BLOGG VS BLOGG - meld deg på nå!

Hei hei! Siden bloggen er så godt som ny, så kan jeg jo like gjerne starte en blogg vs blogg!

Det eneste du trenger å gjøre, er å skrive bloggadressa di i kommentarfeltet på dette innlegget. Så trekker jeg ut bloggene i kveld, så følg med!
Levende lys

Nå har jeg akkurat ryddet vekk alt rotet som lå i senga mi, og nå er det slappe-av-tid. Har satt frem noen te-lys og lysestaker og tent de. Blir så utrolig avslappet av levende lys, utrolig nok. Snart er juleferien over, så får nesten nyte den så lenge den varer. Dyna ligger godt over meg nå, og lyset er skrudd av - så det eneste som lyser opp rommet mitt nå er pcen og te-lys.Hold my hand - Michael Jackson, duet with Akon.

Jeg hører nå på sangen "Hold my hand". Syns det er synd Michael er død, han var selveste kongen av pop. Jeg syns så utrolig synd på familien og barna hans, og alle de som var stor-fan av han. Jeg har alltid hørt på Michael sine sanger gjennom oppveksten, så jeg må si jeg måtte tørke noen tårer når jeg fikk høre at han var død.

Men men, tid for å blåse ut de tente lysene og legge seg til å sove. Så god natt!

Hva syns du om sangen, og bildene?
Anbefaling av skjønnhetsprodukter

Jeg vil kalle dette skjønnhetsprodukter. Jeg har akkurat prøvd ut en body wash, body butter og en sugar scrub fra Boots. Dette fikk jeg i julegave av venninna mi, og var den perfekte julegave.Jeg er egentlig ikke noe spesielt fan av mango-duft, men denne var utrolig god! Nå lukter jeg kjempe godt, fikk jeg høre av lille søstra mi. Så den anbefales! Føler huden min er blitt så utrolig ren etter jeg har brukt den. Så tusen takk min kjære Elise ♥. Denne skal jeg uten tvil prøve å finne på apoteket i Norge når jeg er gått tom!

+ Lukter kjempe godt

+ Får utrolig myk hud etter bruk

+ Lett å påføre

+ Tørker fort

Har egentlig ingenting negativt å si om denne enda, for dette var jo første gang jeg prøvde den. Men det er ikke vanlig at jeg blir så overraska over hvor bra noen produkter er. For disse produktene er et must for meg fra nå av.

Hva syns du om anbefalingen? Har du prøvd noen av disse produktene før?
Nyttårsaften 2010 - video

video:cuserskarsta5documentsmvi0761
2011 is here!

Tumblr_lear71kaga1qauo43o1_500_large
Ønsker alle et godt nytt år!

Jeg ser frem til et kjempe bra år! Selvom 2010 har vært et bra år det og. Har så mange minner, som sent vil bli glemt. Jeg vil takke venner, familie og bekjente for et fantastiskt år! Det hadde ikke blitt det samme uten dere, og er helt klar for et nytt år med nye og gode minner. Vi lever bare en gang (mest sannsynlig,hehe), så nyt livet folkens og ta vare på de dere er glade i. Ta også vare på folk som bryr seg om deg, istedet for å ta vare på de som ikke bryr seg om deg. Ha et godt nytt år alle sammen!

Hva er ditt beste minne i 2010? ♥
.
Mine nyttårsforsetter for 2011

Kahklj003_large

1. Spise mer sunt

2. Starte å trene fast

3. Prøve å skaffe meg en jobb.

4. Forbedre karakterene på skolen

5. Holde rommet mitt ryddig 

6. Bli flinkere på å blogge

7. Ta flere bilder, som jeg kan dele med dere på bloggen.

8. Ha filmkvelder

9. Forandre på døgnrytmen

Hva syns du om nyttårsforsetterne mine? Hvordan nyttårsforsetter har du?
O U T F I T 30.12.10


cardigan fra h&m - genser fra bik bok - tights fra bik bok - smykke fra en butikk i stavanger
F e r i e k o s.

Akkurat nå, er livet herlig. Hva er vel så mye bedre enn ferie?

Akkurat nå koser jeg meg med kakao med krem! Legg merke til den fine koppen, hihi. Savner Praha jeg, så dere som ikke har vært der - Praha anbefales! Men nå skal jeg straks i dusjen, så fikse meg. Senere i dag skal jeg på familiemiddag, å spise enda mer mat. Jeg syns ikke jeg gjør annet enn å spise nå i julen jeg..Bra det bare er jul en gang i året sier jeg! Gleder meg til julen er over egentlig, for da må jeg starte å trene for fult. Må få vekk julematen og trene opp til sommeren ♥. Good bye christmas!

Har du vært i Praha? Har du kost deg i jula, og fått mye fint? Ha fortsatt en god jul folkens!
Romjulssalg

Idag var jeg oppe klokka halv syv, for å være med lille søstra mi å kjøpe speilrefleks kamera. Og de 100 første som kom fikk en gratis dvd-spiller. Så da fikk lille søstra mi endelig seg et speilrefleks kamera hun også, Canon Eos 500D og vi fikk med en gratis dvd-spiller siden vi var blant de første! Bra start på dagen ♥

Senere i dag skal jeg til byen med en venninne, for det er jo romjulssalg. Også håper jeg alle har hatt en fantastisk jul, og at alle har fått det de ønsker seg. Så får vi sende varme ønsker til de som kanskje ikke har det så godt, for det er faktisk en god del av de også.

Tumblr_kvgf67m9h31qzhhmgo1_500_large

liker dette bildet fra we♥it! så utrolig flike folk er til å ta og redigere bilder altså, misunner de!

Har du tenkt å dra på romjulssalget som starter i dag? Hvordan har julen din vært?
It's christmas time, baby.

Ja ja, tenkte jeg skulle starte å blogge for fult igjen. Kan ikke love noenting, for da klarer jeg hvertfall ikke holde det. Idag er det lille julaften! Og jeg kan ikke akkurat si at jeg har veldig julestemning, men den er nok rett rundt hjørnet. Deilig med juleferie er det i hvertfall!

 I går var jeg på danseforestilling på parkteateret i Moss sammen med Jane-karette (jk). Det var en bra forestilling hvertfall, og når den var ferdig så måtte vi stå å vente på bussen rundt en halv time i denne kulda. Det er alt for kaldt om dagen, ikke så uvanelig at det er rundt -15°C her i Moss nå, og det er nok ikke bare i Moss denne kulda befinner seg.

Har du fått noe julestemning?
Snøbad med Kine

Hei hei! Nå sitter jeg i engelsk-timen med Kine. Vi spiller et eller annet engelsk spill, som aldri tar slutt.. Så tar meg heller en liten pause, og blogger.Vi sitter her, klissvåte.. Rett før friminuttet var over, så tok vi et snøbad! Med klær.. Men nå må vi se en engelsk-film og gjøre noen oppgaver, så snakkes!
High School i USA

I sommer startet jeg å tenke på å ta ett High School år i USA. Det var venninna mi som startet å snakke om dette, og jeg spurte hjemme og etter mye tenking fikk jeg lov! Så nå har betalingen startet, å jeg tror det kommer til å bli kjempe spennende!     

Jeg kommer helt klart til å savne de hjemme! Vennene mine, er det beste som har hendt meg. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten dem alle! Vennene mine får meg til å le, og gråte. Det å dra ifra dem, kommer til å bli noe av det vanskeligste jeg kommer til å oppleve her i livet. Familie også, de er gull verdt. Men jeg skal klare det, ett år! Jeg kommer hvertfall til å blogge, for å kunne holde kontakt med de hjemme.

Jeg har søkt om å få komme til California / Florida / New York. Åh, tenk så spennende det kan bli! ♥

Litt av grunnene til at jeg har valgt å gjøre dette er fordi at jeg kan få venner for livet og at jeg kan få innsyn i en ny kultur. Det må jo være en fantastisk opplevelse, og når jeg fikk en telefon fra reisebryået, STS (som jeg skal reise med) og damen i telefonen fortalte meg at jeg hadde kommet inn, ble jeg overlykkelig! Hoppet rundt som en galing, så nå har jeg noe å se frem til!

Har du tenkt å ta ett High School år i et annet land?
Grüezi!

Nå sitter jeg i tysktimen, og driver med gramatikk. Jeg forstår desverre ikke tysk, så jeg burde egentlig følge med å legge vekk pcen. Ville egentlig bare si hei, så "Grüezi" betyr hei. Jeg har bare hatt tysk i en måned eller noe, så viktig å følge med mens vi lærer det grunnleggende. Hehe, snakkes.

Books___autumn__by_m0thyyku_large

Kan du et fremmed-språk? Isåfall, hvilket? ♥
TENÅRINGSROM ERLIK

ROTE ROM!

Er det noe jeg sliter med, så er det å holde rommet mitt ryddig. Det er så og si umulig! Det blir like fort rotete som det tar å rydde vekk et par plagg. Klær overalt, vekser, kosmetikk.. overalt! Da er det bare å begynne å rydde da.

Noen som kjenner seg igjen?
Ta deg tid til å besøke fashiondiva.no

Klikk deg inn på > www.fashiondiva.no 

Jeg anbefaler deg å ta den en tur innom denne nettbutikken. De har kjempe mye fint, til en helt grei pris. Tenk så lettvint å kunne sitte hjemme i senga å handle? Håper du tar deg tid til å stikke innom fashiondiva.noJeg heter Karoline, 16 år fra Moss. Jeg reiser til USA, Colorado 11/12 som utvekslingsstudent med STS. Om du har noen spørsmål er det bare å sende meg en mail, karolineestar@live.no. Blogger så ofte jeg kan og får tid til! :)


arkiv


Mars 2013
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


kategorier


 • » anbefaling
 • » Blogg
 • » blogg vs blogg
 • » dream outfit's
 • » Foto
 • » hot or not
 • » hverdagslig blogging
 • » innkjøp
 • » konkurranse
 • » Liveshow
 • » mote
 • » musikkens verden
 • » om bloggeren selv
 • » outfits
 • » Questions?
 • » USA
 • » Vil lese din blogg


 • linker


  Andrea i USA 11/12 - Louisiana!
  Hanne-Mari i USA 11/12
  Liselotte i USA 11/12 - Scottsbluff!
  Madelen i USA 11/12 - New York!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits