koste oss med softis. Senere på kvelden kom Ingerid til meg og overnattet og vi satt oppe hele kvelden/nattan å så på filmer. 


Fine jentene mine! Fin sittestilling av meg da men.. Hehe!

Hm, okei.. Hvem er det som bruker ull-sokker i converse midt på sommeren? Elise...

Hva syns du om bildene og sangen? 

Byee
Solfylt dag med Jane-karette!

Hei! I går tok jeg turen til Jane-karette der vi spilte Cod og hørte på musikk. Senere kledde vi meg ut som en mann og dro til Minh for å lure han, noe som funket dårlig ettersom jeg ble sykt flau og følte meg superdum der jeg satt med påtegna bart og monobryn. 


Tente også lys for avdøde Bendik, og alle de andre som ble drept, såret og i det hele tatt opplevd dette grusomme marerittet.

Etter å ha sittet inne en stund, var vi begge småsultne så vi kjørte opp på go'bua der de selger verdens beste potetstappe, helt seriøst. Og var veldig deilig å kunne sitte ute i sola og spise den! 


Jk's food, hun er glad i ketchup som dere kan se!


Fler bilder kommer senere hvis pc'en min slutter å klikke. Blogges!

Hva gjorde du i går? Hvordan var været hos deg? Jeg heter Karoline, 16 år fra Moss. Jeg reiser til USA, Colorado 11/12 som utvekslingsstudent med STS. Om du har noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, karolineestar@live.no. Blogger så ofte jeg kan og får tid til! :)


arkiv


August 2013
Mars 2013
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


kategorier


 • » anbefaling
 • » Blogg
 • » blogg vs blogg
 • » dream outfit's
 • » Foto
 • » hot or not
 • » hverdagslig blogging
 • » innkjøp
 • » konkurranse
 • » Liveshow
 • » mote
 • » musikkens verden
 • » om bloggeren selv
 • » outfits
 • » Questions?
 • » USA
 • » Vil lese din blogg


 • linker


  Andrea i USA 11/12 - Louisiana!
  Hanne-Mari i USA 11/12
  Liselotte i USA 11/12 - Scottsbluff!
  Madelen i USA 11/12 - New York!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits